peris31 Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2010 εχς καποιες αποριες σχετικα με το σαιτ..αν μπορει καποιος να βοη8ησει ας γραψει στο topic για να γραψω τις αποριες μου. Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 9 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2010 grapse tis apories sou kai tha sou apantiso se oti mporo mallon se otidipote ... Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 9 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2010 θελω να δημιουργhσω το εξης: 50 x 23$ 4-man turbo heads up pokerstars.available shares:50%stake size:1%κ εδω αρχιζουν οι αποριες...1)μολισ το τελειωσω πρεπει να κανω τρανσφερ στον καθενα ξεχωριστα τα λεφτα?αν ναι ειδα οτι καθε συναλαγη εχει 3.5% fees.2)αν κ το διαβασα δ μπορω ν πω οτι κατανοησα πληρως το stakeback.γραφει οτι δ με συμφερει?μπορεις να δωσεισ μια εξηγηση αν μπορεις?3)τρανσφερ σκεφτομαι να κανω μεσω του toni g.χρειαζεται ολο το ποσο που θελει για να παιξω η' μονο το 50%.exei fees?4)μετα για να βαλω πισω στην ποκερσταρσ τα λεφτα θα εχω fees?ειναι ευκολο να γινει?5)το chipmeup san payment method πως ακριβως λειτουργει?εννοει οτι θα με πληρωσουν ολοι μεσω του σαιτ λογικα ε?6)σαν payout τι προτεινεις?σορρυ αν κουρασα... Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 9 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2010 επισης ποσο τις % πανω νομιζεις οτι ειναι λογικο να χρεωσω τισ μετοχες?πιστευω οτι εχω αρκετα καλο ROI μεχρι τα 11.5$.αν θες μπες sharkscope. Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 9 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2010 epeidi me rotas polla kai mporei na sou vgoun kai alles erotiseis stin poria pou mporei na dimiourgisei mia sira allepalilon minimaton mporeis na me kaleseis sto skype na sta exigiso ola to user name mou sto skype einai vomvixan den exeis skype tha prospathisoume apo edo Παράθεση
Recommended Posts