Expekt Poker Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Καλό κι αυτό, αλλά τονίζω, το τουρνουά στο οποίο έκανες εγγραφή διεξάγεται στην ώρα του! Παράθεση
pantelisAA Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Gnwrizei kaneis an yparxei allo sat gia to shmerino tour pou dinei 5 paketa ?Eyxaristw Παράθεση
Expekt Poker Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2010 Καλησπέρα,όχι, σήμερα διεξάγεται μόνο ο τελικός, με $225 συνολικό buy in. Αυτή τη στιγμή έχουμε 13 εγγραφές με βρβαείο 5 πλήρη πακέτα, αξίας $1800 το καθένα. Οι πιθανότητες είναι ακόμα 5 στα 13.... Παράθεση
angelkar Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Kαλησπέρα...Έχουμε κάνει κατάθεση 200€ με paysafe και δεν βγαίνει στο υπόλοιπο λογαριασμου μας και θέλουμε να μπούμε στο τουρνουά.Κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας δεν βρίσκουμε στην σελίδα με ποιον μπορούμε να επικοινωνήσουμε...??? Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Απριλίου, 2010 Συγγνώμη για τα greeklish ήμουν στα νεύρα… κ δεν βγάζω κ άκρη τι έγραψα.. το ποστάρω κανονικάΚαλησπέρα σας.Έπαιξα σήμερα στο FINAL GPT.Έγινε κάτι που πραγματικά μοιάζει αλλά δεν είναι απίστευτο.Σε ένα χέρι (είχα περίπου το τα 2/5 του average) κάνω limp για να δω το flop.Κρατούσα A9 (μπαστούνι , σπαθί) κ στο φλοπ ήρθαν 8-5-6 (2 καρά κ μια κούπα)2 άτομα πριν από μένα κάνουν check κ είμαι εγώ κ ακόμα ένας. Παταώ CHECK αλλά δεν το παίρνει… (ο χρόνος μιάνετε κανονικά) ξαναπαταώ.. τίποτα… πάω να πιάσω το LAPTOP (το έχω πάντα δίπλα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά) αλλά ξαφνικά βλέπω σε επιτάχυνση να πέφτουν τα φύλλα κ με βλέπω κ εμένα ALL IN!!! Προφανώς κ δεν υπήρχε λόγος να προσπαθήσω να κλέψω blinds αλλά ούτε κ να μπω all in χωρίς έστω μια επαφή! Τι ακριβώς έχει συμβεί? Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω αυτό κ πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου. Επίσης δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί από την μια πρέπει να ανεβάσεις τα blinds για να πας all in κ από την άλλη έχω σεταρει την επιβεβαίωση του ALL IN. Δεν λέω σαφώς ότι θα κέρδιζα το τουρνουά αλλά θεωρώ άδικο έτσι να χάσω το buy-in μου (direct buy-in όχι ticket) και κατά συνέπεια να διεκδικήσω κάτι καλύτερο.Παρακαλώ ενημερώστε με για το τι έχει συμβεί Παράθεση
Expekt Poker Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2010 Καλησπέρα φίλοι της Expekt και του Pokerland!Σας ετοιμάσαμε μια φανταστική προσφορά, όπου μπορείτε να κερδίσετε μια θέση στο τελικό δορυφορικό τουρνουά που οδηγεί στο Scotty’s Bootcamp, με πακέτο αξίας $10.000 και συμμετοχή στο WSOP στο Λας Βέγκας! Μην χάνετε την ευκαιρία, να κερδίσετε το καταπληκτικό ταξίδι και να γνωρίσετε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Πόκερ Scotty Nguyen από κοντά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να μας στείλετε μια φωτογραφία, διαβάστε περισσότερα, ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμοhttp://wildfireapp.com/website/6/contests/19741 Παράθεση
fridis Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Expekt Poker έγραψε:Καλησπέρα φίλοι της Expekt και του Pokerland!Σας ετοιμάσαμε μια φανταστική προσφορά, όπου μπορείτε να κερδίσετε μια θέση στο τελικό δορυφορικό τουρνουά που οδηγεί στο Scotty’s Bootcamp, με πακέτο αξίας $10.000 και συμμετοχή στο WSOP στο Λας Βέγκας! Μην χάνετε την ευκαιρία, να κερδίσετε το καταπληκτικό ταξίδι και να γνωρίσετε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Πόκερ Scotty Nguyen από κοντά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να μας στείλετε μια φωτογραφία, διαβάστε περισσότερα, ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμοhttp://wildfireapp.com/website/6/contests/19741fotografia??pextes psaxnete h gkomeno?diladi o mayromatis den exei kamia elpida?an kai fernei ligo ston scottyden einai dikaio oyte sostolol Παράθεση
Expekt Poker Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2010 Ίσως να έχει τις μεγαλύτερες ελπίδες, δεν αναφέραμε ακόα τα κριτήρια επιλογης.... Παράθεση
Recommended Posts