LOUKAS34 Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 malachaskos έγραψε:όλα μέσα στο παιχνίδι είναι και απο την στιγμή που υπάρχει έστω 1% μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε!μου έχει συμβεί να σετάρω με 10αρια και να χάσω απο παίκτη με 2-7!αλλά και να σπάσω ταυτόχρονα ΑΑ και ΚΚ με τα 33 επ-ειδή το ένα 3 ήταν μπαστούνι!απλά this is poker όπως λένε και στο χωριό μου!!!!!!telika einai poker i apla ena joke ® LOLpaizo liga xrimata ara den stenaxorieme apla einai apisteuta afta pou exo dei edw kai 200+ tourneys Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 S'ena teleio forum prepei na ginontai ban osoi exoun katw apo 20 post kai postaroun tetoies ahdies. Παράθεση
labKK Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 foustouki έγραψε:Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε τα μαθηματικα του παιχνιδιου καλυτερα κοψτε το.pff κουραστηκα.Πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή για να απαντάς σ'άυτά τα post τόσο καιρό.Και τό 'λεγα: "που θα πάει? θα βαρεθεί και κάποια στιγμή θα τα παρατήσει..." Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 foustouki έγραψε:Μπορω να σ φτιαξω τετοια φοτο και με 6 ασσους αν θελεις.. Παράθεση
mauros Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Περισσότερο μου έκαναν εντύπωση τα σχόλια των παικτών και το ότι ο Administrator ακύρωσε το τουρνουά Παράθεση
Recommended Posts