Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρες

Ψάχνω 2 βιβλία που θέλω βα διαβάσω και να προσθέσω στην συλλογή μου αλλά σε e-book δεν τα έχω βρεί.Είναι το kill everyone και winning poker tournament one hand at the time volume 2.Ξέρω οτι μπορώ να τα βρώ στο Amazon αλλά είχα παραγγείλει το wptohatt v1 δεν ήρθε ποτέ και προτιμώ να τα κατεβάσω απο κάπου.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση

Δεν διαφωνώ αλλά δεν έχω καμία όρεξη να περιμένω άλλους 2 μήνες και να υπάρχει ενδεχόμενο να μην έρθει!

Δεν λέω ήταν πολύ εξηπηρετικοί κι αν δεν τα βρώ online θα τα παραγγείλω απο εκεί αλλά θα προτιμήσω να τα βρω στο internet αν γίνεται!

Δημοσίευση

Μπορεί να διάλεξες άλλο τρόπο παραλαβής(Κούριερ κτλπ) ή δεν ξέρω και γω τι άλλο.

Την παραγγελία την έκανα 4/1/10 και θα ερχόταν 22/2 (έχω όλα τα e-mail)

δεν ήρθε 22 έστειλα μήνυμα και μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 19/3

παει 21 δεν έχει έρθει μου λένε προφανώς χάθηκε.Το βιβλίο το βρήκα Online τόσο καιρό και επομένως ζήτησα refund.

Ταχυδρομικά σου ήρθε ή επέλεξες κάποια άλλη μέθοδο?

Δημοσίευση

επέλεξα την πιο φθηνή μέθοδο (και πιο αργή ταυτόχρονα). και σε μένα έλεγε ότι θα ερχόταν πολύ αργά, αλλά ήρθε σε δυο βδομάδες. καλύτερες να πήγαινες στα ΕΛΤΑ να ρώταγες. μπορεί να άφησαν ειδοποιητήριο για να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο και να χάθηκε (το ειδοποιητήριο)

• 6 months later...