Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις δημιούργησα νέο account στην FullTilt και θα ήθελα ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά το cash out.

Υπάρχει κάποιος που παίζει σε FullTilt να μου πει συγκεκριμένα τα εγγραφα ταυτοποίησης που εστειλε στην εταιρία?

Με απασχολεί κυρίως η ταυτοποίηση της Διεύθυσνης...

Δημοσίευση

λογαριασμο 9ρευματος,τηλεφωνου,internet)θα σου ζητησουν να φαινεται η διευθυνση που δηλωσες.φιλε ειχες και πριν λογαριασμο και ανοιξες καινουργιο?γιατι εχω εναν παλιο εκει και θελω να φτιαξω καινουργιο αλλα φοβαμαι μην μου κανουν κανα freeze και χασω και τα λεφτα που θα βαλω μεσα.

Δημοσίευση

xontros85 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις δημιούργησα νέο account στην FullTilt και θα ήθελα ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά το cash out.

Υπάρχει κάποιος που παίζει σε FullTilt να μου πει συγκεκριμένα τα εγγραφα ταυτοποίησης που εστειλε στην εταιρία?

Den mou exoun zhthsei pote eggrafo pistopoihshs gia analipsi..

Δημοσίευση

Όχι καινούργιος είναι ο λογαριασμός. Πάντως μην το ρισκάρεις γιατι σίγουρα θα σε μπλοκάρουν..

Στη εγγραφή μου πέρασα τα στοιχεία μου με λατινικούς χαρακτήρες , αλλα διάβαζα πριν από λίγο στο forum για κάποιον που δεν δεχόταν τα έγγραφα του γιατί ήταν στα ελληνικά τα στοιχεία του ενώ ήταν γραμμένος στη fulltilt me λατινικούς χαρακτήρες.

Γνωρίζεις κατι γιαυτο?

Δημοσίευση

arourel έγραψε:

xontros85 έγραψε:

Den mou exoun zhthsei pote eggrafo pistopoihshs gia analipsi..[/quote:1xcdkej3]Τι μέθοδο πληρωμή χρησημοποιείς?

Δημοσίευση

agelis έγραψε:

μηπως αυτος ο καποιος γραφτηκε απο pokerstrategy?γιατι λογικα δε θα σου ζητησουν καποιο εγγραφο ταυτοποιησης σε αλλη περιπτωση.μηπως σε συστησε και σενα καποιος απο pokerstrategy?
όχι.Παντώς μου φαίνεται περίεργο να μην ζήτήσουν έγγραφα ταυτοποίησης.
Δημοσίευση

xontros85 έγραψε:

arourel έγραψε:
xontros85 έγραψε:

Den mou exoun zhthsei pote eggrafo pistopoihshs gia analipsi..[/quote:3vzs0yiu]Τι μέθοδο πληρωμή χρησημοποιείς?[/quote:3vzs0yiu]

prepaid trapezas kiprou,edw kai 1,5 xrono ..

Δημοσίευση

LOUKAS34 έγραψε:

sto pokerstars pou zitisa to astronomiko poso 5.55 eur den zitisan tipota pantos :laugh:

OMG !!! Σε κάθε ανάληψη(ανεξαρτήτως ποσού) τα τραπεζικά έξοδα είναι 3 Ευρώ!!!!!

χαχαχαχα Την επόμενη φορά κάνε ακριβώς 3 ευρώ!!!

Υ.Γ. LOUKAS34 ποσταρε πιο συχνά!!!!