Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν εχω παιξει αρκετα αλλα στα λιγα hands που επαιξα μπορω να σου πω οτι το traffic ειναι αρκετο τα παιχνιδια ειναι οπως στα περισσοτερα euro sites σε βαθμο softness στα micro, δε μπορω να σου πω για μεγαλυτερα stakes γιατι δεν εχω παιξει και δεν εχω ιδεα τι γινεται..

To software παιζει να ειναι το δευτερο καλυτερο για εμενα μετα το full tilt αλλα αυτα ειναι προσωπικες προτιμησεις κατεβασε το να δεις και μονος σου..

Ασφαλεια δε νομιζω να εχεις προβλημα ειναι αρκετα μεγαλο και γνωστο site..Το HUD δουλευει μια χαρα..

Αυτα δεν ειχα και μεγαλη εμπειρια, καποιος αλλος θα σου πει περισσοτερες λεπτομερειες..

Δημοσίευση

afterimage έγραψε:

me to betting currency ti paizei?

tha ephreasei to se poia trapezia mporw na katsw?

euro επαιζα και θυμαμαι εχει και τραπεζια με λιρες Αγγλιας. Δεν ξερω αν μπορεις να κατσεις σε ολα με κοινο currency γιατι δεν δοκιμασα, πιθανοτατα θα θελει να κανεις split οπως στο stars..

Edit:

Πατησα τωρα να καθησω σε τραπεζι με λιρες και μου λεει πρεπει να εχεις πχ 80 λιρες(93e) σε παρενθεση αρα ισως ειναι κοινο και μπορεις να κατσεις σε ολα..