iJustRiveredYou Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Τι λες μωρε με τον dwan τον calling station τον Ivey που δε μπορει να παιξει πανω απο 2 τραπεζια και τον Ziigmund τον χαζοτζογαδορο. Αυτοι θα σε εκνευρισουν περισσοτερο ουτε καν μπαρμπουτι δεν παιζουν.. Το καλυτερο ειναι να βρεις τον Hellmuth στο UB εκει θα παιξεις ποκερ like the pros.. Παράθεση
Inflames Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 akiro me to thread alla mi fimonete ton loukako!keep posting my friend :D: Παράθεση
panokate Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Απριλίου, 2010 Τhanks σε αυτους που μπηκανε στο κοπο να μου γραψουνε δυο συμβουλες περα απο την καζουρα Παράθεση
MrGeros Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:panokate έγραψε:Απλα ανοιξα το θεμα μηπως καποιος πιο εμπειρος μπορει να μου πει στο περιπου απο ποιο buy in και πανω παιζεται σωστο ποκερΣε κάποιο απο τα φετινα EPT (buyin ανω των 5,000Ε) ο μετέπειτα νικητής εκανε κάποια στιγμή squeeze me 8-4o και επεσε σε ΚΚ τους οποίους κ εσπασε Οπότε φαντάζομαι σε κανα high roll event των 25,000Ε ή στο 50,000 HORSE θα παίζετε σωστό πόκερ. Gl σε οποιο απο τα δύο επιλέξεις να παιξεις. [/quote:6qhp4f3k]h epishs bes kai tsekare highstakes poker, pre 3bet lines me 67o kai tetoia.Man katalabe oti o kalos o paikths dn paizh oute ta fila tou,oute to stadar strategy pou akouse/diabase kapou,alla paizei mpala me ta lathi twn antipalwn tou... Παράθεση
panokate Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 MrGeros έγραψε:Antonis έγραψε:panokate έγραψε:Απλα ανοιξα το θεμα μηπως καποιος πιο εμπειρος μπορει να μου πει στο περιπου απο ποιο buy in και πανω παιζεται σωστο ποκερΣε κάποιο απο τα φετινα EPT (buyin ανω των 5,000Ε) ο μετέπειτα νικητής εκανε κάποια στιγμή squeeze me 8-4o και επεσε σε ΚΚ τους οποίους κ εσπασε Οπότε φαντάζομαι σε κανα high roll event των 25,000Ε ή στο 50,000 HORSE θα παίζετε σωστό πόκερ. Gl σε οποιο απο τα δύο επιλέξεις να παιξεις. [/quote:3irzz36m]h epishs bes kai tsekare highstakes poker, pre 3bet lines me 67o kai tetoia.Man katalabe oti o kalos o paikths dn paizh oute ta fila tou,oute to stadar strategy pou akouse/diabase kapou,alla paizei mpala me ta lathi twn antipalwn tou...[/quote:3irzz36m]Αυτο εξηγω φιλε,απο καποια stakes και πανω υπαρχει σεβασμος και περνανε μπλοφες με 84 η 67 λογω των λεφτων που παιζονται.Στα micro δοκιμασε το, να δεις ποσα call θα φας,γιατι τον αλλον δεν τον νοιαζει αν αυτο το call του στοιχισει,ακριβως επειδη ειναι microΟποτε αναγκαστικα παιζεις tight με πιθανοτητες να φασ suck outΤα παραδειγματα και των δυο σας δεν εχουνε καμια σχεσηΗ μπλοφα σε μεγαλα stakes η σε tournaments περναει γιατι ο αλλος θα στιψει το κεφαλι να σκεφτει αν θα κανει call γιατι μπορει να παιζει για χοντρα λεφτα η να παιζει το τουρνουα του.Δεν ξερω πως και οι δυο σας βγαλατε το συμπερασμα οτι ρωτησα σε ποια buy ins δεν παιζονται μπλοφεςΗ μπλοφα κατω απο ορισμενες συνθηκες θεωρειται σωστο ποκερΟταν ομως σε μικρα stakes υπαρχουν πολλοι που δεν νοιαζονται τοτε και ΑΑ να εχεις αμα μπουν 3 ατομα να σε δουν τελειωσες Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Sta cash games tha elega oti apo NL200 kai panw briskeis kalous antipalous pou moroun na skeftoun kai na pane pasoTo kako omws einai oti mporoun epishs na diabasoun ena apeiro paikth san anoikto biblio me apotelesma na kseroun pote bloffareis pote exeis ta nuts, na se piezoun toso poly wste allote na petas to kalytero fyllo ki allote na tous plhrwneis me xeirotero.Genika mporoun na se kanoun na mishseis thn wra kai th stigmh pou kathises sto trapezi. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Κοίτα να δεις φίλε,αυτα π λες δν είναι σωστά.Τα micro stakes είναι τα πιο εύκολα κ ο λόγος είναι αυτοί οι donks π λες.Όσο ανεβαίνεις stakes οι παίκτες είναι καλύτεροι κ πιο tight κ είναι δυσκολότερο να κερδίσεις.Λογικά για να χάνεις,προσπαθείς να παίξεις στα sngo όπως παίζεις στο cash.Για να βγάλεις λοιπόν κέρδος απτα sngos κάνε 3 πράγματα.Μπες στο twoplustwo και θα βρεις βιντεο μερικών παικτών π κάνουν multitabling sngos κ ταυτόχρονα αναλύουν τα πάντα.Επίσης διάβασε του collin moshman:sit and go strategy και αφού τα κάνεις αυτα θα καταλάβεις ότι μάλλον εσύ έπαιζες λάθος και δν κέρδιζες.Ύστερα παίξει πάρα πολλά sngos και όλα θα έρθουν από μόνα τους. Παράθεση
panokate Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Ναι συμφωνω πως στο βαθος χρονου θα εισαι κερδισμενος και εγω που παιζω δεν εχω μπει μεσα αλλα περισσοτερο ειμαι στα λεφτα μου η ελαχιστα +,το θεμα ειναι οτι αρχιζω να αμφιβαλω αν απο τα sit n go micro stakes μπορει καποιος να χτισει bankrollΑπο τη στιγμη που χρειαζεται να κλεβεις τα pot chips και να παιζεις και καμια μπλοφα οπου σε αυτα τα τραπεζια δε γινεται,νομιζω οτι θα χασω πολυ χρονο μην καταφερνοντας στο τελος να αυξησω bankroll ωστε να ανεβω επιπεδο.Ισως ειναι καλυτερα τα cash games,η ισως και τα sit n goes αλλα απο κανα 7-10 ευρω entry fee και πανω. Παράθεση
plzd2cu Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 30 Απριλίου, 2010 kala ta les panokate...xaxaxaxaxa... BYE IN. giati plironeis kai to xairetas... LOL Παράθεση
crm250 Δημοσίευση 6 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2010 re FOUSTOUKI ISE EPAGKELMATIAS VLEPO.... HAHAHAHAHA Παράθεση
Recommended Posts