Expekt Poker Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 ναι, οι 5 θέσεις προχωράνε στο Satellite Stage 1A Παράθεση
Expekt Poker Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 malachaskos, έχεις λάβει το token? έχεις επιλέξει το σωστό τουρνουα... Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Expekt Poker έγραψε:malachaskos, έχεις λάβει το token? έχεις επιλέξει το σωστό τουρνουα...δεν μπορώ να μπώ.....αν μπορείς πες μου την διαδικασία!! Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 ακόμα δε βλέπω το token στο λογαριασμό μου. johnsemfe είναι το nickname μου. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2010 οουτε εγώ. πως το βλέπουμε? Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 θα προλάβουμε να παίξουμε σήμερα?πότε επιτέλους θα πάρουμε το token ? Παράθεση
Expekt Poker Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Όλες οι δωρεάν συμμετοχές που ζητήθηκαν μέχρι χθες έχουν πλέον πιστωθεί στους λογαριασμύς, Mulisha88, κάνε τον κόπο να τσεκάρεις και εσύ αργότερα, ίσως προλάβει η εξυπηρέτηση πελατών και την δικη σου συμμτοχή, καλή τύχη σε όλους σήμερα! Παράθεση
Expekt Poker Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Πήρα μόλις την επιβεβαίωση, πως όλες οι συμμετοχές έχουν καταχωρηθεί, όποιος δεν την έχει λάβει μέχρι αυτή τη στιγμή, παρακαλείται να το αναφέρει εδώ στο φόρουμ! Παράθεση
VoMiT Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Μόλις το τσέκαρα, και γράφτηκα στο GPT Stage 2 Satellite! Αυτό ειναι το τουρνουά ε?? Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Expekt Poker έγραψε:Πήρα μόλις την επιβεβαίωση, πως όλες οι συμμετοχές έχουν καταχωρηθεί, όποιος δεν την έχει λάβει μέχρι αυτή τη στιγμή, παρακαλείται να το αναφέρει εδώ στο φόρουμ!εγώ ακόμα!!!! Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 έχω ποστάρει δυο φορές και δεν έχω πάρει token ακόμα.johnsemfe είναι το nickname μου στο poker Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 και εγω φίλε μου εδώ και 2 μέρες είμαι και περιμένω! Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Expekt Poker έγραψε:malachaskos, έχεις λάβει το token? έχεις επιλέξει το σωστό τουρνουα...τελικά θα λάβω το token ή όχι να ξέρω!!!! Παράθεση
fortsatos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 malachaskos έγραψε:Expekt Poker έγραψε:Πήρα μόλις την επιβεβαίωση, πως όλες οι συμμετοχές έχουν καταχωρηθεί, όποιος δεν την έχει λάβει μέχρι αυτή τη στιγμή, παρακαλείται να το αναφέρει εδώ στο φόρουμ!εγώ ακόμα!!!![/quote:1b28yfhe]support desk δεν εχει η expekt?η (ρητωρικη) ερωτηση απευθυνεται και στους δυο... :dry: Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 fortsatos έγραψε:malachaskos έγραψε:Expekt Poker έγραψε:Πήρα μόλις την επιβεβαίωση, πως όλες οι συμμετοχές έχουν καταχωρηθεί, όποιος δεν την έχει λάβει μέχρι αυτή τη στιγμή, παρακαλείται να το αναφέρει εδώ στο φόρουμ!εγώ ακόμα!!!![/quote:sp6w6j5a]support desk δεν εχει η expekt?η (ρητωρικη) ερωτηση απευθυνεται και στους δυο... :dry:[/quote:sp6w6j5a]έχει αλλά μου είπαν να στείλω mail στον εκπρόσωπο που είναι στο forum! αλλά δεν γίνετε να του στείλω pm και ούτε απαντάει ίσως δεν είναι on-line! Παράθεση
Expekt Poker Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 support desk υπάρχει, αλλά αυτή είναι υπόθεση μάρκετιγκ, malachaskos, έλαβες το τόκεν τώρα, αλλά κάνε επαλήθευση εμέιλ. fortsatos, δεν έκανες ακόμα εγγραφή, κάνε τώρα και ενημέρωσε με. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2010 Expekt Poker έγραψε:support desk υπάρχει, αλλά αυτή είναι υπόθεση μάρκετιγκ, malachaskos, έλαβες το τόκεν τώρα, αλλά κάνε επαλήθευση εμέιλ. fortsatos, δεν έκανες ακόμα εγγραφή, κάνε τώρα και ενημέρωσε με.ok το έλαβα! :woohoo: Παράθεση
the_queen_is_dead Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Echerichiacoli Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 σήμερα δεν έγινε?ούτε 10 άτομα δεν μαζευόμαστε για να γίνει αυτό το τουρνουά? Παράθεση
FUNFIX Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 ακόμα δεν έλαβα τιποτα!!xlepas Παράθεση
FUNFIX Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 ακόμα δεν έλαβα τιποτα!! xlepaskai epi tis eukerias einai spastiko na kratate promithia apo pistotikes kartes. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2010 giati egw poy ta alava ti egine??kai ta 2 akirothikan kai apo oti xero den exei alatoy xronoy twra :laugh: Παράθεση
Expekt Poker Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Tα τουρνουά συνεχίζονται, μιλήστε με τους φίλους σας, ώστε επιτέλους σήμερα να μπορέσουμε να παίξουμε το τουρνουά! Παράθεση
michael19849 Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Καλησπερα,το nick μου ειναι michael19849Ευχαριστω. Παράθεση
Recommended Posts