panosxvii Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 ΚαλησπέρεςΨάχνω 2 βιβλία που θέλω βα διαβάσω και να προσθέσω στην συλλογή μου αλλά σε e-book δεν τα έχω βρεί.Είναι το kill everyone και winning poker tournament one hand at the time volume 2.Ξέρω οτι μπορώ να τα βρώ στο Amazon αλλά είχα παραγγείλει το wptohatt v1 δεν ήρθε ποτέ και προτιμώ να τα κατεβάσω απο κάπου.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση
agelis Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 τα εχω ψαξει και εγω αυτα τα 2 και μαλλον δεν υπαρχουν σε μορφη ebook.εχω βρει τα παντα εκτος απο αυτα. Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 το ότι δεν ήρθε ποτέ το wptohatt v1 δε σημαίνει ότι δε θα έρθουν και τα βιβλία που ζητάς. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Δεν διαφωνώ αλλά δεν έχω καμία όρεξη να περιμένω άλλους 2 μήνες και να υπάρχει ενδεχόμενο να μην έρθει!Δεν λέω ήταν πολύ εξηπηρετικοί κι αν δεν τα βρώ online θα τα παραγγείλω απο εκεί αλλά θα προτιμήσω να τα βρω στο internet αν γίνεται! Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 υπερβάλλεις λίγο. εμένα το kill everyone ήρθε σε 2 βδομάδες. κι εγώ θα προτιμούσα να το έβρισκα στο ιντερνετ, αλλά δεν υπάρχει. ούτε το άλλο, γιατί είναι πολύ καινούριο. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Μπορεί να διάλεξες άλλο τρόπο παραλαβής(Κούριερ κτλπ) ή δεν ξέρω και γω τι άλλο.Την παραγγελία την έκανα 4/1/10 και θα ερχόταν 22/2 (έχω όλα τα e-mail)δεν ήρθε 22 έστειλα μήνυμα και μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 19/3παει 21 δεν έχει έρθει μου λένε προφανώς χάθηκε.Το βιβλίο το βρήκα Online τόσο καιρό και επομένως ζήτησα refund.Ταχυδρομικά σου ήρθε ή επέλεξες κάποια άλλη μέθοδο? Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 επέλεξα την πιο φθηνή μέθοδο (και πιο αργή ταυτόχρονα). και σε μένα έλεγε ότι θα ερχόταν πολύ αργά, αλλά ήρθε σε δυο βδομάδες. καλύτερες να πήγαινες στα ΕΛΤΑ να ρώταγες. μπορεί να άφησαν ειδοποιητήριο για να το παραλάβεις από το ταχυδρομείο και να χάθηκε (το ειδοποιητήριο) Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 To έκανα κι αυτό.2 φορές πήγα! Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Του negreanu το book υπάρχει σε ebook???? Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Pm για λινκ προς Kill Everyone e-book.(Είναι 120ΜΒ περιπου btw) Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Pm και για τα δύο.Άκυρο τελικά.Συγνώμη μπερδεύτηκα νόμιζα ότι ζήταγες το νούμερο 1. Δυστυχώς δεν το έχω βρεί ακόμα. Παράθεση
best28 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2010 psaxnw auto to vivlio Every Hand Revealed by Gus Hans mporeite an ginete na mou peite apo pou mporw na to katevasw i na mou dwsete kanena link thnks Παράθεση
Recommended Posts