skwinner Δημοσίευση 19 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαίου, 2010 Ξερει καποιος ποσες μερες κανει να πιστωθουν τα χρηματα στο λογαριασμο....? αναληψη σε λογαριασμο τραπεζας (alpha bank) Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 19 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαίου, 2010 sinithws 2-3 meres mexri na fygoune apo to tilt stin trapeza kai meta mesa se 3-4 meres exoune mpei k sto logariasmo. Παράθεση
noble Δημοσίευση 19 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαίου, 2010 iparxei sta8ero poso xrimatwn pou katakrata ka8e fora h trapeza h to site (to fee diladi) meta apo ka8e analipsi h auto au3anetai analogika me to poso pou sikwnoume? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 21 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2010 noble έγραψε:iparxei sta8ero poso xrimatwn pou katakrata ka8e fora h trapeza h to site (to fee diladi) meta apo ka8e analipsi h auto au3anetai analogika me to poso pou sikwnoume?Κανένα εκτός αν ζητήσεις τραπεζικό έμβασμα.(νομίζω μου είχαν κρατήσει κάποια χρέωση-δενε ίμαι σίγουρος) Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 21 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2010 pou xathikes esy re george??? busted?? Παράθεση
gademis Δημοσίευση 22 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2010 OFFTOPIC....Υπαρχει καποιος να με βοηθησει με μια ανταλλαγη?Ενα ποσο περιπου 100$ να του στειλω στο poker.gr και να μου στειλει στο full tilt μιας και ερχεται και το mini series?Pm για λεπτομερειες..αν καποιος απο τους παλιους εχει αμφιβολιες στελνω εγω πρωτος το ποσο για να προχωρησει η ανταλλαγη,ευχαριστω. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 23 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2010 LUADARKO έγραψε:pou xathikes esy re george??? busted?? Καθόλου. Απλά το άφησα λιγουλάκι επειδή είχα φάει ένα κόλλημα με τα Linux. :laugh: Τώρα επέστρεψα πιο δυναμικά και αποφασισμένος για όλα. Παράθεση
Recommended Posts