Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας,

είμαι νεός στο πόκερ και στην κοινότητα σας και θα ήθελα ως πιο έμπειροι που είστε να μου συστήσετε 1-2 εταιρίες που κατά την κρίση σας θεωρείται ιδανικές για να ξεκινήσει κάποιος να κάνει τα πρώτα του βήματα στο πόκερ παράλληλα βέβαια με την θεωρητική γνώση.

Συγκεκριμένα θα με ενδίεφερε να προσφέρει αρκετά freerolls tournaments και φυσικά να έχει αρκετό κόσμο.

Περιμένω προτάσεις σας.

Ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Καλησπέρα φίλε, και εγώ pokerstars σου προτείνω. Το fulltilt είναι ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ!!!! Η ongame είναι γεμάτη donk, δεν έχω άποψη για paradisepoker και partypoker. Στην Pokerstars είναι πολύ καλό το επίπεδο, φαντάσου ότι ακόμα και στα εικονικά οι παίχτες γνωρίζουν την ύπαρξη του fold και σέβονται το raise, όταν πήγα εκεί ένιωσα τι είναι πόκερ!!! Επίσης δεν έχω ασχοληθεί με τα freeroll αλλά απ όσο ξέρω έχει αρκετά εκεί. Άντε και καλή αρχή!! :):)

Δημοσίευση

Apollonios80 έγραψε:

Παράθεση
να μου συστήσετε 1-2 εταιρίες που κατά την κρίση σας θεωρείται ιδανικές για να ξεκινήσει κάποιος να κάνει τα πρώτα του βήματα στο πόκερ

Τ!tan - ipoker

$50 + $50 Bonus

...και παίχτες της πλάκας

Δημοσίευση

Προτιμώ να παίζω απέναντι σε donks από άποψη κέρδους. καλύτερα όμως να χάνω επειδή ο άλλος είναι καλύτερος και να σπάω το κεφάλι μου για το τι φταίει, παρά να θέλω να δείρω τον άλλο!! Τα stakes που παίζω (δυστυχώς) είναι μικρά και το να πέσεις σε παίχτη που να παίζει πόκερ και όχι καράτε ειδικά στην ongame είναι αρκετά σπάνιο. εγώ τουλάχιστον παίζω πόκερ και περισσότερο με νοιάζει να βελτιώνομαι σαν παίχτης παρά να κερδίζω(περισσότερο διαβάζω πόκερ παρά παίζω πόκερ κατά την διάρκεια την ημέρας), μέχρι τώρα μου έχει βγει σε κέρδος στον λίγο καιρό που παίζω.(By the way συγχαρητήρια για το scoop!!) :):)

Δημοσίευση

Με τι bankroll να ανέβω? έχεις εσύ να μου δώσεις bankroll? Στην stars έχω 150$ Πόσο να ανέβω??? Δεν θέλω και μεγάλα ρίσκα!! Ένα άρθρο που έχω για το bankroll management το έχω κάνει ευαγγέλιο. Στην stars πέρα από τα 150$ δεν έχω τα άπειρα λεφτά από πίσω( περίπου άλλα τόσα+ του poker.gr) αν χαθούνε αυτά και όσα έχω από πίσω σημαίνει ότι κάτι κάνω στραβά και δεν είμαι κερδοφόρος. Εγώ παντός από την pokerstars είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσίευση

TitanPoker - WilliamHill - Poker770, χρησιμοποιουν την ιδια πλατφορμα και προσφερουν αμεσα cash bonus στην πρωτη σου καταθεση + tokens για να παιξεις σε freerolls.

Επισης αν γραφτεις στην Partypoker μεσω Pokerland θα μπορεις να παιξεις αρκετα frerolls μονο για ελληνες.

Προσωπικα θεωρω την PokerStars την πιο αξιοπιστη εταιρεια και θα σε συμβουλευα καποια στιγμη να καταληξεις εκει.

Εδω http://www.pokerland.gr/blogcat/online-poker-rooms.html θα βρεις περισσοτερα.

Δημοσίευση

Εφόσον σ ενδιαφέρουν freeroll τουρνουά γράψου σε κάποιο site που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της microgaming.πχ ladbrokes,stanjames,unibet.

Έχει πολλά freeroll καθημερινά καθώς επίσης και freeroll με πόντους που μαζεύεις απο τα παιχνίδια με πραγματικά χρήματα (με λίγα sng έχεις εξασφαλίσει τους πόντους).