luckygem Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Μέσω αυτού του thread θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του poker.gr για την άμεση και αποτελεσματική διαμεσολάβησή τους στην αποδέσμευση ενός χρηματικού ποσού (είχε δεσμευτεί από την Ongame) από το account μου. Εντύπωση μου έκανε η άμεση απάντησή τους σε κάθε mail μου και το γεγονός ότι με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για τις κινήσεις που πρέπει να κάνω ώστε να λυθεί το θέμα με το λογαριασμό μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πέτρο Αλεξίου και στον Πάνο.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε και συγχαρητήρια για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Παράθεση
ineverfold Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 an mporousan na dosoun kai kala deal stous ellines pextes pou pezoun ongame..... Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αυτό οπως καταλαβαίνεις δεν είναι στο χέρι μας.Μέσα από το loyalty πάντως μπορείς να πάρεις έως και 40% cashback, που είναι από τα καλύτερα της αγοράς.Δεν είναι λίγο νομίζω...ΠάνοςΥΓ. Ευχαριστώ luckygem για τα καλά σου λόγια. Κάνουμε απλά τη δουλειά μας και τίποτα παραπάνω.Poker.gr Team Παράθεση
ineverfold Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 apantaw entelos filika 40% einai asteia ligo Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 na ...stavro o ineverfold , apoti mou eipe pairnei 60%..kati..ineverfold diorthwse me an kanw lathos..kai nomizw gia ta stakes sta opoia paizei, einai logiko na apaitei kai tetoia epipeda pososta rakeback Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Καλημέρα σε όλουςΜεγάλη κουβέντα για την οποία δεν θέλω να πλατιάσω.Οταν ένα room πληρώνει 25% στην πλατφόρμα, και 10-15% σε marketing, λειτουργικά έξοδα, της μένει ένα 60-65%. Τα μαθηματικά εύκολα, το ίδιο και τα συμπεράσματα.Σε αυτό που αναφέρα παραπάνω πρέπει να πω ότι δεν μετράει μόνο το cashback reward στα poker rooms. Eκτός από το 40% που μπορείς να πιάσεις αν παίζεις πολύ σε λίγους μήνες, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα overlays, τα leaderboard prizes που είναι αποκλειστικά για Έλληνες: Overlay 10.000+ το μήνα, LB prizes 30.000+ τη σαιζόν δεν είναι και κλίγα νομίζω. Και αυτά τα χρήματα πάνε ΜΟΝΟ σε Έλληνες παίκτες!Αυτά απλά για να κλείσω ένα ποστ που ξεκίνησε διαφορετικά και κατέληξε διαφορετικά!φιλικάΠάνος Παράθεση
ineverfold Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 np pano gia perisotera tha sou steilw pm Παράθεση
Recommended Posts