gumbler888 Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 PokerStars Game #43175051064: Tournament #307020016, $200+$15 USD Hold'em No Limit - Level III (75/150) - 2010/04/25 20:38:33 EET [2010/04/25 13:38:33 ET]Table '307020016 154' 9-max Seat #8 is the buttonSeat 1: Karvits (13625 in chips) Seat 2: Sinnerman20 (11756 in chips) Seat 3: ILIOS72 (10375 in chips) Seat 4: m_reed05 (11369 in chips) Seat 5: LosChief (9100 in chips) Seat 6: sinergio (9950 in chips) Seat 7: gator93 (5750 in chips) Seat 8: Amabbl (9525 in chips) Seat 9: The_Cognito (8900 in chips) The_Cognito: posts small blind 75Karvits: posts big blind 150*** HOLE CARDS ***Sinnerman20: folds ILIOS72: raises 150 to 300m_reed05: folds LosChief: calls 300sinergio: folds gator93: folds Amabbl: calls 300The_Cognito: folds Karvits: calls 150*** FLOP *** [9d Ad 4d]Karvits: checks ILIOS72: bets 1200LosChief: folds Amabbl: calls 1200Karvits: calls 1200*** TURN *** [9d Ad 4d] [3s]Karvits: checks ILIOS72: bets 8875 and is all-inAmabbl: calls 8025 and is all-inKarvits: calls 8875*** RIVER *** [9d Ad 4d 3s] [5c]*** SHOW DOWN ***Karvits: shows [6d Qd] (a flush, Ace high)ILIOS72: shows [Qc Ac] (a pair of Aces)Karvits collected 1700 from side potAmabbl: shows [4s 4c] (three of a kind, Fours)Karvits collected 28950 from main potPlyzhne is connected *** SUMMARY ***Total pot 30650 Main pot 28950. Side pot 1700. | Rake 0 Board [9d Ad 4d 3s 5c]Seat 1: Karvits (big blind) showed [6d Qd] and won (30650) with a flush, Ace highSeat 2: Sinnerman20 folded before Flop (didn't bet)Seat 3: ILIOS72 showed [Qc Ac] and lost with a pair of AcesSeat 4: m_reed05 folded before Flop (didn't bet)Seat 5: LosChief folded on the FlopSeat 6: sinergio folded before Flop (didn't bet)Seat 7: gator93 folded before Flop (didn't bet)Seat 8: Amabbl (button) showed [4s 4c] and lost with three of a kind, FoursSeat 9: The_Cognito (small blind) folded before FlopThewreitai swsto to All in tou iliou sto flop meta to call tou BB???Sxoliaste please, xwris eirwnika sxolia ktl! Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 egw an eixa duo callers se bet mou iso me to pot sto flop tha me ekane na anhsuxhsw kai na skeftw oti den exw to kalutero xeri sth prokeimenh kai mallon to all in mou tha to dei kapoios pou einai hdh pio mprosta apo mena...alla mporei ap thn allh k na lew mal... Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 αν πιστευεις το καποιος με 2pair,medium fl > θα εκανε raise στο flop , τοτε φοβασαι μονο 1-2nd nuts.Το pot ειναι μεγαλο και κανεις all-in.Με check στο turn ισως να παρατας το pot , και τις περισσοτερες φορες να εκανα αυτο.Αλλα μου φαινεται αρκετα passive. Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 to board htan polu scary k apodeixthke kiolas ap ta calls..to thema einai oti an epeze check polu pithanon na ekane to all in to set..ekei nomizw pws tha foldare gt tha xe duo all in..rwtaw k to allo..mhpws to preflop raise htan kapws mikro? Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 xaxaxaxkai ego xtipieme akoma giati den ida to call tou.nomiza epeza me enan grrrrrrrrrrrrr Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 SWEDENFISH έγραψε:xaxaxaxkai ego xtipieme akoma giati den ida to call tou.nomiza epeza me enan grrrrrrrrrrrrr :laugh: :laugh: Katarameno multitabling!!!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Pre flop θα το εκανα 375-450 ανάλογα το tableΣτο φλοπ 75% του ποτ θα ηταν καλο για να δω τι παιζει και αν καποιος κυνηγουσε το χρωμαΜε 2 calls στο φλοπ δεν θα συνεχιζα. Εκτος αν τα bets ηταν πολύ μικρα στο turn, που δεν το νομίζω.Γενικά με ενα pair και τοση action δεν νομιζω να ήμουν ποτέ μπροστα... Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Μια ερώτηση, πιο πολύ για τον Ήλιο, αλλά και για όσους θα έπαιζαν έτσι preflop. Ποιοι παράγοντες μας οδηγούν σε αυτό το μέγεθος του preflop raise? Τι πετυχαίνουμε με αυτό και γιατί να μην κάνουμε μεγαλύτερο;Επίσης γιατί τέτοιο overbet στο turn? (Ακόμη και ένας αντιπαλος να είχε μείνει πάλι overbet θα ήταν) Παράθεση
panokate Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Παρολο που ειμαι αρχαριος ας πω και εγω τη γνωμη μου.Πιστευω οτι το αρχικο raise που εγινε απο τον Ηλιο ηταν πολυ μικρο,δινοντας την ευκαιρια στα blinds να δουνε φτηνα το flopΕγω θα εκανα raise 3-4 φορες το blind ωστε να μεινουν οσο γινετε λιγοτεροι και κατα προτιμηση ενας,λογω οτι ο ΑQ δεν προσφερεται για slow play.Αν ειχα ΑΑ ,ΚΚ τοτε ναιΜετα το flop πιστευω οτι ητανε πολυ σωστο το bet του Ηλιου,γιατι παρολο που ειχε το καλυτερο pair με πολυ δυνατο kicker,υπηρχε κινδυνος flushΤο να ειχε ενας απο τους δυο ηδη flush ειχε λιγες πιθανοτητες,αλλα θα φαινοτανε και απο τις αντιδρασεις τους μετα το betΠολυ καλο το συγκεκριμενο bet,ωστε σε περιπτωση που καποιος ειχε flush draw που ητανε και πολυ πιθανο,να μην επαιρνε τα pot oddsAπο τη στιγμη ομως που κανανε call και οι δυο θα αρχισα να μπαινω σε μεγαλες υποψιες.Επειδη το αρχικο preflop raise ητανε μικρο θα μπορουσανε να εχουνε οτιδηποτε.Ο μεγαλυτερος φοβος μου θα ητανε two pairs A9 η A4 που δικαιολογει το αρχικο preflop call λογω Ασσου και μετα λιγοτερο πιθανο καποιο set.Παντως με 2 ατομα να κανουν call θα ενιωθα οτι δεν ημουνα πλεον το best handΣτο turn,το 3s θα καταλαβαινα οτι δεν αλλαξε τιποτα και δεν βοηθησε κανεναν,αλλα τα δυο προηγουμενα call μετα το flop,θα με εκαναν να κανω check στο turn και θα ημουνα ετοιμος αν καποιος εκανε γερο bet να πεταξω τα φυλλα μου.Τα 8875 chips που θα μου ειχανε μεινει ητανε αρκετα να συνεχισω το game με αξιωσεις Το μονο βεβαια που δεν ξερουμε και ισως ειχε δει ο Ηλιος ειναι to γεγονος αυτοι οι δυο παικτες να ητανε very aggresive η calling stations,οποτε να προσπαθησε με all in να τους φοβησει. Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 kai ego xtipieme akoma giati den ida to call tou.nomiza epeza me enan grrrrrrrrrrrrrnomiza enas ekane call.multitabling effect distixos Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 SamGreek έγραψε:Μια ερώτηση, πιο πολύ για τον Ήλιο, αλλά και για όσους θα έπαιζαν έτσι preflop. Ποιοι παράγοντες μας οδηγούν σε αυτό το μέγεθος του preflop raise? Τι πετυχαίνουμε με αυτό και γιατί να μην κάνουμε μεγαλύτερο;Επίσης γιατί τέτοιο overbet στο turn? (Ακόμη και ένας αντιπαλος να είχε μείνει πάλι overbet θα ήταν)Διονύση preflop τετοια bets ειναι strategy small ball, αυτο σημαίνει ότι θα δεις πολλά φλοπ, αλλά από εκει και πέρα πρεπει να απλώσεις τις αρετές σου, διατηρώντας το ποτ χαμηλό ή ψηλό ανάλογα το τι θες...σκοπός είναι να διατηρήσεις το στακ σου, θυσιάζοντας ορισμένες φορές να δινεις τσάμπα φύλλα. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 kasspav έγραψε:SamGreek έγραψε:Μια ερώτηση, πιο πολύ για τον Ήλιο, αλλά και για όσους θα έπαιζαν έτσι preflop. Ποιοι παράγοντες μας οδηγούν σε αυτό το μέγεθος του preflop raise? Τι πετυχαίνουμε με αυτό και γιατί να μην κάνουμε μεγαλύτερο;Επίσης γιατί τέτοιο overbet στο turn? (Ακόμη και ένας αντιπαλος να είχε μείνει πάλι overbet θα ήταν)Διονύση preflop τετοια bets ειναι strategy small ball, αυτο σημαίνει ότι θα δεις πολλά φλοπ, αλλά από εκει και πέρα πρεπει να απλώσεις τις αρετές σου, διατηρώντας το ποτ χαμηλό ή ψηλό ανάλογα το τι θες...σκοπός είναι να διατηρήσεις το στακ σου, θυσιάζοντας ορισμένες φορές να δινεις τσάμπα φύλλα.[/quote:2uhg0y1z]Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που μπορεί να υποστηρίξει οτι σε αυτή την πάσα παίχτηκε small ball poker. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:kasspav έγραψε:SamGreek έγραψε:Μια ερώτηση, πιο πολύ για τον Ήλιο, αλλά και για όσους θα έπαιζαν έτσι preflop. Ποιοι παράγοντες μας οδηγούν σε αυτό το μέγεθος του preflop raise? Τι πετυχαίνουμε με αυτό και γιατί να μην κάνουμε μεγαλύτερο;Επίσης γιατί τέτοιο overbet στο turn? (Ακόμη και ένας αντιπαλος να είχε μείνει πάλι overbet θα ήταν)Διονύση preflop τετοια bets ειναι strategy small ball, αυτο σημαίνει ότι θα δεις πολλά φλοπ, αλλά από εκει και πέρα πρεπει να απλώσεις τις αρετές σου, διατηρώντας το ποτ χαμηλό ή ψηλό ανάλογα το τι θες...σκοπός είναι να διατηρήσεις το στακ σου, θυσιάζοντας ορισμένες φορές να δινεις τσάμπα φύλλα.[/quote:1sj16rip]Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος που μπορεί να υποστηρίξει οτι σε αυτή την πάσα παίχτηκε small ball poker.[/quote:1sj16rip]Για το preflop raise αναφέρομαι Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 SWEDENFISH έγραψε:kai ego xtipieme akoma giati den ida to call tou.nomiza epeza me enan grrrrrrrrrrrrrnomiza enas ekane call.multitabling effect distixosK με έναν caller, check ειναι το turn.Νομίζω οτι το ΜΤΤ δεν σε άφησε καν να σκεφτείς την πάσα κ κάποιο πιθανό tilt απο κάποιο άλλο τραπέζι σε έκαναν να παρεις αυτη την απόφαση. Μπορεί κ το minraise preflop να ήταν λόγω του πρόλαβες το χέρι τελευταία στιγμή κ.λ.π. Το ΜΤΤ κ προβλήματα του Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Δε βρίσκω κάποιο λόγο να κάνω cbet στο flop Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 na ta kaka toy na eisai top onoma sto elliniko poker vgenoyn ta kaka play sti fora gia plaka;p Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 crackLiNg έγραψε:na ta kaka toy na eisai top onoma sto elliniko poker vgenoyn ta kaka play sti fora gia plaka;pΔεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις μία πάσα άλλου, οταν μάλιστα αυτή η παρτίδα δεν έχει κάποιο ποκερικό ενδιαφέρον, κ τα μόνα σχόλια που θα μπορούσαν να γίνουν είναι υποτιμητικά.Ας ασχοληθούμε πρώτα με τα δικά μας χάλια κ μετά με των υπολοίπων. Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Bάζω το σφυρί βάζει κανένας τα καρφιά να σταυρώσουμε τον ILIO?????? Εγώ πάντως κάθε βράδι σε χαζεύω καμια ώρα και αν πας καλά πάω ως και FT στο rail .Καλή τύχη ILIE αν και δεν την χρειάζεσαι Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:crackLiNg έγραψε:na ta kaka toy na eisai top onoma sto elliniko poker vgenoyn ta kaka play sti fora gia plaka;pΔεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις μία πάσα άλλου, οταν μάλιστα αυτή η παρτίδα δεν έχει κάποιο ποκερικό ενδιαφέρον, κ τα μόνα σχόλια που θα μπορούσαν να γίνουν είναι υποτιμητικά.Ας ασχοληθούμε πρώτα με τα δικά μας χάλια κ μετά με των υπολοίπων.[/quote:2q9o0tvc]+1000 Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Den ypotima kaneis ton Ilio. O anthrwops edwse eksigiseis kai einai geloio na kathgorhseis kapoion pou kanei multitabling oti ekane mia ablespsiaApo kei kai pera kanoume ena sxolio gia to hand katheayto aneksarthta an to paikse o Ilios h o Durrrr h o mparmpa-Giannhs (o kanatas ftw)Brhka omws arketa enoxlhtikh thn kritikh kapoiwn gia to fold pou ekane o Ilios me to KK. Eidika atoma pou den exoun oute to 1% ths empeirias tou kai to 0.001% twn kerdwn tou Παράθεση
SOUSAM Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 holdemgr έγραψε:Den ypotima kaneis ton Ilio. O anthrwops edwse eksigiseis kai einai geloio na kathgorhseis kapoion pou kanei multitabling oti ekane mia ablespsiaApo kei kai pera kanoume ena sxolio gia to hand katheayto aneksarthta an to paikse o Ilios h o Durrrr h o mparmpa-Giannhs (o kanatas ftw)Brhka omws arketa enoxlhtikh thn kritikh kapoiwn gia to fold pou ekane o Ilios me to KK. Eidika atoma pou den exoun oute to 1% ths empeirias tou kai to 0.001% twn kerdwn tou+1000 :woohoo: Παράθεση
panokate Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Επειδη ειμαι καινουργιος και μελεταω πολλα χερια,μηπως μπορει να ποσταρει καποιος το λινκ με την παρτιδα που αναφερετε πως ο Ilios εκανε fold με ΚΚ?Θα πρεπει να εχει αρκετο ενδιαφερον Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:crackLiNg έγραψε:na ta kaka toy na eisai top onoma sto elliniko poker vgenoyn ta kaka play sti fora gia plaka;pΔεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις μία πάσα άλλου, οταν μάλιστα αυτή η παρτίδα δεν έχει κάποιο ποκερικό ενδιαφέρον, κ τα μόνα σχόλια που θα μπορούσαν να γίνουν είναι υποτιμητικά.Ας ασχοληθούμε πρώτα με τα δικά μας χάλια κ μετά με των υπολοίπων.[/quote:3krfsy22]ayto akrivws lew , i pasa den exei kapio pokeriko endiaferon, logika tha exei pexei 1000 fores idio hand kai auti tha einai i 1 poy ekane to bad play. apla epeidh einai o ilios vgike asap sto forum;o Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 holdemgr έγραψε:Δε βρίσκω κάποιο λόγο να κάνω cbet στο flopΠως θα μπορουσαμε κατα την γνωμη σου να γλιτώσουμε τα περισσοτερα? Σε ενδεχόμενο bet, που μάλλον ο σεταρισμένος θα εκανε, πως να αντιδρούσαμε αν δεν υπήρχε reraise? Υποθετω ότι σε raise kai reraise θα τα πετάγαμε αβλεπή... Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2010 oute ego kano kano c bet se auto to flop...eidika auto to sizing....alla den eimai ilios kamatakis Παράθεση
Recommended Posts