Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η καλύτερη αξιοποίηση από άποψη value είναι τα τουρνουά που είναι μόνο για Έλληνες (freeroll νομίζω κάθε μέρα στις 7 ή στις 8 τώρα που άλλαξε η ώρα, δεν είμαι σίγουρος). Πάντως λέγεται Greek Freeroll και κοστίζει πολύ λίγους FPPs για το ποσό που μοιράζεται και για το field παιχτών που μαζεύεται κι είναι πολύ μικρό (πληρώνει κάπου 1/8 ή 1/9 παίχτες). Υπάρχουν κι άλλα freerolls που κοστίζουν πολλούς περισσότερους πόντους κι έχουν συμμετοχές όμως πάνω από 1000 ή 2000 παίχτες (αφού σε αυτά συμμετέχουν παίχτες από όλα τα rooms της boss media).

Εναλλακτικά μπορείς να τους εξαργυρώσεις για € αλλά πρέπει να κάνεις πολύ rake κάθε μήνα.

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Η καλύτερη αξιοποίηση από άποψη value είναι τα τουρνουά που είναι μόνο για Έλληνες (freeroll νομίζω κάθε μέρα στις 7 ή στις 8 τώρα που άλλαξε η ώρα, δεν είμαι σίγουρος). Πάντως λέγεται Greek Freeroll και κοστίζει πολύ λίγους FPPs για το ποσό που μοιράζεται και για το field παιχτών που μαζεύεται κι είναι πολύ μικρό (πληρώνει κάπου 1/8 ή 1/9 παίχτες). Υπάρχουν κι άλλα freerolls που κοστίζουν πολλούς περισσότερους πόντους κι έχουν συμμετοχές όμως πάνω από 1000 ή 2000 παίχτες (αφού σε αυτά συμμετέχουν παίχτες από όλα τα rooms της boss media).

Εναλλακτικά μπορείς να τους εξαργυρώσεις για € αλλά πρέπει να κάνεις πολύ rake κάθε μήνα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ!

Δημοσίευση

Έχω γραφτεί μέσα από το www.rakeback.com στο paradisepoker της bossmedia και παίρνω rakeback 30% κάθε μήνα, εφόσον όμως κάνω rake τουλάχιστον 100 ευρώ. Τότε μου δίνουν το rakeback που δικαιούμαι και μου αφαιρούν ταυτόχρονα 400fpp από το λογαριασμό μου.

Δημοσίευση

δυστυχως δεν εχω γραφτει απο site που δινει raceback,επισης επειδη παιζω στο hellenicpoker,απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν τα τουρνουα με fpp.παλια στο paradise οταν επαιζα υπηρχαν.δεν εχουν ολα τα rooms του ιδιου δικτυου συγκεκριμενο προγραμμα τουρνουα?αν καποιος παιζει στο hellenicpoker ας με διαφωτισει παρακαλω γιατι μαζευω ποντους και δεν ξερω τι να τους κανω.επισης το site δεν ειναι ανανεωμενο εδω καιπολυ καιρο,ξερει κανενας τι γινεται?