xontros85 Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις δημιούργησα νέο account στην FullTilt και θα ήθελα ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά το cash out. Υπάρχει κάποιος που παίζει σε FullTilt να μου πει συγκεκριμένα τα εγγραφα ταυτοποίησης που εστειλε στην εταιρία?Με απασχολεί κυρίως η ταυτοποίηση της Διεύθυσνης... Παράθεση
agelis Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 λογαριασμο 9ρευματος,τηλεφωνου,internet)θα σου ζητησουν να φαινεται η διευθυνση που δηλωσες.φιλε ειχες και πριν λογαριασμο και ανοιξες καινουργιο?γιατι εχω εναν παλιο εκει και θελω να φτιαξω καινουργιο αλλα φοβαμαι μην μου κανουν κανα freeze και χασω και τα λεφτα που θα βαλω μεσα. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 xontros85 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μόλις δημιούργησα νέο account στην FullTilt και θα ήθελα ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά το cash out. Υπάρχει κάποιος που παίζει σε FullTilt να μου πει συγκεκριμένα τα εγγραφα ταυτοποίησης που εστειλε στην εταιρία?Με απασχολεί κυρίως η ταυτοποίηση της Διεύθυσνης...Den mou exoun zhthsei pote eggrafo pistopoihshs gia analipsi.. Παράθεση
xontros85 Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Όχι καινούργιος είναι ο λογαριασμός. Πάντως μην το ρισκάρεις γιατι σίγουρα θα σε μπλοκάρουν..Στη εγγραφή μου πέρασα τα στοιχεία μου με λατινικούς χαρακτήρες , αλλα διάβαζα πριν από λίγο στο forum για κάποιον που δεν δεχόταν τα έγγραφα του γιατί ήταν στα ελληνικά τα στοιχεία του ενώ ήταν γραμμένος στη fulltilt me λατινικούς χαρακτήρες.Γνωρίζεις κατι γιαυτο? Παράθεση
xontros85 Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 arourel έγραψε:xontros85 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μόλις δημιούργησα νέο account στην FullTilt και θα ήθελα ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά το cash out. Υπάρχει κάποιος που παίζει σε FullTilt να μου πει συγκεκριμένα τα εγγραφα ταυτοποίησης που εστειλε στην εταιρία?Με απασχολεί κυρίως η ταυτοποίηση της Διεύθυσνης...Den mou exoun zhthsei pote eggrafo pistopoihshs gia analipsi..[/quote:1xcdkej3]Τι μέθοδο πληρωμή χρησημοποιείς? Παράθεση
agelis Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 μηπως αυτος ο καποιος γραφτηκε απο pokerstrategy?γιατι λογικα δε θα σου ζητησουν καποιο εγγραφο ταυτοποιησης σε αλλη περιπτωση.μηπως σε συστησε και σενα καποιος απο pokerstrategy? Παράθεση
xontros85 Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 agelis έγραψε:μηπως αυτος ο καποιος γραφτηκε απο pokerstrategy?γιατι λογικα δε θα σου ζητησουν καποιο εγγραφο ταυτοποιησης σε αλλη περιπτωση.μηπως σε συστησε και σενα καποιος απο pokerstrategy?όχι.Παντώς μου φαίνεται περίεργο να μην ζήτήσουν έγγραφα ταυτοποίησης. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 sto pokerstars pou zitisa to astronomiko poso 5.55 eur den zitisan tipota pantos :laugh: Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Παιδι εγω εχω κανει αναληψεις μεσω moneybookers απο ποκερσταρς και φουλτιλτ και δεν μου ζητησαν τπτ! Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 συνηθως ζητανε οταν θες να κανεις αναληψη με διαφορετικο τροπο απο αυτον που εκανες καταθεση Παράθεση
arourel Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 xontros85 έγραψε:arourel έγραψε:xontros85 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μόλις δημιούργησα νέο account στην FullTilt και θα ήθελα ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά το cash out. Υπάρχει κάποιος που παίζει σε FullTilt να μου πει συγκεκριμένα τα εγγραφα ταυτοποίησης που εστειλε στην εταιρία?Με απασχολεί κυρίως η ταυτοποίηση της Διεύθυσνης...Den mou exoun zhthsei pote eggrafo pistopoihshs gia analipsi..[/quote:3vzs0yiu]Τι μέθοδο πληρωμή χρησημοποιείς?[/quote:3vzs0yiu]prepaid trapezas kiprou,edw kai 1,5 xrono .. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαρτίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:sto pokerstars pou zitisa to astronomiko poso 5.55 eur den zitisan tipota pantos :laugh:OMG !!! Σε κάθε ανάληψη(ανεξαρτήτως ποσού) τα τραπεζικά έξοδα είναι 3 Ευρώ!!!!!χαχαχαχα Την επόμενη φορά κάνε ακριβώς 3 ευρώ!!!Υ.Γ. LOUKAS34 ποσταρε πιο συχνά!!!! Παράθεση
Recommended Posts