raven Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2010 kalhspera se olous.eimai kanourgio melos kai 8a h8ela na 8esw thn ekshs erwthsh:poies einai oi kinhseis,oi ekfraseis kai genika poia einai ta stoixeia ekeina pou sas voh8oun na psuxologhsete ton antipalo?parakalw anafer8eite kai se proswpikes empeiries(se kinhseis pou sas odhghsan na kerdisete h na xasete megala pot) Παράθεση
panokate Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2010 Καλησπερα και εγω καινουργιο μελος ειμαι και εχω ελαχιστη εμπειρια απο tournaments.Απο οσο εχω παιξει τουλαχιστον,τα δυο βασικοτερα στοιχεια ειναι το ποσα chips εχει αντιπαλος και σε ποιο σταδιο βρικεται το τουρνουα.Στην αρχη που γινεται χαμος υπαρχουνε πολλοι που πανε all in για ψηλου πηδημα ,ειτε γιατι το βλεπουνε σαν αρπαχτη και οτι κατσει,ειτε γιατι ειναι ασχετοι.Αν καταλαβεις εναν τετοιον παικτη,ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι ναι μεν μπορει να τον χτυπησεις με καλο φιλο,αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα να φας bad beat και να βρεθεις εκτος τουρνουα σε early stage.Το καλυτερο για μενα σε αυτε τις περιπτωσεις ειναι να περιμενεις να βλεπεις τουλαχιστον flop αν θες να τον χτυπησεις.Συνηθως οι short stacked players προσπαθουν να επανελθουν κανοντας bet οχι απαραιτητα πολυ δυνατα φυλλα,ενω αυτοι που εχουνε χασει πολλα chips ειδικα μετα απο badbeat,αρχιζουν και τιλταρουν λογω εκνευρισμου,οποτε ειναι ευκαιρια να του χτυπησεις.Γενικα παιζει πολυ μπλοφα και all in χωρις δυνατο φυλο μετα το in the money,ποτε εκει παρατηρωντας λιγο το τραπεζι μπορεις να καταλαβεις αν ειναι ευκαιρια να χτυπησεις Παράθεση
Recommended Posts