lionblue Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Πριν κάνα δεκάλεπτο τελείωσε μετά από 10 ώρες και 1 λεπτό το τουρνουά στο pokerstars με αριθμό 301010695, το οποιό είχε συμμετοχή 2.75 δολάρια χωρίς rebuy.Το συνολικό έπαθλο που μαζεύτηκε ήταν 18.755 δολάρια και μαζεύτηκαν 7.502 άτομα.Η αρρβωνιαστικιά μου( την οποία και έχω εκπαιδεύσει :cheer: ) μετά από 10 ώρες βγήκε πρώτη με συνοπτιές θα έλεγα διαδικασίες αφήνοντας δεύτερο τον αρκετά καλό παίκτη rocker 511 από το eire. Το τελευταίο χέρι της παρτίδας στο heads-up που έκαναν και οι 2 all-in e;ixe ως εξής:rocker 511-kq και fwteinh14-a9.Κάτω έπεσαν 4j75A και game over!!!!!Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμέωος γιατί αν και ήταν πολύ λίγα χρήματα μαζεύτηκαν πάρα πολλά άτομα,κ δεν είναι λίγο να αφήνεις πίσω σου 7.501 άτομα. Η FWTEINI14(KALAMATA) κέρδισε 2.819 oll;aria. Θα ήθελα εσείς οι παλότεροι και εμπειρότεροι από on-line τουρνουά να μου πείτε αν έει ξανακερδίσει έλληνας παίκτης σε τουρνουά με τόσο πολλά άτομα...Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την χαρά μας και ελπίζουμε για όλους τους έλληνες παίκτες ανάλογη συνέχεια!!!Κ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!! :woohoo: Παράθεση
Themis Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Φιλε μου καταρχήν συγχαρητήρια και στην αρραβωνιαστικιά σου, και στον πολύ πετυχημένο δάσκαλό της!! Καλοφάγωτα τα λεφτά, μη τα φάτε όλα σε κρέμες περιποίησης προσώπου ! (αστειεύομαι προφανως!)Είναι γεγονός πως ο αριθμός των 7.502 παικτών είναι πολύ μεγάλος, αλλά προσωπικά δεν έχω κρατήσει σαν στατιστικό το τουρνουά με τις περισσότερες συμμετοχές στο οποίο έχει κερδίσει Έλληνας παίκτης.Αν κάποιος από τα υπόλοιπα παιδιά του forum εδώ θυμούνται κάτι τέτοιο, ας μας το παραθέσουν.Συγχαρητήρια και πάλι ,και πάντα επιτυχίες! Παράθεση
lionblue Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Ελπίζω και γω να μην πάνε σε κρέμες και μαγιώ!!! :cheer: Βασικά για μένα το ομορφότερο επίτευγμα αφορά τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών.Θα ήταν πολύ χρήσιμο για μένα αν μαθαίναμε κάποιο παρόμοιο περιστατικό(αναφέρομαι πάντα σε 1 θέση με τόσο μεγάλο αριθμό συμμετοχών) γιατί κρατάω στατιστικά στοιχεία. Επίσης πρέπει να συγχαρούμε και όλους εσάς στο pokerland , για την καλή δουλειά που κάνετε!Μας κρατάτε παρέα και μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι παίκτες!!Θεωρώ οτι το pokerland είναι ένα απο τα καλύτερα και πληρέστερα poker portals στον κόσμο,άρα είμαστε τυχεροί να σας έχουμε!!!THANKS GUYS!! Θα ταξιδέψω την ερχόμενη εβδομάδα στα Σκόπια και έτσι ελπίζω να συνεχιστούν οι επιτυχίες της οικογένειας,μπας κ εκτός από καμιά κρέμα πάρουμε και κανένα καλό βιβλίο πόκερ!!! :laugh: Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορεί να μπεί αυτή ηθέση και τα χρήματα στα στατιστικά στοιχεία που κρατάτε και δημοσιεύετε για κάθε παίκτη..Ευχαριστώ.. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Μπορεις να στειλεις ενα μηνυμα στον Σταυρο (poliscas) με το ακριβες username της αρραβωνιαστικιας σου (FWTEINI14) και την πλατφορμα στην οποια ελαβε μερος (Pokerstars)... Ωπ,τα ανεφερα ηδη εγω Αν θες κανε εναν κοπο και ενημερωσε και τον ιδιο, ισως να μη δει το εν λογω thread. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Καλημέρα και από μένα και συγχαρητήρια για την επιτυχία!Αναμφίβολα το field των παικτών είναι μεγάλο αλλά λόγω του ότι οι Έλληνες ως επί το πλείστον παίζουν micro stakes τουρνουά είναι πολλές οι φορές που έχει συμβεί μία τέτοια επιτυχία με χιλιάδες άτομα την οποία έχουμε φιλοξενήσει και στην αρθρογραφία μας.Με χαρά θα συμπεριλάβω στο επόμενο μας άρθρο την επιτυχία της κοπέλας σου. Καλή συνέχεια... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 vackattack, 15,000 atoma, 215 dollaria simmetoxi, 1os.kai polloi alloi.congrats stin fwteini. Παράθεση
lionblue Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 ouaou!!!!!!!!!! me tetoia simmetoxi to prize pool prepei na itan pelorio,e;;Euxaristo para poli mathew..!!!thimasai to tournoua se poio site itan;;... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 stars.SCOOP event #6 nomizw. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 wcoop νομίζω Mat.Ποιο event δεν έχω ιδέα.Υπήρχε κι ένα άρθρο για την επιτυχία του VacAAtack.Κάνε ένα search στο site και θα το βρεις Παράθεση
lionblue Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 dn to vrisko pouthena...thanks pantos Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 wcoop , exeis dikio pano. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Η επιτυχία του είναι στο παρακάτω link, το έπαθλο $183.000.http://www.pokerland.gr/news/greekpoker ... op-09.html Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 min mas to xtipas sta moutra nickaki.lol Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Πάντως δεν το χει παρατήσει το άθλημα ο vak.Απο περιέργεια μπηκα να τον τσεκάρω OPR και σε 1299 tours έχει ROI 237%.Έχει όμως μικρό buy in imo.51$ Average buy in Παράθεση
dimitriszam Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Και εγω πριν λιγο καιρο ειχα μια νικη στο POKERSTARS 1.10$ BUY - IN με 5022 συμμετοχες και πηρα την πρωτη θεση με επαθλο 790$ Παράθεση
ineverfold Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 mathew ace έγραψε:vackattack, 15,000 atoma, 215 dollaria simmetoxi, 1os.kai polloi alloi.congrats stin fwteini.vak the king Παράθεση
jobill222 Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 και εγω πριν 20 μερες σε ενα ιδιο τουρνουα (2.75)στο πσταρς πηρα τιν 2 θεση σε 7634 ατομα. αλλα εκεινο που θελω να αναφαιρω ειναι η ωρες.10 ωρες και 20λεπτα.πολλες ωρες παιδια 12 το βραδυ με 10.20 το πρωι αλλα χαλαλι πηρα 2099 και εκανα ενα κεφαλι καζανι. Καλλες επιτυχιες σε ολους. Παράθεση
africanos23 Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2010 paides then simeni epidi kapios kerdisi ena tournoua simeni ine kai kalos pektis...kai ase ta 235% roi tou vak an then ixe auti tin niki tha itan giro sto 10-15% to roi tou enas average pektis akoma kai losing player san kai mas Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2010 lionblue έγραψε:Πριν κάνα δεκάλεπτο τελείωσε μετά από 10 ώρες και 1 λεπτό το τουρνουά στο pokerstars με αριθμό 301010695, το οποιό είχε συμμετοχή 2.75 δολάρια χωρίς rebuy.Το συνολικό έπαθλο που μαζεύτηκε ήταν 18.755 δολάρια και μαζεύτηκαν 7.502 άτομα.Η αρρβωνιαστικιά μου( την οποία και έχω εκπαιδεύσει :cheer: ) μετά από 10 ώρες βγήκε πρώτη με συνοπτιές θα έλεγα διαδικασίες αφήνοντας δεύτερο τον αρκετά καλό παίκτη rocker 511 από το eire. Το τελευταίο χέρι της παρτίδας στο heads-up που έκαναν και οι 2 all-in e;ixe ως εξής:rocker 511-kq και fwteinh14-a9.Κάτω έπεσαν 4j75A και game over!!!!!Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμέωος γιατί αν και ήταν πολύ λίγα χρήματα μαζεύτηκαν πάρα πολλά άτομα,κ δεν είναι λίγο να αφήνεις πίσω σου 7.501 άτομα. Η FWTEINI14(KALAMATA) κέρδισε 2.819 oll;aria. Θα ήθελα εσείς οι παλότεροι και εμπειρότεροι από on-line τουρνουά να μου πείτε αν έει ξανακερδίσει έλληνας παίκτης σε τουρνουά με τόσο πολλά άτομα...Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την χαρά μας και ελπίζουμε για όλους τους έλληνες παίκτες ανάλογη συνέχεια!!!Κ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!! :woohoo:Φιλε ελπιζω να καταλαβες(αν ειδες και το παλιο thread για τον vakattack) οτι και 30.000 συμμετοχες να ειχε το tour που κερδισε η αρραβωνιαστικιά σου, αν δεν ειχε απο πριν μεγαλο ROI δεν παιζει ρολο!! Ειναι donk και την μισουμε!!! Πεστης να κοψει το ΠΟΚΕΡ!!!Just kiddin.. Προφανως και παρα πολλα συγχαρητηρια και απο μενα.ps: ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ POKERLAND ΤΟ POSTAROYN ΕΔΩ. Συγχαρητηρια και παλι! Παράθεση
joker8greece Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Μαρτίου, 2010 Πολυ καλή επένδυση!!! Συγχαρητήρια. Παράθεση
Recommended Posts