Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

As foldaroume oloi tous AA preflop..

Ena hand to opoio einai panta epikindino. Mas stoixizei kai oikonomika ama fame to bad beat, alla kai psixologika, kako gia tin ygeia.

Se late stages eidika to sygkekrimeno hand, Einai fold. Gia tous eksis logous :

1.Tha fas bad beat epeidi ksepitides sou tous edwse to sistima

2.H psixologiki ptwsi meta to beat mborei na prokalesei psixwsika episodia se atoma me istoriko tetoio, Kardiaka emfragmata se atoma me Kardiagkeiakes diataraxes, Kai se atoma me thrombwsi , Egkefalika.==> mas swzei ti zwi to fold

3.Einai advanced epipedo to Fold Preflop AA. Prepei epitelous na ksefigoume ap to kaloupi kai na skeftomaste san pros.

4.Glytwneis to miniaio chat ban apo tin pokerstars (Se mena xroniaio)

5.An einai grafto tha to pareis to tour ara fold .Den riskareis.

6.Den einai tyxaio pou onomazontai Rockets.Mborei na ekragoun => To fold mas swzei ti zwi.

7.Opoios thelei ta polla xanei kai ta liga .Oi progonoi den nomizw na eixan adiko.

8. Kai telos, panta ma panta Fold AA, sto bubble.Den paizoume 3 wres Gia na min paroume 1,7 fores ta lefta mas. Gia onoma

Δημοσίευση

αμ το αλλο??ειναι προφανες οτι ονομαστηκαν American Airlines γιατι παντα θα υπαρξει καποιος ταλιμπαν να σου τους σαμποταρει...

επειδη καταλαβα οτι αναφερεσαι στην γνωμη του φιλου σ`ενα απο τα προηγουμενα posts εμενα αυτη η τραγικη λογικη απλα μου επαληθευει γιατι οι Ελληνες ημασταν-ειμαστε και θα ειμαστε παντα λαος "των ακρων",μου θυμιζει τον Ελληνα οδηγο...

δλδ ενω στο ενα ακρο πολλοι οδηγοι τρεχουν σαν μουρλοι στις εθνικες με τα γνωστα αποτελεσματα, υπαρχει και το αλλο ακρο που θεωρει οτι επειδη δεν πρεπει να τρεχουν, βγαινουν στην εθνικη και πιανουν την αριστερη λωριδα πηγαινοντας με 60χλμ...ε,οσο τραγικο ειναι το ενα, ειναι και το αλλο...

ετσι και στο ποκερ,το ενα ακρο παιζουν σαν maniacs και νομιζουν πως τα chips ειναι κυριολεκτικα πατατακια και θελουν σωνει και καλα να τα φανε ολα σε καθε χερι και στο αλλο πασσαρουν απο ανασφαλεια ενα φυλλο που στη χειροτερη των περιπτωσεων θα παιξει 80-20 με οποιοδηποτε αλλο σε allin preflop...Λαθος,πολυ λαθος....

Δημοσίευση

MATHEW Πολυ καλη η σκεψη σου. Εξηγησε μου σε παρακαλω λιγο περισοτερο το νουμερο 1. Εχω νοιωσει πολλες φορες οτι πηρα επιτηδες ΚΚ η ΑΑ και οταν το νοιωθω συνηθως σπανε. Και τις περισοτερες φορες οταν ειμαι deep σε τουρνουα η οταν εχω ξεφυγει σε stack απο τους αλλους στο τραπεζι. Παντα ομως λεω στον ευατο μου οτι ενα bad beat ηταν , πιθανοτητες , στατιστικη κτλπ. και συνεχιζω. Εσυ σαν πιο εμπειρος σιγουρα για να λες κατι τετοιο κατι ξερεις παραπανω.

Ευχαριστω

Δημοσίευση

dimitriszam έγραψε:

MATHEW Πολυ καλη η σκεψη σου. Εξηγησε μου σε παρακαλω λιγο περισοτερο το νουμερο 1. Εχω νοιωσει πολλες φορες οτι πηρα επιτηδες ΚΚ η ΑΑ και οταν το νοιωθω συνηθως σπανε. Και τις περισοτερες φορες οταν ειμαι deep σε τουρνουα η οταν εχω ξεφυγει σε stack απο τους αλλους στο τραπεζι. Παντα ομως λεω στον ευατο μου οτι ενα bad beat ηταν , πιθανοτητες , στατιστικη κτλπ. και συνεχιζω. Εσυ σαν πιο εμπειρος σιγουρα για να λες κατι τετοιο κατι ξερεις παραπανω.

Ευχαριστω

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimitriszam to post mou exei xavaletzidiko xaraktira, profanws den enoow afta pou lew.Gia plaka einai file.

Δημοσίευση

Πολύ καλή η προσέγγιση Mathew..

Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου..

Είχα φτάσει heads-up σε ένα tour με 15.000 άτομα, και με έπαιξε ο αντίπαλος ρέστα.. Αλλά έκανα fold to AA επειδή θεωρούσα τον εαυτό μου καλύτερο παίκτη και δεν ήθελα να ρισκάρω πριν το flop. :)

Peace :)

Δημοσίευση

Χαχαχαχα!!!

Πραγματικά είναι τιμή μου που άνοιξες ολόκληρο θέμα μόνο και μόνο για το δικό μου σχόλιο!

Απλα δεν καταλάβατε την λογική μου και κάνετε όλοι σαν παιδάκια.

Αν σε ένα τουρνουά κέρδιζαν οι πρώτοι 10, ο δέκατος 1 μυριο και ο 11ος τίποτα θα το ρίσκαρες έστω και με ΑΑ να χάσεις? Postflop ok, έχεις μια ιδέα, αλλα preflop......joker!

Για εσάς τους ματσομενους, τα $18 είναι τρίχες, για εμένα όμως είναι το 20% του bankroll μου!Σα να παίζεις wsop main event και να παίρνεις 60Κ σίγουρα αν περιμένεις 2-3 λεπτά αλλα επιλέγεις να τα ρισκάρεις ολα για ολα επειδή έπιασες ΑΑ!.. Έλεος, ενα ζευγάρι είναι, δεν είναι royal flush!!!

Το να περιφρονείς τα $18 στην δική μου περίπτωση είναι σαν να παίζεις NL5 και να πας πάντα ρέστα. Σιγά μωρέ, 5 ψωρο$!! Πολύ pro! :-P

ΥΓ Οι ματσωμενοι μπορούν να κάνουν δωρεές στο φτωχομπινε subgr (pokerstars)

ΥΓ2 [ειρωνεία/πλακιτσα mode off] Θα το εκτιμούσα αν κάποιοι καλοί παίκτες με κάνατε φίλο και με ειδοποιούσατε μέσω chat η πμ να σας δω να παίζετε γιατί οκ, την λογική μου στο bubble θα δυσκολευτώ να την αλλάξω αλλα σίγουρα έχω άλλα μεγαλύτερα κενά στο παιγνίδι μου που ίσως μπορέσω να διορθώσω βλέποντας το δικό σας παιγνίδι.

Σας ευχαριστώ. :)

Δημοσίευση

mathew ace έγραψε:

dimitriszam έγραψε:

Ευχαριστω

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimitriszam to post mou exei xavaletzidiko xaraktira, profanws den enoow afta pou lew.Gia plaka einai file.[/quote:8u5fe46o]

Αυτός ομως σοβαρολογούσε. :cheer:

Δημοσίευση

Φιλε μου μη το αναφερεις καθολου αυτο. Πως γινεται μολις πιασω ΚΚ να πεφτω 7/10 φορες σε ΑΑ μου το εξηγεις? Εδω και 3 μερες παιζω συνεχεια γιατι δεν εχω δουλεια και εχουν σπασει 5 φορες οι Ρηγαδες μου και 2 φορες οι Ασσοι.!

Δημοσίευση

subgr έγραψε:

Έλεος, ενα ζευγάρι είναι, δεν είναι royal flush!!!

Εγω συμφωνώ μαζί σου. Κ επειδή εαν δεν παίζουμε 5card, δεν παιρνουμε στο χέρι royal ειναι ευκολο πασο οι ΑΑ.

Απορω τι συζητάτε. :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

dimitriszam έγραψε:

Φιλε μου μη το αναφερεις καθολου αυτο. Πως γινεται μολις πιασω ΚΚ να πεφτω 7/10 φορες σε ΑΑ μου το εξηγεις? Εδω και 3 μερες παιζω συνεχεια γιατι δεν εχω δουλεια και εχουν σπασει 5 φορες οι Ρηγαδες μου και 2 φορες οι Ασσοι.!

Ελα μου ντε.. :P Και εγω το ιδιο οι τελευταιες 5,6 φορες επεσα πανω σε Ασους που φυσικα κρατησαν... :unsure: Και ποσες φορες με ΑΑ που εσπασαν απο set.. Δεν πειραζει παιζοντας συνεχεια θα ερθει στο φυσιολογικο του το EV αλλιως θα αποδειξουμε οτι ειναι rigged και θα βγαλουμε πολυ περισσοτερα λεφτα.. :silly: :silly: