Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τι θα κανω με μενα...ουφ!Ασχολούμαι πιο στενά με το ποκερ εδω και 9 μηνες περιπου και ειμαι παιχτης στα nl low stakes sngs.To προβλημα που αντιμετωπίζω ειναι να εχω ακραιες μεταπτωσεις στην απόδοσή μου.Ενω μια-δυο μέρες παίζω πολύ καλά,ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση μου και φτανουν στο σημειο παικτες και μ λενε ''i am happy playing with you'',την αλλη μέρα ξαφνικά πέφτει ραγδαια η αποδοση μου σε τομείς όπως hand evaluating,/pre/post flop play,hand reading,concentration κτλ και κυριως γινομαι ανυπομονος και ανεξηγητα hyper loose,με πολυ κακό αντικτυπο για το bankroll μου αφου εκει που παιρνω νικες συνεχεια αρχιζω ξαφνικα να χανω το ενα τραπεζι μετα το αλλο καινα βλεπω το bubble με τα κυαλια...Γινομαι τραγικος και πεταω χρηματα κυριολετικα..Μετα παλι την αλλη μερα λογω κακης ψυχολογιας δεν παιζω καλα,καποια στιγμη συνερχομαι παλι απο νικη σε νικη...Φαυλος κυκλος...Πως θα αποφυγω αυτα τα πολύ ασχημα σκαμπανεβάσματα και να παιρνω καθε φορα το maximum από εμενα;Καμια φορα σε θεματα αυτογνωσιας μια αποψη αλλου βοηθαει, ισως και αλλους παικτες που μπορει να αντιμετωπιζουν παρομοιο προβλημα.Με στεναχωρει αυτο γιατι νιωθω οτι αδικω τον εαυτο μου ετσι.. Μπορειτε να μου δωσετε κάποιες πρακτικες συμβουλες;Ευχαριστω

Δημοσίευση

athan22 έγραψε:

Παράθεση
Ενω μια-δυο μέρες παίζω πολύ καλά,ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση μου και φτανουν στο σημειο παικτες και μ λενε ''i am happy playing with you'',

Είσαι σίγουρος πως όταν κερδίζεις παίζεις καλά?

Είσαι σίγουρος πως όταν χάνεις δεν παίζεις καλά?

Εγώ πάντως όταν παίζω καλά κανένας αντίπαλος ποτέ δεν μου έχει πει i am happy playing with you!!!

Δημοσίευση

Το καλο ειναι οτι καταλαβαινω ποτε κανω καλο και ποτε κακο παιχνιδι.Στα stakes που παιζω δεν εχω να αντιμετωπισω ιδιαιτερα προβληματα με τους αντιπαλους μ,και μπαινω ευκολα στο bubble,μεχρι να μου συμβει αυτο που περιεγραψα πριν.Τα ξεχναω ολα,γινομαι hyper-loose κι οποιον παρει ο χαρος,εμενα δλδ...Τι στον κορακα το φαινομενο της αυτοεκληρουμενης προφητειας με πιανει;

Δημοσίευση

Η λεπτομερεια ειναι πως εκεινη τη στιγμη που χανω ξερω οτι παιζω ασχημα,ξερω τ σωστο παιξιμο και νιωθω πως αν δεν πεταξω στα σκουπιδια το bankroll μου δεν θα ησυχασω...αν ειναι δυνατον...κατι σαν μανια..:(

Δημοσίευση

Σταματα το τοτε,μην παιζεις.

"Γινομαι τραγικος και πεταω χρηματα κυριολετικα..Μετα παλι την αλλη μερα λογω κακης ψυχολογιας δεν παιζω καλα,καποια στιγμη συνερχομαι παλι απο νικη σε νικη...Φαυλος κυκλος..."

Καλο στον εαυτο σου θα κανεις.

Δημοσίευση

Ναι!Πλεον με το παραμικρο σημαδι τετοιων τασεων,οχι μονο θα κλεισει το pc, θα πεταξω το στικακι της wind apo παρααθυρο!Το κρισιμο σημειο ειναι οταν θα πρεπει να επαναξιολογησω την ετοιμοτητα μου να παιξω παλι.Το κλειδι κατα τη γνωμη μου ειναι η ορθη αξιολογηση της καταστασης μου.Ειναι τελικα και αυτο ενα απο τα βασικα κλειδια του κερδοφορου ποκερ.

Δημοσίευση

Akou ti kanw ego.

katarchas paizw PS +FT kai ligo tora PKR

tespa sto PS ta pigena poly kala. eixa 251 $ apo nikes sta tourney , (CASH ta paw xalia).

molis ekana analipsei exana alla anyway.

to thema einai oti eimoun se TILT poly kairo

kane to eksis. apeklise ton eafton sou apo to site gia ligo kairo topoker room enow.

dokimase na paikseis PLAY money gia na pernaei i wra alla kai pali.....8a gineis xeiroteros.

H oloi fasi einai na ginese kaliteros kai mono ean paizeis me kalous 8a ginei afto.

Δημοσίευση

LOUKAS34 έγραψε:

Παράθεση
Akou ti kanw ego.

kane to eksis. apeklise ton eafton sou apo to site gia ligo kairo topoker room enow.

dokimase na paikseis PLAY money gia na pernaei i wra alla kai pali.....8a gineis xeiroteros.

H oloi fasi einai na ginese kaliteros kai mono ean paizeis me kalous 8a ginei afto.

Τελικά να παίζει ή να μην παίζει play money ? :blink:

Δημοσίευση

labKK έγραψε:

Παράθεση
LOUKAS34 έγραψε:
  Παράθεση
Akou ti kanw ego.

Τελικά να παίζει ή να μην παίζει play money ? :blink:[/quote:2n1xgycs]

WELL

ean einai na stamatisei entelos tote nai protino na paizei PLAY money.

EAN den stamatisei tote na paizei opos ego small stakes.

einai aplo to thema, if you have the CASH then play LARGE, if you dont have the cash dont play at all.

ego eimai me poly mikro bankroll

FT=30 $

PKR=17 $

PS = 5$

paizo small stakes kai otan den imai kourasmenos.

einai kai i doulia mou tetia pou katalanwno 8 aros mprosta stin othoni tou ypologisti - kai akouw kliseis oloi mera dioti eimai stin pioita elenxou.

ara den exo kai poly oreksi na paizo se megala tourneys

antexo ena tin imera to poly SNG 1$ -2$

Δημοσίευση

looser έγραψε:

Παράθεση
athan22 έγραψε:
  Παράθεση
Ενω μια-δυο μέρες παίζω πολύ καλά,ειμαι ευχαριστημενος με τα suckout που ρίχνω και φτανουν στο σημειο παικτες και μ λενε ''i am happy playing with you'',

Εγώ πάντως όταν παίζω καλά κανένας αντίπαλος ποτέ δεν μου έχει πει i am happy playing with you!!![/quote:171rhncg]

Εχμμμ είμαι σίγουρος οτι δεν το διάβασες καλά looser!! Άλλο εννοούσε :laugh:

Δημοσίευση

θα ξεφυγω λιγο απο το θεμα αλλα Loukas34 οταν λες ποιοτητα ελεγχου τι εννοεις???Ισως μου φανει πολυ χρησιμο(εκτος ποκερ) η απαντηση σου.Ευχαριστω(Απαντησε μου pm για να μην χαλασω το post)

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Παράθεση
looser έγραψε:
  Παράθεση
athan22 έγραψε:
  Παράθεση
Ενω μια-δυο μέρες παίζω πολύ καλά,ειμαι ευχαριστημενος με τα suckout που ρίχνω και φτανουν στο σημειο παικτες και μ λενε ''i am happy playing with you'',

Εγώ πάντως όταν παίζω καλά κανένας αντίπαλος ποτέ δεν μου έχει πει i am happy playing with you!!![/quote:2hg83ysh]

Εχμμμ είμαι σίγουρος οτι δεν το διάβασες καλά looser!! Άλλο εννοούσε :laugh:[/quote:2hg83ysh]

Γιατρέ μου δεν είμαι καλά αλλά βλέπω και άλλα διαβάζω :laugh:

Κι όμως καταλαβαίνω αυτά που δεν διαβάζονται ! Βοήθεια γιατρέ μου μήπως το εγκεφαλικό είναι κοντά.? :laugh: :laugh: