malachaskos Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2010 παιδία καλησπέρα. μετά από περίπου 3 χρόνια που παίζω πόκερ on line. και αρκετό (για μένα) χρήμα που έχω "πετάξει" στο τραπέζι χωρίς αιτία! κατάλαβα νομίζω οτι είμαι "καλός" στα τουρνουά!εδώ θέλω μια βοήθεια! σε ποια εταιρία και ποια τουρνουά να προτιμώ να παίζω?σκέφτομαι κάποια εγκυημένα της partypoker επειδή δεν μπαίνει και πολύ κόσμος! τι λέτε? ο στόχος μου φυσικά είναι να αυξήσω την μπάνκα μου! και ίσως κάποια τουρνουά με πρόκριση σε μεγαλύτερα! ευχαριστώ! Παράθεση
mauros Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Φίλε το καλύτερο είναι να ρίξεις μια ματιά σε διάφορες εταιρίες και να αποφασίσεις εσύ που σου αρέσει να παίζεις. Εξαρτάται κυρίως από το πόσα άτομα σου αρέσει να μπαίνουν στα τουρνουά. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Δεν μας λες τι ψαχνεις.Πως να σε βοηθησουμε?Τι buy in θελεις να παιξεις,τι fields κλπ.. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 foustouki έγραψε:Δεν μας λες τι ψαχνεις.Πως να σε βοηθησουμε?Τι buy in θελεις να παιξεις,τι fields κλπ..αυτή την στιγμή η μπάνκα μου είναι περίπου 250$. τι προτείνεται? Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Partypoker έχει fee 20% στα 5δόλλαρα,οπότε για αρχή που θα χρειαστείς να παίζεις 5-10$ δεν αξίζει.Αν δεν θες τα γιγαντιαια fields των micro tours στην stars τότε νομίζω ότι Ongame είναι καλή επιλογή.Αν βρεις μάλιστα και ένα site της ongame που έχει 8x clearence του πρώτου μπόνους τότε θα έχεις επιστροφη rake 62.5% όσο καθαρίζεις το μπόνους.Μπορείς μάλιστα να αλλάζεις site όταν το κάνεις clear.Προσωπική μου πρόταση είναι να ξεκινήσεις με SNG πάντως. Παράθεση
akri27 Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 PISTEUO STA EGGIIMENA EINAI KALHTERH H FULL TILT OXI TOSA POLLA ATOMA OSO H STARS KAI LOGIKA BUY IN SE SXESH ME TA LAEFTA POU DINEI EINAI KALH!!! Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 akri27 έγραψε:PISTEUO STA EGGIIMENA EINAI KALHTERH H FULL TILT OXI TOSA POLLA ATOMA OSO H STARS KAI LOGIKA BUY IN SE SXESH ME TA LAEFTA POU DINEI EINAI KALH!!!έχει κάποια επιλογή να μου εμφανίζει μόνο τα εγγυημένα? Παράθεση
Recommended Posts