Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Σας διαβάζω και σας παρακολουθώ εδώ και καιρό

και είμαι χαρούμενος που βρήκα αυτό το site

για να ενημερώνομαι και να μαθαίνω τα πάντα

γύρω απο το χώρο του πόκερ.

Παίζω λίγο καιρό τώρα και προσπαθώ πάντα να βελτιώνω

το παιχνίδι μου μέσω διαβάσματος αλλά και μέσω συνεχής εξάσκησης.

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και θα με χαροποιούσε αν έπερνα

κάποιες απαντήσεις.

Πιστεύω ότι όσοι τελικά έχουν κάποιο κέρδος απο το παιχνίδι

υπήρξε μια στιγμή στην πορεία τους που κάτι τους έκανε αυτό το

κλίκ μέσα τους και πέρασαν στην κερδοφορία.

Η ερώτηση είναι η εξής: Τί ήταν αυτό;

Ήταν κάτι που διάβασαν ας πούμε για τα pot odds;

Ήταν κάποια βίντεο που ήταν εκπαιδευτικά ή απλές χεριές;

Ήταν η μετακύληση του παιχνιδιού τους απο concervative σε super aggresive;

Η απάντηση σας θα μου δώσει ειλικρινά λύση σε πολλά θέματα γύρω

απο τον όμορφο κόσμο του hold'em και θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ

σε συγκεκριμένα θέματα τα οποία πιστεύω ότι κάθε κερδοφόρος παίχτης του πόκερ έχει αναλύσει και έχει εντρυφήσει κατά καιρούς

και τελικά αυτά έκαναν την διαφορά και την στροφή στην πορεία τού.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Γιώργος.

Δημοσίευση

Kalwsorises file gthepoetc kai kali tixi sto kefalaio poker!

Egw san vasikes simvoules tha sou elega na eggrafis se ena sovaro training site me ekpaideftika videos kai na diavaseis merika vivlia, analoga me ton tomea tou poker pou se endiaferi(cash, MTTs,sngs).

Kata ti tapini m apopsi omws, otan kapoios anthrwpos me ena medium+ IQ apoktisi empeiria mesa apo ena megalo arithmo hands i tournaments, to kerdos einai sxedon sigouro... ;) An oxi, tote kati paei lathos..!!!!!

p.s: elpizw na voithisa kai pali good luck!

Δημοσίευση

Κερδος βγαζουν αυτοι που ειναι αρκετα τυχεροι ωστε να μην ειναι πολυ ατυχοι ειδικα στην αρχη και αυτοι που ειναι παρα πολυ καλοι και εχουν IQ αρκετα μεγαλυτερο απο τον μεσο ορο. Οι υπολοιποι gl θα σας χρειαστει σιγουρα(για να κανω quote και τον giorgio.. :P )

Ειμαι σε life tilt απο συνεχομενα beats στο pokerstars για αυτο τα λεω αυτα αν ειχα ρεντα poker? easy game... B)

Επισης training videos ok υπαρχουν αρκετα καλα αλλα τα περισσοτερα ειναι ενας τυπος που run like god η που δεν ειναι καθολου ατυχος και ολα πανε τελεια καθε cbet πιανει καθε μπλοφα πιανει, αυτο να σου μαθει τι? οτι αν δεν εισαι ατυχος και παιξεις ABC κερδιζεις.. Αυτα που ηδη ξερεις. Θα ηθελα να δω ενα training video απο καποιον να run bad και να μην του βγαινει τιποτα πχ να τρωει συνεχει check raise 3bet/float etc.. kαι καθε φορα να πεφτει σε nuts εκει να μας πει τι να κανουμε αλλιως τα live play video ειναι worthless για μενα. Αξιζουν μερικα για νεους που σου μαθαινουν τα βασικα αλλα μεχρι εκει.

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Κερδος βγαζουν αυτοι που ειναι αρκετα τυχεροι ωστε να μην ειναι πολυ ατυχοι ειδικα στην αρχη και αυτοι που ειναι παρα πολυ καλοι και εχουν IQ αρκετα μεγαλυτερο απο τον μεσο ορο. Οι υπολοιποι gl θα σας χρειαστει σιγουρα(για να κανω quote και τον giorgio.. :P )

Ειμαι σε life tilt απο συνεχομενα beats στο pokerstars για αυτο τα λεω αυτα αν ειχα ρεντα poker? easy game... B)

Επισης training videos ok υπαρχουν αρκετα καλα αλλα τα περισσοτερα ειναι ενας τυπος που run like god η που δεν ειναι καθολου ατυχος και ολα πανε τελεια καθε cbet πιανει καθε μπλοφα πιανει, αυτο να σου μαθει τι? οτι αν δεν εισαι ατυχος και παιξεις ABC κερδιζεις.. Αυτα που ηδη ξερεις. Θα ηθελα να δω ενα training video απο καποιον να run bad και να μην του βγαινει τιποτα πχ να τρωει συνεχει check raise 3bet/float etc.. kαι καθε φορα να πεφτει σε nuts εκει να μας πει τι να κανουμε αλλιως τα live play video ειναι worthless για μενα. Αξιζουν μερικα για νεους που σου μαθαινουν τα βασικα αλλα μεχρι εκει.

DO NOT play Pokerstars. play at PKR.com

if you a fish you need to learn amongst fish.

ase pou PS exei ta xeirotera bad beat.

Paikse kai FULL TILT aliws POKER.gr

episis min vlepeis video polla waste of time.

apla diavaze kai mathe apo ta lathi ton alonon.

sto poker its all about positioning ...afto na 8ymase.

Δημοσίευση

Προφανως ειμαι fish και ο εξυπνος που κανει call 3bet με AΤ και σπαει τους ΑΑ μου με runner runner ειναι "poker pro" οπως και ο αλλος που κανει all in call και χτυπαει backdoor flush ενω ειναι dead στο flop set K εγω ενα J αυτος με 6 kicker(εκανε call φυσικα το 3bet) και backdoor flush, η τον αλλο που με δευτερο συνεχομενο gutshot σπαει ενα set και ενα overpair..

Φυσικα με αυτους τους παιχτες θελεις να παιζεις εννοειτε ετσι δε λενε ολοι εδω μεσα? Παιξτε εσεις και οταν κανει hit το καθε ηλιθιο και απιθανο draw του ο calling station και χασετε 20bi πισω στο EV μην τιλταρετε και πειτε απο μεσα σας "δεν πειραζει με αυτους τους παιχτες θελω να παιζω" απλα ετυχε σημερα και μοιραζω λεφτα στους παιχταραδες του PS την επομενη φορα θα τα παρω ολα πισω..

Εγω οχι παντως... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Μα ειμαι πολυ αχρηστος που δεν μπορω να τους κερδισω ετσι δεν ειναι? φυσικα αλλος στη θεση μου θα εβγαζε ασσους απο το μανικι να κανει καρε γιατι ειναι OMGPokerProz..

PS: Δε λεω ουτε υπονοω οτι ειναι rigged μην παρεξηγηθω, ξερω οτι δεν ειναι με την τυχη μου τα βαζω και με τους βλακες που κανουν τετοια call πραγματικα ανταμοιβεται το κακο παιχνιδι ωρες ωρες... Προφανως δεν αντιμετωπιζω variance πρωτη φορα πολλες φορες ειμουν 10bi πισω αλλα ειναι λογικο και μερος του παιχνιδιου αυτη τη φορα ομως παραγινε δεν ειναι δυνατον να χτυπαει καθε πιθανο και απιθανο draw εναντιον μου..

PS2: Παω για HU4ROLLZ απο το tilt... :P

PS3: Τελος το PS για μενα, δε με συμφερει ετσι και αλλιως λογο rakeback.

PS4: Sorry που χαλασα το thread.. :unsure:

Δημοσίευση

Το ότι παράτησα την Pokerstars εδω και καιρό, ήταν πραγματικά

η καλύτερη κίνηση που έκανα για προσωπικούς λόγους που

δεν μπορώ να αναφέρω.

Παίζω αποκλειστικά στην FT και ως τώρα ομολογώ ότι είμαι

ικανοποιημένος.

Τελικά παιδιά τα μαθηματικά και τα pot odds παιζουν τόσο

σημαντικό ρόλο στο ποκερ?

Εχω καταλάβει ότι η position ειναι το πιο σημαντικό αλλά

μήπως οι πιο σημαντικές αποφάσεις τελικά αφορούν το fl

παρα το pfl?

Και αυτοί οι αναθεματισμένοι suited connectors τελικά πρέπει

να παίζονται ή οχι? Ιδιαίτερα αν ειναι μικρά φύλλα όπως 67, 78 ?

Δημοσίευση

gthepoetc έγραψε:

δεν μπορώ να αναφέρω.

ικανοποιημένος.

παρα το pfl?

tapini mou apopsi FISH

paizo 3 mines online

exo kerdi se sit an go sinolika 251 $ sto PS(3 mines) + 30 FT ( 1 mina) + 33 sto PKR ( 5 meres)

akou na deis, molis ekana CASH out sto PS exana panta.....ma panta

den ksanapaizo stous foniades

STO FT paizoun kala paixtakia kai einai sovaro site

loipon position paizei rolo, kai AA na exeis 8a xaseis

xtES eixa 5-3 BB me tria atoma, o alos AA kai o allos AQ

kanei raise o AA kai o allos re-raise

ego ALL in

kanoun all in

eixa full house

telos

position ur self and FOLD !!! min ksexnas to fold....simantikotato

den paizo cash games kai den ksero apo sng empiria milaw

kai fisika einai 8ema TIXIS paidia min leme malakies

Δημοσίευση

LOUKAS34 έγραψε:

gthepoetc έγραψε:

δεν μπορώ να αναφέρω.

ικανοποιημένος.

παρα το pfl?

tapini mou apopsi FISH

paizo 3 mines online

exo kerdi se sit an go sinolika 251 $ sto PS(3 mines) + 30 FT ( 1 mina) + 33 sto PKR ( 5 meres)

akou na deis, molis ekana CASH out sto PS exana panta.....ma panta

den ksanapaizo stous foniades

STO FT paizoun kala paixtakia kai einai sovaro site

loipon position paizei rolo, kai AA na exeis 8a xaseis

xtES eixa 5-3 BB me tria atoma, o alos AA kai o allos AQ

kanei raise o AA kai o allos re-raise

ego ALL in

kanoun all in

eixa full house

telos

position ur self and FOLD !!! min ksexnas to fold....simantikotato

den paizo cash games kai den ksero apo sng empiria milaw

kai fisika einai 8ema TIXIS paidia min leme malakies[/quote:1efs13or]

φίλε μου αυτό δεν λέει τίποτα!!!

έχω χάσει με κέντα-φλος, έχω χάσει με φουλ του Κ με Α κρατώντας ΑΚ!

αλλά αυτά είναι πιθανότητες! πόσες φορές θα νικήσεις αν το ξανακάνεις αυτό? η πιθανότητα που είχες εκεί είναι περίπου 15% και είχες μεγαλύτερη πιθανότητα απο ΑQ!

είναι τύχη.... είμαι μαθηματικά... και ψυχολογία! εσύ θα επιλέξεις που θα ποντάρεις τα λεφτά σου!

Δημοσίευση

gthepoetc έγραψε:

Με αφορμη αυτη την ερωτηση σου, θα σου προτεινα πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση σε οποιοδηποτε street με οποιοδηποτε φυλλο, να ρωτησεις τον εαυτο σου γιατι την κανεις.

Παραδειγμα με τα suited connectors τα οποια αναφερεις. Υπαρχουν φορες που μπορει να τα παιξεις vs utg raise (γιατι ? λογω implied odds) και αλλες φορες που μπορει να τα παιξεις vs late position raise (γιατι ? γιατι παιζουμε vs wide range και εχουμε fold equity postflop). Μην κολλας στα συγκεκριμενα παραδειγματα, αλλοι μπορουν διαφωνουν κιολας, απλα ειναι σημαντικο να καταλαβεις οτι το ιδιο φυλλο μπορει να το κανεις call, raise, fold για διαφορετικους λογους καθε φορα.

Δημοσίευση

pisteuo pos autoi pou einai monima kerdoforoi sindiazoun tautoxrona ta parakato xaraktiristika.

gnorizoun to paixnidi apo oles tis skopies tou(ipologismos odds,ipologismos pot odds ktl) kai epipleon logo tis terastias empeirias tous exoun mathei na antidroun sxedon se kathe katastasi me ++ev kiniseis.auto simainei ligotera lathi ara perosotera kerdi.

exoun kefalaio.exontas kefalaio sesindiasmo me tin sosti diaxeirisi tou ta pragmata ginontai pio eukola...oxi mono sto poker alla se kathe eidous ependisi-douleia

exoun ta katallila psixika xaraktiristika.auto den ksero an einai kati pou einai epiktito alla exei para para poli megali simasia!!logo tis fisis tou paixnidiou oi asximes periodoi einai sixnes kai anapofeuktes.to pos tha antimetopiseis tetoies periodous einai poli krisimo gia tin sinexeia.

ola auta tha prepei na siniparxoun kai kapoia apo auta na ekselisontai kai na epanaprosdiorizontai( se oti exei na kanei sxesi kathara me to paixnidi)...gi auto to megalitero pososto ton paixton(mesa kai go) den exoume idiaitera kala kai kirios stathera apotelesmata.

Δημοσίευση

aekara1921 έγραψε:

exoun ta katallila psixika xaraktiristika.auto den ksero an einai kati pou einai epiktito alla exei para para poli megali simasia!!logo tis fisis tou paixnidiou oi asximes periodoi einai sixnes kai anapofeuktes.to pos tha antimetopiseis tetoies periodous einai poli krisimo gia tin sinexeia.

+1000000

Και αρχιζω να πιστευω οτι αυτο ειναι που ξεχωριζει τους κερδοφορους παιχτες απο τους χαμενους σε πολυ μεγαλο sample και οχι απαραιτητα το τεραστιο skill advantage.

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

aekara1921 έγραψε:

[/quote:1bc2j9uc]

+1000000

Και αρχιζω να πιστευω οτι αυτο ειναι που ξεχωριζει τους κερδοφορους παιχτες απο τους χαμενους σε πολυ μεγαλο sample και οχι απαραιτητα το τεραστιο skill advantage.[/quoαπ

απ την στιγμη που η γνωση πανω στο παιχνιδιειναι στο πιατο σου και γω επισης πιστευω πως αυτα τα χαρακτηριστικα κανουν την διαφορα!