Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera...

Tha ithela na rwthsw an kapoios apo esas tis teleutaies meres eixe provlhma me ton trapeziko tou logariasmo pou xrhsimopoihei sto internet.

Dustuxws se mena parousiasthke kloph 300eurw apo ton trapeziko mou logarismo/karta pou xrhsimopoiw gia to online poker.

Apo thn trapeza mou eipan oti provlhma einai me to poker.gr kai thn pagkrhtia trapeza...ws twra exw akousei gia alla 2 peristatika...

An kapoios exei kati paromoio h' gnwrizei kati as riksei mia enhmerwsh...

Euxaristw polu kai BE CAREFULL!!!!!!

Δημοσίευση

To poker.gr τί δουλειά έχει με την κάρτα σου?Από την κάρτα σου σου κλέψαν λεφτά.Όχι μέσω του account σου στο poker.gr .

H τράπεζα σου είπε στο τηλέφωνο ότι υπάρχει πρόβλημα με την τάδε τράπεζα?Σε άλλη τράπεζα πήρες τηλέφωνο?

λολ

Δημοσίευση

spyros66666 έγραψε:

d eipa oti ftaei h poker.gr

o sundiasmos pagkrhtias trapezas kai poker.gr

o upethinos ths trapezas mou eipe oti h upokloph twn stoixeiwn ths kartas mou egine apo to poker.gr(oxi oti to ekane to poker.gr) kai meta xrhsimopoihsane ta stoixeia gia sunellages...

Kai pou kserei o ipefthinos tis trapezas apo pou egine i ipoklopi? Exei ginei proanakrisi kai exei anoixtei to account soy stin trapeza kai sto poker gr? plaka mas kanei?

Δημοσίευση

spyros66666 έγραψε:

d eipa oti ftaei h poker.gr

o sundiasmos pagkrhtias trapezas kai poker.gr

o upethinos ths trapezas mou eipe oti h upokloph twn stoixeiwn ths kartas mou egine apo to poker.gr(oxi oti to ekane to poker.gr) kai meta xrhsimopoihsane ta stoixeia gia sunellages...

Tην τράπεζα αυτή πρώτη φορά την ακούω.

Περίεργο που σου είπαν ότι έγινε υποκλοπή στοιχείων απο το poker.gr.Αυτό νομίζω είναι δουλειά της δίωξης ηλεκτρονικου.

Anyway ο υπολογιστής σου έχει ασφάλεια?Έχεις antivirus,firewall κτλ?

Δημοσίευση

egw sas eipa ti mou eipe o upethunos ths trapezas...

aurio tha paw gia na mathw perisotera

apla rwtaw an kapoios sas eixe kapoio paromoio peristatiko...

sthn trapeza mou eipe oti paratirithikan upoklopes se atoma pou exoun pagkrhtia trapeza kai exoun kanei sunalages me to poker.gr

Dld to koino stoixeio olws tws klopws pou eginan einai auto..

To antivirus an d kanw lathos itan anoixto....

Δημοσίευση

Το βασικο είναι να ΜΗΝ δώσεις τα στοιχεία σου σε ΚΑΝΕΝΑ υπευθήνο τράπεζας μέσω τηλεφώνου, και οτιδήποτε έχει σχέση με απόπειρες υποκλοπής η τράπεζα σε πέρνει τηλέφωνο να σε ενημερώση ότι πρέπει να πάς σε ένα από τα υποκαταστήματα τους να βγάλεις καινούρια κάρτα γιατί σου έχουν μπλοκάρει την παρούσα.

Πέρυσι το καλοκαίρι το έπαθα όταν με πήραν τηλέφωνο ότι είχε γίνει απόπειρα υποκλοπής απο ΑΤΜ στη Βουλγαρία δεν ξέρω τι και πώς αλλά μου είπαν ότι την καρτα μου την μπλοκάραν και πρέπει να πάω αυτοπροσώπος σε υποκατάστημα τους να κάνω αίτηση για καινούρια.

Δημοσίευση

Πριν 2-3 εβδομαδες μου τηλεφωνησαν απο την τραπεζα κυπρου και μου ειπαν οτι καποιοι εχουν σπασει τους κωδικους μου και προσπαθουν να 'τραβηξουν' λεφτα απο διαφορα σαιτ.Κλειδωσαν την καρτα μου και μου ειπαν οτι δεν προλαβαν να παρουν απο πουθενα.Το ελεξχα και οντως ετσι ηταν.Μολις σημερα μου εστειλαν καινουρια καρτα και απο οτι μου ειπαν τα χρηματα που ειχα στην καρτα θα υπαρχουν σ'αυτη.Prepaid ειναι η καρτα.

Δημοσίευση

koskosmo έγραψε:

Πριν 2-3 εβδομαδες μου τηλεφωνησαν απο την τραπεζα κυπρου και μου ειπαν οτι καποιοι εχουν σπασει τους κωδικους μου και προσπαθουν να 'τραβηξουν' λεφτα απο διαφορα σαιτ.Κλειδωσαν την καρτα μου και μου ειπαν οτι δεν προλαβαν να παρουν απο πουθενα.Το ελεξχα και οντως ετσι ηταν.Μολις σημερα μου εστειλαν καινουρια καρτα και απο οτι μου ειπαν τα χρηματα που ειχα στην καρτα θα υπαρχουν σ'αυτη.Prepaid ειναι η καρτα.

και εγώ της Κύπρου χρησιμοποιό Debit/χρεωστική

Δημοσίευση

koskosmo έγραψε:

kai egw afth skeftome na vgalo.

kalh einai ?

Δημοσίευση

koskosmo έγραψε:

Και γώ αυτήν έχω.Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα.Προς το παρών τουλάχιστον.Ελπίζω όχι.

Δημοσίευση

noble έγραψε:

GeorgeSadoor έγραψε:

Anyway ο υπολογιστής σου έχει ασφάλεια?Έχεις antivirus,firewall κτλ?

Auta se ti voi8ane ws pros tin asfaleia twn stoixeiwn tis kartas mas h twn kodikwn tou account mas se kapio site?[/quote:3pk1zbnv]

Έχεις ακουστά κάτι που ονομάζεται keylogger?