Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

σήμερα παίζω πάνω απο 5 ώρες. όπως και χτές έπαιξα περίπου 8! και είχα να πιάσω ΑΑ απο το Σάββατο....

έπιασα πρίν 5 λεπτά!

και.....

http://img714.imageshack.us/i/aajpeg.png/

ξέρω δεν είναι τίποτα αλλά τώρα έχω φρικάρει πραγματικά και θέλω σε κάποιο να πώ τον πόνο μου!!!!

Δημοσίευση

malachaskos έγραψε:

σήμερα παίζω πάνω απο 5 ώρες. όπως και χτές έπαιξα περίπου 8! και είχα να πιάσω ΑΑ απο το Σάββατο....

έπιασα πρίν 5 λεπτά!

και.....

http://img714.imageshack.us/i/aajpeg.png/

ξέρω δεν είναι τίποτα αλλά τώρα έχω φρικάρει πραγματικά και θέλω σε κάποιο να πώ τον πόνο μου!!!!

e kala pws kaneis etsi?

siga oi Assoi kanoun break pretty easy:)

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

μονο που δεν μας λες που παιχτηκε το all in.

Γιατι αν μπηκαν τα λεφτα στο flop τοτε απλα χανεις 1/3 κατι που ειναι πολυ ευκολο.

Αν μπηκαν preflop τοτε 1/5.

Που ειναι το δυσκολο?

τα λεφτά μπήκαν pre-flop.... έκανα raise 5.000 και μου έπαιξε all-in! είχα δώσει εντύπωση παίκτη που κάνει bet μόνο με καλό χέρι (δεν με έπιασαν σε καμία μπλόφα)και όσες ανοίγαμε είχα πάντα Α10+++

το θέμα μου είναι οτί περίμενα ένα ΓΑΜΩ-ζευγάρι ΑΑ 2 μέρες και έσπασε έτσι!!!!

Δημοσίευση

Γιατι τρελενεσαι χωρις λογο?

1/5 θα χανεις σε παρομοιο all in.

Επιασα 15-20 ΑΑ σημερα και χτες και ουτε θυμαμαι ποιοι κρατησαν ποιοι badbeatιαστηκαν και ουτε με νοιαζει.

Ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε JJ δεν θα σε πειραζει τοσο παρολο που ειναι ιδιες οι πιθανοτητες να χασεις.

Μην σπαταλας ουτε 1 λεπτο παραπανω να το σκεφτεσαι και συνεχισε.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Γιατι τρελενεσαι χωρις λογο?

1/5 θα χανεις σε παρομοιο all in.

Επιασα 15-20 ΑΑ σημερα και χτες και ουτε θυμαμαι ποιοι κρατησαν ποιοι badbeatιαστηκαν και ουτε με νοιαζει.

Ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε JJ δεν θα σε πειραζει τοσο παρολο που ειναι ιδιες οι πιθανοτητες να χασεις.

Μην σπαταλας ουτε 1 λεπτο παραπανω να το σκεφτεσαι και συνεχισε.

οκ. μία στις 4 θα σπάσει! απλώς εαν δεν έχεις πιάσει καθόλου... για πολλές ώρες παιχνιδιού! και χάσεις με αυτόν τον τρόπο είναι κάπως!

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Κανεις unregister απο το lobby του τουρνουα και τα λεφτα μπαινουν στον λογαριασμο σου σε tournament money τα οποια μπορεις να χρησιμοποιησεις για αλλα τουρνουα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΦΊΛΕ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

NeoEllinas έγραψε:

holdemgr έγραψε:
Egw de thymamai na xoun spasei pote oi Assoi mou

Epeidi eisai kolofardos oso den paei.. Emena mou espasan 30/614 fores ton perasmeno mina. :laugh: :laugh:[/quote:3j1v5n6c]

Apla epilektikh mnhmh. Ereynes exoun deiksei oti o mesos antrwpos thymatai 2 fores pio entona otan xanei se sxesh me otan kerdizei.

Mia zwh mizerias dhladh

Emeis epeidh prepei na kseperasoume auth thn adynamia prepei na eksaskhsoume to myalo mas na kanei to antitheto.

Δημοσίευση

LOUKAS34 έγραψε:

drasen έγραψε:
Και εγω οποτε πιανω ΑΣΣΟΥΣ δεν χανω με... ΤΙΠΟΤΑ!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: pokerstars_five_aces.jpg

signomi edw ti egine?

giati leei kapios " someone report this fucker?"[/quote:3hda611k]

profanos problima apo to systima

poly gelio !!!

Δημοσίευση

Kλασικος αποκλεισμος αλα jokerstars:

Κλειστα φυλλα, All in εγω με βαλεδες και 22 000 μαρκες, ακολουθει ο αλλος με 3-αρια και τα χωνει ολα μεσα, 78 000 μαρκες, ακολουθει και ο επομενος με 48 000 μαρκες.

Το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπετε και επαναλαμβανετε 4 στις 5 φορες οταν βρισκεσε στα λεφτα η λιγο πριν .

Δημοσίευση

Μπορεις να καταλαβεις οτι οταν επαιξες το 3πλο all in preflop εχει 42% να κερδισεις ολο το ποτ??

Δηλαδη το να χασεις την συγκεκριμενη πασα ειναι πιο πιθανο απο το να την κερδισεις.

Δηλαδη δεν θελει πολυ μυαλο για να το καταλαβει καποιος αυτο.

Ελεος με αυτα τα ποστ γκρινιας.Καλα εδω μιλαμε γκρινιαζεις για ενα ποτ που βαση πιθανοτητων ειναι πιο πιθανο να το χασεις παρα να το κερδισεις.

Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε τα μαθηματικα του παιχνιδιου καλυτερα κοψτε το.

pff κουραστηκα.

Δημοσίευση

όλα μέσα στο παιχνίδι είναι και απο την στιγμή που υπάρχει έστω 1% μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε!

μου έχει συμβεί να σετάρω με 10αρια και να χάσω απο παίκτη με 2-7!

αλλά και να σπάσω ταυτόχρονα ΑΑ και ΚΚ με τα 33 επ-ειδή το ένα 3 ήταν μπαστούνι!

απλά this is poker όπως λένε και στο χωριό μου!!!!!!