Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

θα ήθελα να αναφέρω μια εμπειρία μου από το Online Poker και συγκεκριμένα την Pokerstars και θα εκτιμούσα πάρα πολύ άμα με λέγατε την γνώμη σας!!Ο σκοπός του μυνήματος αυτού δεν είναι να δυσφημίσει την εταιρεία,η οποία θεωρώ ότι έχει με διαφορά το καλύτερο λογισμικό και σε πάρα πολλά live events είναι η μόνη που μπορείς μέσα από αυτήν να κερδίσεις ένα εισιτήριο.Λοιπον.....

Είχα έναν λογαριασμό για ενάμιση χρόνο (syrrosa).Ό τρόπος που έκανα καταθέσεις ήταν με paysafecard .Δεν πραγματοποίησα ποτέ ανάληψη.Την 01/01/2010 ,για το καλό ας πούμε του καινούργιου χρόνου,αγοράζω Paysafe και πάω σε ένα Internet cafe .Προσπαθώντας να κάνω κατάθεση ,βγαίνει το μύνημα ότι ο λογαριασμός μου έχει μπλοκαριστεί επειδή είχα σχέση με τον BLACKDUFT(φυσικά δεν τον γνωρίζω και ουδέποτε έχω κάνει κάτι πονηρό με οποιονδήποτε σε κανένα παιχνίδι) και ότι έπρεπε να στείλω με φαξ ή με email την ταυτότητα μου.Φυσικά εκείνη την ώρα ήταν αδύνατο και έγω θέλοντας να παίξω ,ανοίγω έναν δεύτερο λογαριασμό (tolis_salonica),με τα ίδια στοιχεία με τον πρώτο ,αλλά με διαφορετικό email,πράγμα που είναι ενάντια στους κανονισμούς της εταιρείας αλλά ρε παιδιά δεν έκανα και κανένα έγκλημα΄...Αφού χρησιμοποιούσα τον δεύτερο λογαριασμό για δέκα ημέρες"χωρίς να κάνω καμία ανάληψη ,προσπαθούσα να κερδίσω συμμετοχή για το ΕΡΤ στο Παρίσι.Μετα πολλά και αφού έπαιρνα μέρος σε κάθε προκριματικό ,κέρδισα συμμετοχή για το τελικό προκριματικό τραπέζι στις 22:00 το βράδυ!!Εκείνη την ημέρα είχα ξαναβάλει internet στο σπίτι και σαν καλός και σωστός άνθρωπος (καλός και σωστός =ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ θέλησα να ρωτήσω γιατί είχε γίνει το μπλοκάρισμα στις 01/01.Στέλνω ένα email με σκαναρισμένη ταυτότητα και εξηγώ ότι δεν ξέρω τον Blackdufty και εγώ ο ίδιος τους αναφέρω ότι ο λογαριασμός tolis_salonica είναι δικός μου.Αυτό έγινε 19:00 .Στις 22:00 αρχίζω να παίζω τον τελικό προκριματίκό και σε μια στιγμή αφού έχω πάρει ένα μεγάλο Pot και βρίσκομαι στην πρώτη θέση με μπλοκάρουν τον λογαριασμό την ώρα του παιχνιδιού για τον λόγο ότι έχω ανοίξει 2 λογαριασμούς.

Συγγνώμη για το μέγεθος του μυνήματος μου αλλά πραγματικά θα ήθελα την γνώμη σας!

Δημοσίευση

δεν εχει να κανει με το τι ειναι λαθος και τι σωστο.

υπαρχουν terms and conditions τα οποια πρεπει να διαβασεις

και αν θες να παιξεις , πρεπει να συμφωνησεις με αυτα.

το μονο που εκαναν ειναι να τηρησουν τους κανονισμους φανταζομαι.

ειναι λογικο ομως να ειναι λιγο ασχημο για σενα με το τροπο που εγινε.

Δημοσίευση

file mou epatha akribos to idio me tin stars,mou ton mplokarisan epeidi lene pos eixa sxesi me enan pou den ton ksero.oti na nai.kai fisika esteila ta xartia pou theloun alla lene pos den fainotan ta psifia tis pistotikis poli kathara kai go tous eipa pos exoun ftharei.diladi ego eprepe na pao na mou allaksoun tin karta.apo tote den ksanasxolithika.iparxoun ki alles etairies kales.ennoeitai pos iparxoun kanones alla na min iperbaloume kiolas.

Δημοσίευση

Καλό είναι να υπάρχει η ασφάλεια στο online poker,αλλά όταν καταθέτω με paysafe card σημαίνει ότι ήδη έχω πληρώσει ,οπότε δεν ύπαρχει περίπτωση καμίας απάτης.Στο κάτω κάτω δεν με έπιασαν να κατέχω 2 λογαριασμούς αλλά εγώ ο ίδιος τους το ανέφερα και ο μόνος λόγος ήταν γιατί με είχαν μπλοκάρει χωρίς αιτία τον πρώτο.

Το να σε πετάνε έξω από ένα τραπέζι ,που για να φτάσεις εκεί έχεις πληρώσει είναι ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα και εύχομαι να μην συμβεί στον καθένα.Όσο για τον φίλο που σωστά πιστεύει ότι η κάθε εταιρεία έχει κανόνες και άμα θέλεις τους δέχεσαι και πέζεις,υπάρχει και ο κανόνας ότι από την στιγμη που δέχοντε τα χρήματα,σημαίνει ότι δέχονται και την συμμετοχή μου στου τουρνουά και άμα επιχειρούσα κάποιο είδος απάτη ας με αφερούσαν το βραβείο.Υπάρχει επίσης και κανόνας που λέει ότι σε περίπτωση διακοπής του τουρνουά τα βραβεία μοιράζονται ανάλογα με την υπάρχουσα κατάταξη.Για να τελείωνω ,η Pokerstars σίγουρα δεν θα χάσει σε τίποτε επειδή έχει έναν πελάτη λιγότερο!

Αλλά νομίζω ότι ΄΄οχι τόσο τα χρήματα που δίνουμε ,αλλά κυρίως ο χρόνος που σπαταλάμε ,αξίζουν κάποιο σεβασμό

Δημοσίευση

idia periptosi i befair me xei plirosi kanonika..

1)pokerstars ,bwin,pkr.gr ktl sou vgazoun tin pisti gia sou valoun ta lefta sto logariasmo sou..

den uparxi sevasmos pros ton pelati. na dextoun ta lefta kseroun omos xoris tautopioisis kai loipes diadikasies na sta valoun ton g@#$@@# ton logariasmo nomizis oti exis na kaneis me elliniko dimosio...

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!!!!!

Δημοσίευση

LOUKAS34 έγραψε:

++ agree

τουλαχιστον να τον παρουν ενα ΤΗΛ!!!

εμενα το μπετφαιρ με παιρνει ΤΗΛ οταν εχω προβλημα.

και εχω μονο 50 ευρω μεσα....

μικρος μηδαμινος πελατης

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ....ΠΟΣΑ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ....

Δημοσίευση

αρχικα μου φανικε περιεργο που επρεπε να στειλω ταυτοτητα

μετα καταλαβα οτι υπαρχει λογος.

στο ΠΣ δεν εχει κατι τετιο το καταλαβαινω...

200.00 παιχτες

αλλα εαν ειμαι εγω σε μεγαλο αγωνα οπως ο κυριος

και και δεν παει καλα δεν μου σβηνουν τα φωτα ετσι...

λαθος ΜΕΓΚΑ

Δημοσίευση

123456 έγραψε:

(TI KALOI ANTHROPOI)AS ZITISOUN TAYTOPOIISI PRIN DEXTOUN TA LEFTA TIS KARTOULAS STON LOGARIASMO

ταυτοτητα ζητανε συνηθως οταν ο τροπος αναληψης ειναι διαφορετικος απο τον τροπο καταθεσης

και ειπαμε να εχουν μετρα για ασφαλεια, οχι μετρα ηλιθιοτητας και να ζητανε και επιβεβαιωση για καταθεση. Δηλαδη οι τυποι σου εχουν pin code για login και επιπλεον security token με fpp. Τα προτιμω απο το να με παιρνουν τηλεφωνο