panosxvii Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Πως σας φαίνετε η καινούργια δομή των Cash τραπεζιών στην stars?Στο 2+2 είδα πολλές απόψεις,θετικές-αρνητικές, και θα ήθελα να μάθω και την δική σας.Προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλή ή νέα δομή, αφού προσφέρει πολλές επιλογές στο ίδιο level (μέχρι και 250ΒΒ αρχικό στακ) και ο καθένας μπορεί να παίξει εκεί που αποδίδει καλύτερα.Ίσως οι short stackers να αντιμετωπίσουν κάποιο θέμα αφού μόνο με παρόμοιους παίχτες θα παίζουν αλλά δεν μου φαίνεται απίστευτο να δούμε σε λίγο καιρό ο,τι κάνανε με 20ΒΒ να το κάνουν με 40! Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Λοιπόν να ξεκινήσω λέγοντας ότι τα περισσότερα ψάρια μαζεύονται πλέον στα τραπέζια με τα 50 big blinds και πραγματικά είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο. Αυτό θα έπρεπε να αποτελεί αφορμή για μεγάλα κέρδη αλλά ίσως με το rake και το χαμηλό buy in να μην αφήνει και πολλά περιθωρια από ότι έχω διαπιστώσει...Από την άλλη στα τραπέζια με τα full stack έχουν μαζευτεί όλοι οι regulars που παίζουν το σταθερό tight aggressive παιχνιδι τους. Αποτέλεσμα είναι το κέρδος να μειώνεται και εκεί, με τους πιο loose παίκτες να παίζουν στα τραπέζια με τα ante.Γενικά δεν μου άρεσε και πολύ η νέα αυτή αλλαγή γιατί ξεχωρίζει πολύ τους κακούς με τους καλούς παίκτες και δεν αφήνει τα fish να μπουν στην αρένα των TAG's μπας και υπάρχει κέρδος. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Τα παιχνιδια με ante ειναι LAGfest εντελως.. Δε θυμαμαι ποσες φορες εφαγα 4bet και check-raises.. Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 panosxvii έγραψε: Παράθεση ο,τι κάνανε με 20ΒΒ να το κάνουν με 40!to paixnidi vasizetai se apla mathimatika kai auta den allazoun me to format twn trapeziwn...ena move pou einai +EV me 20bbs borei na einai polu -EV me 40...die shortstackers Παράθεση
Recommended Posts