Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα,

Θα ήθελα να περιγράψω κάτι που έγινε σήμερα και θα ήθελα να μάθω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον το ίδιο περιστατικό.

Σήμερα μπαίνοντας στην full tillt διαπίστωσα ότι στον λογαριασμό μου υπήρχαν αρκετά επιπλέον χρήματα. Τσέκαρα για τα rakeback μήπως και είχα ξεχάσει κάποια αλλά τίποτα. τα διπλοτσέκαρα αλλά και πάλι τίποτα. Εξάλλου το ποσό που ήταν επιπλέον είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε rakeback θα μπορούσα να λάβω. Έλεγξα τα e-mail για να δω αν μου έβαλε κάποιος χρήματα αλλά και πάλι τίποτα. Για να πω την αλήθεια έστειλα και ένα e-mail στην full tillt εξηγώντας τους τι ακριβώς είχε συμβεί και μετά δεν ασχολήθηκα ξανά με το θέμα.

Μετά από μερικές ώρες όμως με ενημέρωσαν τηλεφωνικός από την τράπεζα που έχω την κάρτα που χρησιμοποιώ στην full tilt ότι έγινε απόπειρα χρήσης της κάρτας μου και με ρώτησαν αν προσπάθησα εγώ να κάνω την χρήση. Δεν είπα τίποτα και κάλεσα εγώ την τράπεζα στη συνέχεια. Η οποία μου επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλα δεν μου έλεγε από πιο site πρασπάθησαν να χρεώσουν την κάρτα μου, και ούτε πως κατάλαβαν ότι δεν έκανα εγώ αυτή την κίνηση. Εγώ ζήτησα να μου ακυρώσουν την κάρτα.

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

saddd1

Δημοσίευση

Η καλύτερη λύση είναι να έχεις μια δικλείδα ασφαλείας μέσω ενός λογαριασμού τύπου moneybookers. Υπάρχουν και τα εξής πιθανά ενδεχόμενα:

1) Να σου έβαλαν αποζημίωση λόγω collusion από τα λεφτά αντιπάλων που βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι/τουρνουά με σένα,

2) Να σου υπέκλεψαν το λογαριασμό και να έπαιξε κάποιος με τα λεφτά σου, να κέρδισε, αλλά να μην μπορούσε μέσω της κάρτας σου να τα τραβήξει. Αν έγινε αυτό (βλ. πχ crf88), πάλι καλά να λες που από μίσος δε στα έχασε όλα και σου άφησε και τα κέρδη!

Καλύτερα να πει την άποψή του για το θέμα κι ο ίδιος ο crf88, πιστεύω θα βοηθήσει λόγω ιδίας εμπειρίας!

Η λύση που σου προτείνω είναι η εξής: δημιουργείς στην τράπεζα ένα νέο ταμιευτήριο ζητώντας παράλληλα κάρτα (χρεωστική, όχι πιστωτική), άμεσα συνδεδεμένη με το λογαριασμό. Βάζεις σε αυτήν 100-200-500-1000€ (δεν ξέρω τι stakes παίζεις και πού κυμαίνεται μια 1η κατάθεση που θα κάνεις σε ένα νέο poker room) και το maximum που μπορείς να χάσεις είναι αυτά τα λεφτά που θα έχει η κάρτα. Ταυτόχρονα ανοίγεις ένα λογαριασμό moneybookers και βάζεις εκεί τα λεφτά της κάρτας. Από εκεί και πέρα παίζεις μπάλα με το moneybookers που δεν έχει χρεώσεις για κινήσεις από και προς poker rooms. Έχει χρέωση μόνο αν τραβήξεις λεφτά προς την κάρτα σου (δηλ. την τράπεζα), νομίζω 1,80€ για κάθε συναλλαγή (είτε τραβάς 100€ είτε 20.000€). Έτσι, για να μη σου χάσει κανείς τα λεφτά του poker account από τα κέρδη σου αν σου υποκλέψουν το poker account, τραβάς προς moneybookers κέρδη που αποκτάς απότομα (πχ απανωτά κερδοφόρα sessions, μεγάλα cashes σε τουρνουά), αφήνεις μέσα μόνον όσα χρειάζεσαι για να παίζεις καθημερινά κι έχεις το moneybookers για ανεφοδιασμό αν χρειαστείς ανά πάσα στιγμή, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Δημοσίευση

diladi ousiastika auto pou lete edw pera einai oti i xrisi xrewstikis kartas den einai apolitws asfalis??

den nomizw oti auto prpei na perasei apla sto ntoukou san ena mikroprovlima..borei na grafw ligo ipervolika alla 8a i8ela mia apantisi dioti k egw xrewstiki karta xrisimopoiw gia tis sunallages mou..

Δημοσίευση

Ο φίλος νωρίτερα ανέφερε απόπειρα, όχι κλοπή. Άρα δεν είναι τόσο εύκολο, ειδικά με τα νέα μέτρα που έχουν λάβει οι τράπεζες (chipάκι στην κάρτα κλπ). Επίσης ο λογαριασμός του βρέθηκε με περισσότερα λεφτά, όχι με λιγότερα, άρα δεν τον έκλεψε κανείς. Εκείνος που δέχτηκε hacking κι έχασε αρκετά χρήματα (που μετέπειτα το poker.gr του επέστρεψε) ήταν παλιότερα ο crf88, αλλά δεν υπεκλάπη κάποια κάρτα του, αλλά το poker account. Γενικά από ότι φαίνεται δύσκολα υποκλέπτεται μια κάρτα. Τα προσόντα της χρεωστικής είναι ότι:

1) Δε γίνεται να ξοδευτούν περισσότερα χρήματα από αυτά που έχει μέσα ο λογαριασμός που αντιστοιχεί, άρα καταθέτεις όσα χρειάζεσαι για παιχνίδι ελάχιστα πριν τα στείλεις σε κάποιο Poker account κι αντίστροφα τραβάς τα κέρδη στην τσέπη σου μόλις η εταιρία πόκερ υλοποιήσει μια ανάληψή σου.

2) Έχει κι αυτή ημερήσιο όριο συναλλαγών για κάθε ενδεχόμενο.

Δημοσίευση

donkey έγραψε:

δηλαδη αν κανουμε καταθεση με prepaid ακριβως οσα εχει μεσα η καρτα μας δεν υπαρχει κινδυνος να χασουμε ταλεφτα που εχουμε μεσα στο poker account μας?

Ana pasa stigmi mporei na ipoklapoun ta stixeia tou account sou (Username / Password) kai ta xrimata sou me ton ena i ton allo tropo na kanoun ftera...

Sto worldofwarcraft itan sixno fenomaino i ipoklopi tou account alla paizei kai rolo to epipedo ton users. Den nomizw kaneis apo emas na edine to Username / Password ama tou pei kapoios paiktis dosta mou na sou prosthesw sto bankroll sou etc.

Ligo poio spanio einai to fenomaino kapoios na exei valei kapoio programma me to opoio apla na ipokleptei to ti pliktrologeis (ara kai username/password) alla pera apo to kinitro enos fititi gia na dei ean mporei na to kanei pragmatika den nomizw na mpei kaneis stin diadikasia, mias kai pleon olla katagrafonte kai mporei na odigitheis stin filaki se xrono DT.

Gia emena to poio pithano senario, kai afto pou mou exei tixei, einai na exw eite afisei tsekarismeno to password gia na to thimate to PC oste na min to pliktrologo ite na exw ksexasei ton Client anoikto kai to PC se hybernate (kata tin gnomi tha eprepe oles oi eteries meta apo kapoia ora opou o user menei Idle na ton petaei apo tous servers gia kalo kai kako). Me apotelesma stin proti periptosi opoios exei prosvasi sto PC sto spiti (kolitoi, aderfia, ksaderfia) na exoun prsovasi kai sto logariasmo sou.

100% sigouros sto Internet, den tha eisai pote... alla gia 30$ pou exw twra sto account mou, den me apasxolei katholou. Ama pezete Poio ipsila posa kai sas kaei to an xasete to bankroll sas, tote ependiste se ena marafeti asfaleias... kai parathetw link gia ta marafetia tis pokerstars san paradigma.

http://www.pokerstars.com/vip/store/?cat=security

Telos, na episimanw oti mou arese poli i kinisi tis pokerstars na valei pin (prooretika), pera apo to password sto account, mias kai einai kati to opoio den mporei na ipoklapei apo programata katagrafis kai se prostateyei kai apo PCs opou exoun prosvasi kai aloi pera apo esena kai to password sou einai apothikeytmeno..

Telos tha ithela na simfonisw 100% me ton SamGreek kai tis protaseis tou, kai ean pote apofasisw na figw apo ta 3$-5$ SNGs kai asxolithw me posa pou aksizei na pedeftw, tote tha iothetisw 100% tin taktiki tou