panokate Δημοσίευση 6 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2010 Επαιξα ενα τουρνουα satelite για το wsop 700$ καμια 200 ατομα.Ο πρωτος μονο επαιρνε το ticket και ηρθα 2ος δυστυχως αλλα κερδισα 2000 fppΔεν παιζω μεγαλα buy ins και εχω μικρο bankroll οποτε μαζευω fpp με αργους ρυθμους,εχει κανα νοημα να τα κρατησω, η να αγορασω καναν αναπτηρα απο το pokerstar shop? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Aν εχει μικρο bankroll μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σε sats με fpp ωστε να παρεις tournament dollars. Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 panokate έγραψε:Επαιξα ενα τουρνουα satelite για το wsop 700$ καμια 200 ατομα.Ο πρωτος μονο επαιρνε το ticket και ηρθα 2ος δυστυχως αλλα κερδισα 2000 fppΔεν παιζω μεγαλα buy ins και εχω μικρο bankroll οποτε μαζευω fpp με αργους ρυθμους,εχει κανα νοημα να τα κρατησω, η να αγορασω καναν αναπτηρα απο το pokerstar shop? An goustareis agorase kana mployzaki i kana anaptira opos les. An pali theleis mporeis na pekseis sng's me FPP gia tickets ton 11$ paradeigma. ps: krima poy den ta kataferes pantos, isoyn mia anasa... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 panokate έγραψε:Επαιξα ενα τουρνουα satelite για το wsop 700$ καμια 200 ατομα.Ο πρωτος μονο επαιρνε το ticket και ηρθα 2ος δυστυχως αλλα κερδισα 2000 fppΔεν παιζω μεγαλα buy ins και εχω μικρο bankroll οποτε μαζευω fpp με αργους ρυθμους,εχει κανα νοημα να τα κρατησω, η να αγορασω καναν αναπτηρα απο το pokerstar shop? omg...irthes 2os?...katse miso lepto kai tha me trellaneis...epekses $700 kai paizeis mikra buy in?...giati to epekses kai den kratises ta 700 dollars? (T-dollars-->same thing tec speaking)den sou einai kala lefta ta 700 dolls? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 mathew λογικα το sat ηταν για το 700ari οχι sat με buy in 700.Αφου στα 200 ατομα εδινε 1 ticket...Ανδρεα μην κολλαει το μυαλο σου χαχαχα Παράθεση
panokate Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 mathew ace έγραψε:panokate έγραψε:Επαιξα ενα τουρνουα satelite για το wsop 700$ καμια 200 ατομα.Ο πρωτος μονο επαιρνε το ticket και ηρθα 2ος δυστυχως αλλα κερδισα 2000 fppΔεν παιζω μεγαλα buy ins και εχω μικρο bankroll οποτε μαζευω fpp με αργους ρυθμους,εχει κανα νοημα να τα κρατησω, η να αγορασω καναν αναπτηρα απο το pokerstar shop? omg...irthes 2os?...katse miso lepto kai tha me trellaneis...epekses $700 kai paizeis mikra buy in?...giati to epekses kai den kratises ta 700 dollars? (T-dollars-->same thing tec speaking)den sou einai kala lefta ta 700 dolls?[/quote:1aj8fimc]Συνηθως παιζω $5 dollars,αλλα αμα νιωσω λιγο τυχερος και αξιζει το τουρνουα σπρωχνω λιγο παραπανω... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:mathew λογικα το sat ηταν για το 700ari οχι sat με buy in 700.Αφου στα 200 ατομα εδινε 1 ticket...Ανδρεα μην κολλαει το μυαλο σου χαχαχαden to diavasa prosektika...eipa kai gw.. Παράθεση
Recommended Posts