Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και το 7% εχει την πιθανοτητα να κερδισει.

Pokerstars $5.50 buy in 2435 παιχτες.

Η θεση μου 18/72 και εχω ΑΑ.

FLOP. QQQ...

Πρεπει να πω κατι αλλο???

PS. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κραταω η να βρισκω καποιες παρτιδες οπως ακριβως γινονται αυθεντικες απο την πλατφορμα? Βλεπω που εσεις παρουσιαζετε ατοφιες τις παρτιδες . Πως το κανετε αυτο?

Δημοσίευση

Συγνωμη που το ποσταρα απλα ψιλοτρελαθικα γι'αυτο και το εκανα.

Βοηθησε με γιατι δεν μπορω να βρω τo hand history.Εχω ψαξει ολο το pokerstars file αλλα δεν το βρισκω.

foustouki αν θελεις εξηγησε μου λιγο το 1/14 και πως προκυπτει. Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω. Ευχαριστω

Δημοσίευση

dimitriszam έγραψε:

Βοηθησε με γιατι δεν μπορω να βρω τo hand history.Εχω ψαξει ολο το pokerstars file αλλα δεν το βρισκω.

foustouki αν θελεις εξηγησε μου λιγο το 1/14 και πως προκυπτει. Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω. Ευχαριστω

1 * 7 = 7

14 * 7 = 98

1/14 = 7/98 ===> 1/14 = 7/100~

Δημοσίευση

Για το hand history που είπες dimitriszam μάλλον δεν έχεις κάνει τη ρύθμιση ώστε το pokerstars να εξάγει τα χέρια σου.

Άνοιξε το pokerstars και πήγαινε Οptions --> Instant Hand History Options και κάνε τικ εκεί που λέει Save My Hands History. Μπορείς να διαλέξεις από εκεί σε ποιο φάκελο θέλεις να σώζονται τα χέρια σου και για πόσες μέρες να υπάρχουν στο φάκελο.

Δημοσίευση

gambler81 έγραψε:

Για το hand history που είπες dimitriszam μάλλον δεν έχεις κάνει τη ρύθμιση ώστε το pokerstars να εξάγει τα χέρια σου.

Άνοιξε το pokerstars και πήγαινε Οptions --> Instant Hand History Options και κάνε τικ εκεί που λέει Save My Hands History. Μπορείς να διαλέξεις από εκεί σε ποιο φάκελο θέλεις να σώζονται τα χέρια σου και για πόσες μέρες να υπάρχουν στο φάκελο.

Σε ευχαριστω πολυ το ρυθμισα.

Δημοσίευση

crackLiNg έγραψε:

dimitriszam έγραψε:

1 * 7 = 7

14 * 7 = 98

1/14 = 7/98 ===> 1/14 = 7/100~[/quote:knxn7943]

Φιλε μου σε ευχαριστω για τη εξηγηση. Παρολα αυτα το 7% η 1/14 ειναι για να νικησει το ΑQ με οποιοδιποτε τροπο. Εγω ποσταρα αυτο το hand γιατι τρελαθηκα με τον τροπο που εγινε. Τι ποσοστο ειναι να εχουμε ενα τετοιο FLOP? QQQ..???

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Τι σε νοιαζουν αυτα τα ποσοστα που ρωτας?θα βοηθησουν καπου?

Oχι φιλε μου foustouki δεν βοηθαει καπου απλα για το απιθανο flop που ηρθε εγραψα το post και οχι για το 7% η 1/14 η 2/28 η οπως αλλιως το εκφρασεις μαθηματικα. Σκοπο απλα ειχα να δειξω ενα τρελο flop. Τιποτα παραπανω. Ισως εσεις εχετε δει πιο τρελα και δεν σας κανουν εντυπωση. Αυτο ηταν ολο. Θα μπορουσες απλα να πεις " ναι ρε φιλαρακο ηρθε ενα απιθανο" και οχι οτι το 7% ειναι 1/14.

Να σαι καλα και καλα κερδη.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Οι πιθανοτητες για τις οποιες μιλας δεν πλησιαζουν καν το απιθανο.

Εννοεις το να ερθουν 3 Q στο FLOP? Μα οταν οι πιθανοι συνδιασμοι του flop ειναι λιγο πανω απο 39.000 δεν ειναι απιθανο ενα φλοπ με 3 Q? Μιλαμε για 3 φυλλα απο τα 52. Στο τζοκερ κυνηγαμε 5 νουμερα απο τα 45.?!

Δημοσίευση

Ffoustouki έγραψε:

Κουραστικα να μιλαω για απιθανες πιθανοτητες συνδεοντας αυτες με bad beats κλπ κλπ..

Καλη τυχη σε οτι κανεις.

Φιλε μου foustouki εσυ μιλησες για πιθανοτητες εγω απλα απαντησα. Δεν ειχα σκοπο να σε κουρασω θα ηθελα απλα να μου πεις " ναι ρε φιλαρακο ηταν απιθανο το flop που ειδες"

να'σαι καλα

Δημοσίευση

Φιλε καταλαβαινεις οτι οι πιθανοτητες ναρθουνε 3 νταμες,ειναι ιδιες ας πουμε με την πιθανοτητα να ερθει στο φλοπ 5 καρδια,2 μπαστουνι και 8 καρο. Η οποισδηποτε συνδιασμος... Φανταζομαι εχεις δει αρκετες φορες καποιον να κανει καρε απτο φλοπ με ενα φυλλο,απλα δεν εχασες τοτε με ασσους γιαυτο και δεν του εδωσες σημασια...