LiNkK Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Καλησπερα παιδια,Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας για το παρακατω χερι.Το τουρνουα ειναι Head Hunter και δεν εχω καμια πληροφορια για τον αντιπαλο.15.00/30.00 Texas Hold'em (No Limit) - Κυριακή, 21 Μάρτιος 2010 9:13:58 μμ€10,000 Head Hunter (Με χρήματα/Τουρνουά)Κάθισμα 2: Türkish (5620.00)Κάθισμα 6: LiNk4FuN (3030.00)Κάθισμα 3: c@lmed0nk (3000.00)Κάθισμα 4: valvin35 (3310.00)Κάθισμα 5: hallo65 (3200.00)Κάθισμα 7: n1monkey (2970.00)Κάθισμα 8: aclassdj (2640.00)Κάθισμα 9: M_buhl85 (4390.00)Κάθισμα 10: paroman (1840.00)Türkish τοποθέτηση BB 30.00** Μοίρασμα **Türkish [N/A, N/A]LiNk4FuN [Jh, Ad]c@lmed0nk [N/A, N/A]valvin35 [N/A, N/A]hallo65 [N/A, N/A]n1monkey [N/A, N/A]aclassdj [N/A, N/A]M_buhl85 [N/A, N/A]paroman [N/A, N/A]*** Γύρος Πονταρίσματος 1 ***c@lmed0nk Πάσοvalvin35 Πάσοhallo65 ΠάσοLiNk4FuN Ανέβασμα σε 90.00n1monkey Πάσοaclassdj ΠάσοM_buhl85 Τοποθέτηση ίδιου 90.00paroman ΠάσοTürkish Πάσο*** Flop(Ταμπλό): *** : [10d, 5c, Kc]*** Γύρος Πονταρίσματος 2 ***LiNk4FuN Ποντάρισμα 120.00M_buhl85 Τοποθέτηση ίδιου 120.00*** Στροφή(Ταμπλό): *** : [10d, 5c, Kc, Qc]*** Γύρος Πονταρίσματος 3 ***LiNk4FuN Ποντάρισμα 300.00M_buhl85 Τοποθέτηση ίδιου 300.00*** Ποτάμι(Ταμπλό): *** : [10d, 5c, Kc, Qc, 5s]*** Γύρος Πονταρίσματος 4 ***LiNk4FuN Ποντάρισμα 400.00M_buhl85 Όλα μέσα 3880.00LiNk4FuN ???Ποια η γνωμη σας για τον τροπο που επαιξα σε ολα τα streets και για preflop?Ποια τα πιθανα φυλλα του αντιπαλου μας στο river?Ολα τα σχολια καλοδεχουμενα. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Αν και βρωμαει... ειναι καθαρα θεμα του αντιπάλου...μαλλον δεν τον εχεις δει να παιζει και πολύ, και πιθανολογώ οτι δεν εχεις κανένα read για την ενέργεια του...οπότε imo call και αν πέτυχε το υποφαινόμαινο χρώμα με γεια και χαρά του...σε mtt δεν θα το φολνταρα το φυλλο αυτό...τις πιο πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν 2 pair ή κανα σετ... Παράθεση
LiNkK Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Οπως λες και εσυ,ετσι και γω δεν ειμαι σιγουρος για το χρωμα,αλλα για slowplayed set -> το board διπλωσε στο river.Βεβαια δεν ξερω αν θα συνεχισει να κανει slowplay με αυτο το turn card. Παράθεση
LiNkK Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Το δικο μου παιξιμο πως σου φενεται?Το lead(kinda blocking bet) στο river?Ειναι καλυτερο το check-call?Preflop θεωρεις οτι ειναι καλυτερα να το πεταξω το ΑJo απο ΜP? Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Σορυ, δεν ειχα δει το διπλομενο μπορντ...αυτοφολντ...κυριως λογω του reraise του... Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2010 Pre-Flop Raise οκFlop Bet Pot/2 οκστο turn, αφού έκατσε το σπαθί, το ποντάρισμα σου εκεί δε μου αρέσει του δίνεις pot odds να κυνηγήσει full, και χρώμα αν δε το έχει ακόμα.εκεί ή κάνεις check ή περίπου $700, στο πρώτο ζητάς εσύ τσάμπα φύλλο στο δεύτερο κάνεις semi bluff ότι έχεις εσύ το χρώμα.Το γεγονός ότι δεν φοβάται το χρώμα σημαίνει ότι ή είναι βλάκας και δεν το είδε και έχει 2 ζευγάρια, τρία ίδια ή κέντα με 9J ή και AJ επίσης.Αν υποθέτει ότι έχεις εσύ το χρώμα τότε ή έχει full ή έχει και αυτός το χρώμα με Ac, ή κάνει μπλόφα βλακεία.Στη τελική θα είχες ξοδέψει τα ίδια με τώρα αλλά θα είχες καλύτερη αίσθηση του τι συμβαίνει.Και γυρνάμε στο bet του Turn, αν μετά από δικό σου check έκανε check τότε μπορείς να δώσεις πιθανότητες ότι δεν έχει το χρώμα, αν έκανε bet τότε μάλλον το έχει αλλά από την άλλη του έχεις δώσει το περιθώριο να μπλοφάρει ότι το έχει, δίκοπο μαχαίρι.Αν μετά από Full Pot+ raise ($700) έκανε re-raise έχει το χρώμα τώρα, θα μπορούσες να φύγεις χωρίς πρόβλημα, αν έκανε call τότε πιθανόν να έπιασε το full στο river, αλλά δεν θα του είχες δώσει τα pot odds να το κυνηγήσει οπότε μάλλον θα τον έδιωχνες.Το τελευταίο ποντάρισμα χάλια κατά τη γνώμη μου, έπρεπε ή να κάνεις check και να αποφάσιζες μετά από το δικό του ποντάρισμα, πιθανότατα πάλι το δίλημμα ίδιο θα ήταν μάλλον αλλά δεν θα είχες χαραμίσει τα 400, ή αν είσαι στο μυαλό σου pot committed ήδη, ότι και να γίνει, κάνε εσύ πρώτα το shove αν και το check το προτιμώ μια και αν χάνεις χάνεις με χρώμα ή full χαρτιά που δεν θα σκεφτεί καθόλου να τα υποστηρίξει.Η γνώμη μου είναι ότι χάνεις, από τα νούμερα βλέπω ότι είναι αρχή του τουρνουά με χαμηλά blinds ακόμα, εδώ προσωπικά θα έκανα fold, δύσκολο να αφήσεις τη κέντα το καταλαβαίνω αλλά οι συνθήκες στο επιτρέπουν και με το παραπάνω. Παράθεση
LiNkK Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Δηλαδη να πονταρω 700 σε ποτ 450(overbet) και αν φαω raise να τα πεταξω?Γιατι να κανει παντα raise το turn με flush?Δεν μποπει να κανει slowplay?To shove στο river απο μπροστα(απο μενα) δεν μου αρεσει καθολου σε αυτο το board.Οτι κανει call χανω.Το smallish blocking bet που κανω, το κανω για τους εξεις λογους:Κυριως1)Να τον αποθαρυνω να μου κανει μεγαλο bet-bluff με busted Fdraw(Το check μου εκει σιγουρα θα σημαινε αδυναμια στα ματια του αφου ειχαν προηγηθει 2 bets σε flop και turn.)και 2)Για thin value αν κραταει καποιον Κ,Q κτλ. και επειδη συνηθως αν φαω raise εκει ειμαι beat.Αnyway μπορει να το σκεφτηκα λαθος, αλλα γι αυτο ποσταρα,για να δω και σεις τι πιστευετε.Ακομα με απασχολει και το preflop raise μου.Χρειαζεται να εμπλακω τοσο νωρις με ΑJo απο MP?Περιμενω απαντησεις/συμβουλες/σχολια σας. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Όχι δεν αξίζει γι αυτό πρέπει να είσαι προσεχτικός ειδικά όταν παίζεις εκτός θέσης.Δεν ξέρω αν ένα μεγαλύτερο C-bet θα ήταν καλύτερο η όχι αλλά είναι και μια σκέψη.Το bet σου στο turn έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο γιατί παρότι έχεις κέντα μπορεί ήδη να χάνεις αλλα και δεν θες να το αφήσεις να δεί άλλη μια καρδία στο river αμα έχει απλά το draw.Στο river είσαι πάσο για μένα ακόμα κι αν μπλόφαρει.Κυριώς λόγο μειονεκτήματος θέσης και του οτι είναι νωρίς ακόμα.Δεν ξέρεις με τι clubs θα έκανε call(πιθανότατα Αc Xc).Το shove του στο ρίβερ με μπερδεύει γιατί αν είχε το χρώμα θα ήταν προτιμότερο ένα raise για value εκτός αν το κάνει επειδή πιστεύει οτι θα σκεφτείς ακριβώς αυτό.In conclusion λοιπόν fold και υπομονή. Παράθεση
LiNkK Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Πανο πιστευεις το check-fold σε bet του ειναι καλυτερη επιλογη στο river?Δεν ρωταω ειρονικα.Συμφωνω οτι το turn bet μου ειναι μικρο.Αν κανω τσεκ το ριβερ και πονταρει ποτ or less εχω call?As played ποια η γνωμη σου για το lead μου στο ριβερ? Παράθεση
pantelisAA Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 FOLD Pre -Flop...Is so simple! Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Ypothetw oti enas tyxaios paikths donkament mporei na exei K5s h kai Q5s alla apo kei kai pera de mporw na skeftw kapoio hand pou mas kerdizei kai se tetoies periptwseis pataw call kai meta tiltarw h gelaw h kai ta 2 otan mou deixnei to pio geloia paigmeno hand olwn twn epoxwn Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 LiNkK έγραψε:Πανο πιστευεις το check-fold σε bet του ειναι καλυτερη επιλογη στο river?Δεν ρωταω ειρονικα.Συμφωνω οτι το turn bet μου ειναι μικρο.Αν κανω τσεκ το ριβερ και πονταρει ποτ or less εχω call?As played ποια η γνωμη σου για το lead μου στο ριβερ?Όχι το check fold μου φαίνεται τελείως λάθος.Σίγουρα bet και fold στο shove του απλά γιατί δεν έχω reads και το οτι δεν θέλω να παίξω το τουρ στα 2 level.Αν είχε δυνατό φύλλο δεν πιστεύω οτι θα έκανε shove αλλά και πάλι δεν θέλω να το ρισκάρω χωρίς να ξέρω το επίπεδο του παίχτη και το σε τι επίπεδο σκέφτεταιΑν πάλι βέβαια παίζεις εντός br μπορείς να κάνεις εύκολα το call κι άμα χάνεις να κάνεις notes στον αντίπαλο και ανοίγεις το επόμενο τουρ.Κι αυτό δεν μου φαίνετε παράλογο.Εγώ λέω μόνο την άποψη μου δεν λέω ούτε οτι είναι σωστή ούτε την επιβάλω, επομένως δεν θεώρησα οτι με ειρωνεύεσαι. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Συγνώμη δεν διευκρίνισα δυο πράγματα, πρώτον όταν λέω 700 σε bet pot+ εννοώ μέχρι 700, το θέμα είναι ότι με over bet δεν τον αφήνεις να κάνει slow play και απλό call να κάνει σημαίνει ότι κάτι καλό έχει, δεύτερον στο τέλος θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις check για να αποφύγεις να πληρώσεις παραπάνω σε ενδεχόμενο shove γιατί το δικαίωμα για μπλόφα του το έδωσες στο turn ούτως η άλλος οπότε το blocking bet δεν θα έχει και μεγάλη ισχύ.Το θέμα είναι ότι στα τουρνουά και πολύ πολύ περισσότερο στα τουρνουά με μικρό entry, είναι εύκολο το shove κυρίως pre-flop και στο river, πρέπει πάντα να σκέφτεσαι πως θα χειριστείς ένα shove. Όταν λέω ότι προτιμώ το check στο river το λέω για αυτήν την συγκεκριμένη παρτίδα, έτσι όπως εξελίχθηκε, πριν αποφασίσεις σε κάποια ενέργεια στο river πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις άμα κάνει shove, άμα προαποφασίσεις ότι θα κάνεις fold τότε κάνε check, άμα ότι θα κάνεις call τότε κάνε shove (είναι λάθος απόφαση αλλά...), άμα μετά από check κάνει bet μικρότερο ή ίσο του pot τότε έχεις call θα έχεις πληρώσει περίπου όσα πλήρωσες τελικά ούτως η άλλος.Οπότε άμα κάνει slow play ένα πολύ καλό φύλλο και μέχρι το river δεν το έχει πληρωθεί ικανοποιητικά τότε είναι πολύ πιθανό στο river να πανικοβληθεί ότι δεν θα πιάσει αρκετά και μετά από check να κάνει shove, άμα το κάνει μπλόφα ή από λάθος* τότε μπράβο του αλλά είναι μάλλον απίθανο κάποιος να διακινδυνεύσει όλο το τουρνουά μπλοφάροντας σε αυτή τη παρτίδα έτσι, οπότε ή είναι πράγματι πολύ καλός ή ισχύει το ενδεχόμενο του λάθους, άμα είναι πιο έξυπνος θα κάνει ένα bet που σου δίνει τα pot odds να ακολουθήσεις, και φυσικά θα το κάνεις.* Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να είναι τελείως εκτός, και να κάνει shove με set πεντάρια ή 2 ζεύγη και να νομίζει ότι είναι και ο καλύτερος του χωριού αλλά είναι απλά πολύ επικίνδυνο να τον κατηγοριοποιήσεις σε τέτοιο παίχτη έτσι...από ένστικτο, σου δίνει όμως το λόγο για να προσέξεις καλά το παιχνίδι του στα επόμενα φύλα και μη σε νοιάζει αν είναι donk θα τις ξαναμοιράσει τις μάρκες στο τραπέζι σύντομα, οπότε καλύτερα να φροντίσεις να είσαι ακόμα εκαί.Σε τουρνουά τέτοιους παίχτες πρέπει να τους προσέχεις πολύ, σπάνια, αν ποτέ, μπαίνουν στα λεφτά αλλά στη διαδρομή τους παίρνουν μπόλικους, καλούς παίχτες, μαζί τους εκτός τουρνουά.Όσο για το αν καλά έκανες να ξεκινήσεις έτσι με AJ ναι καλά έκανες πιθανόν σε ένα cash game να μην είναι σοφό λόγω θέσης μια και σε βάθος χρόνου να παίζεις AJ από UTG πχ θα είναι επιζήμιο, λέω πιθανόν γιατί δεν το ξέρω δε παίζω cash games οπότε δε μπορώ να πω.Σε ένα τουρνουά όμως η έννοια βάθος χρόνου περιορίζεται στο χρόνο που θα διαρκέσει το τουρνουά και ακόμα και 15 ώρες να κρατήσει δεν είναι αρκετά μεγάλος χρόνος κατά τη γνώμη μου για να πετάς AJ από οποιαδήποτε θέση, γενικά δεν θα δεις τέτοιο η αντίστοιχο φύλλο αρκετές φορές, πόσο μάλλον να το έχεις πάντα από την πρώτη θέση, οπότε πρέπει να το παίξεις, και αφού ξεκινάς εσύ ξεκίνα με raise ώστε να διώξεις πιθανά ισάξια φύλλα, απλά όποιος ακολουθήσει να ξέρεις ότι πιθανόν να σε έχει dominated οπότε θέλει πολύ καλό board παιχνίδι.Φυσικά η ανάλυση εκ των υστέρων είναι εύκολη και ασφαλής, δεν ισχυρίζομαι ότι όλα αυτά θα τα είχα σκεφτεί αν έπαιζα εγώ τη παρτίδα άλλο πράγμα είναι να κάνεις αυτές τις σκέψεις την ώρα που παίζεις και άλλο μετά σε ένα forum, απλά δίνει ευκαιρία για κουβέντα και σκέψη. Παράθεση
melancholy Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαρτίου, 2010 Well played ola ta streets nomizw.Sto river kanw paso sxedon panta. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2010 Τόσο νωρίς στο τουρνουά, από τη θέση σου, το AJο είναι fold preflop στις περισσότερες των περιπτώσεων. Δεν έχει καν SB να κλέψεις! Πας να διεκδικήσεις τις 30 μάρκες με τόσους να μιλάνε πίσω σου... Η μόνη περίπτωση που αξίζει να εμπλακείς από τη θέση που είσαι με τέτοιο φύλλο, είναι να έχεις πίσω σου παίκτη (ιδανικό αν είναι στα blinds) που τον έχεις δει στα πρώτα hands να μην πετάει τίποτα, να βλέπει όλα τα flop κλπ κλπ. Διαφορετικά δεν έχεις λόγο.Στο river είναι fold και νομίζω ότι όλα τα streets είναι OK από πλευράς betting size και action. Όσο για το range του αντιπάλου θα μπορούσε κάλλιστα πέρα από το χρώμα να έχει ΤΤ, ΚΚ, ακόμη και 55. Όλα αυτά βγάζουν νόημα στο παιχνίδι του: Για παράδειγμα, αν είναι setαρισμένος στο flop κάνει call εύκολα (δεν χρειάζεται απαραίτητα raise), στο turn φοβάται αυτός το χρώμα πια και κάνει σκέτο call, και όταν διπλώνει το board και βαράς λίγο, βάζει εσένα σε χρώμα και θέλει να πληρωθεί! Παράθεση
Dogan0s Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2010 pantelisAA έγραψε:FOLD Pre -Flop...Is so simple! fovase na pe3eis postflop me AJ ? .. k gw to foldarw sixna sto cash alla sta tours akoma k early trws poli suxna call apo xeirotera fila .. Παράθεση
Darraess Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2010 Τέταρτη θέση με AJ, με raise BBx3 και μόνο τα blinds μέσα, στο δεύτερο level low entry ΜΤΤ μερικών χιλιάδων παιχτών.Μια χαρά bet είναι κατά τη γνώμη μου, με τα δικά μου δεδομένα όχι μόνο δεν θα το έλεγα loose αλλά το να το πετάξει θα το χαρακτήριζα rock tight.προσωπικά θα το έπαιζα έτσι και UTG εκεί προφανώς μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά loose παίξιμο αλλά αυτή είναι και η ομορφιά αν παίζαμε όλοι με τον ίδιο τρόπο δεν θα είχε πλάκα.... Παράθεση
africanos23 Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2010 sostos o pantelis aj ine rookie hand panta plekese kai kata 70% xanis asto kalitera fold preflop idika out of position Παράθεση
Recommended Posts