Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μέσω αυτού του thread θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του poker.gr για την άμεση και αποτελεσματική διαμεσολάβησή τους στην αποδέσμευση ενός χρηματικού ποσού (είχε δεσμευτεί από την Ongame) από το account μου. Εντύπωση μου έκανε η άμεση απάντησή τους σε κάθε mail μου και το γεγονός ότι με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για τις κινήσεις που πρέπει να κάνω ώστε να λυθεί το θέμα με το λογαριασμό μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πέτρο Αλεξίου και στον Πάνο.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε και συγχαρητήρια για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Δημοσίευση

Αυτό οπως καταλαβαίνεις δεν είναι στο χέρι μας.

Μέσα από το loyalty πάντως μπορείς να πάρεις έως και 40% cashback, που είναι από τα καλύτερα της αγοράς.

Δεν είναι λίγο νομίζω...

Πάνος

ΥΓ. Ευχαριστώ luckygem για τα καλά σου λόγια. Κάνουμε απλά τη δουλειά μας και τίποτα παραπάνω.

Poker.gr Team

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους

Μεγάλη κουβέντα για την οποία δεν θέλω να πλατιάσω.

Οταν ένα room πληρώνει 25% στην πλατφόρμα, και 10-15% σε marketing, λειτουργικά έξοδα, της μένει ένα 60-65%. Τα μαθηματικά εύκολα, το ίδιο και τα συμπεράσματα.

Σε αυτό που αναφέρα παραπάνω πρέπει να πω ότι δεν μετράει μόνο το cashback reward στα poker rooms. Eκτός από το 40% που μπορείς να πιάσεις αν παίζεις πολύ σε λίγους μήνες, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα overlays, τα leaderboard prizes που είναι αποκλειστικά για Έλληνες: Overlay 10.000+ το μήνα, LB prizes 30.000+ τη σαιζόν δεν είναι και κλίγα νομίζω. Και αυτά τα χρήματα πάνε ΜΟΝΟ σε Έλληνες παίκτες!

Αυτά απλά για να κλείσω ένα ποστ που ξεκίνησε διαφορετικά και κατέληξε διαφορετικά!

φιλικά

Πάνος