Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

20 1r1a ako deepstacks after 4bet!opinions...

Recommended Posts

Δημοσίευση

PokerStars Game #40929344849: Tournament #301010532, $20+$2 USD Hold'em No Limit - Level XXIV (6000/12000) - 2010/03/10 3:46:56 EET [2010/03/09 20:46:56 ET]

Table '301010532 10' 9-max Seat #8 is the button

Seat 2: burton1080 (155823 in chips)

Seat 3: arodss3 (1009606 in chips)

Seat 5: ShawnZJones (220287 in chips)

Seat 6: -ParaOne-33 (253912 in chips)

Seat 7: psfsin (845661 in chips)

Seat 8: Ufo_Klonk (1497345 in chips)

Seat 9: NFTS (341008 in chips)

burton1080: posts the ante 1200

arodss3: posts the ante 1200

ShawnZJones: posts the ante 1200

-ParaOne-33: posts the ante 1200

psfsin: posts the ante 1200

Ufo_Klonk: posts the ante 1200

NFTS: posts the ante 1200

NFTS: posts small blind 6000

burton1080: posts big blind 12000

*** HOLE CARDS ***

Dealt to psfsin [As Kd]

Ufo_Klonk said, "tyty"

arodss3: raises 16670 to 28670

ShawnZJones: folds

-ParaOne-33: folds

psfsin: raises 38791 to 67461

Ufo_Klonk: folds

NFTS: folds

burton1080: folds

arodss3: raises 65214 to 132675

psfsin: ?????

kalos paixtis o adipalos k exw deiksei polu dunata fulla se showdowns.. ti kanoume tosa blinds deep? exoume meinei 2 tables apo 1000+ atoma

Δημοσίευση

Μαλλον fold εισαι απο την αποψη οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων θα παιξεις coinflip. Σε τοσο μεγαλο field οταν εχεις φτασει τοσο μακρια κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να το καρφωσεις εδω με ΑΚ. ΙΣΩΣ αν ησουν στο final table bubble να αξιζε να επιχειρησεις ενα 5bet (imo) αφου οπως λες ειναι καλος παιχτης και ισως να foldarei εκει ΚΚ,QQ. Aλλα προσωπικα και με την μικρη μου εμπειρια σε mtt's το θεωρω fold.

Πιστευω τα παιδια που ασχολουνται περισσοτερο με mmt's θα σου δωσουν καλυτερες απαντησεις για το τι αξιζει να κανεις εδω και τι range θα αντιμετωπισεις.

Congratz παντως για αλλο ενα deep run. :)

Δημοσίευση

Againstodds έγραψε:

ΙΣΩΣ αν ησουν στο final table bubble να αξιζε να επιχειρησεις ενα 5bet (imo) αφου οπως λες ειναι καλος παιχτης και ισως να foldarei εκει ΚΚ,QQ.

Kανεις δεν πασαρει ΚΚ preflop σε Late stage tournament.

Ειναι πραγματικα δυσκολη κατασταση αυτη η παρτιδα.Αν τα stack/blinds ηταν πιο ρηχα τοτε θα στακαρα ανετα.

Παντως αν πιστευεις οτι μπορει να κανει 4bet/fold με χερια οπως ΤΤ,JJ που δεν θελει να φλαταρει OOP τοτε ενα 5bet shove δεν ειναι λαθος.Το οτι λες οτι ο παικτης ειναι καλος παντως για μενα δεν "σφιγγει" το range του αλλα με κανει να πιστευω οτι εχει και ενα 4bet/fold %.Τωρα αν πιστευεις οτι σε 5bet allin Θα σου δωσει τοσο credit ωστε να κρατησει μονο ΑΑ,ΚΚ και να πεταξει οτιδηποτε αλλο,τοτε λογω card removal κλεινω προς το allin.Βεβαια θα νιωσεις απαισια αν πας ρεστα και φας σναπ απο ΑΑ και μετα λες "το ξερα ρε πο*στη μου",αλλα thats poker.

Παντως σε μια τετοια κατασταση μπορουμε να παμε και ενα απλο πασο preflop και να μεινουμε με παρα πολλα Blinds,ειναι και θεμα "feeling" της καταστασης και του αντιπαλου.Το βασικο "προβλημα" της καταστασης ειναι το ποσο deep ειστε και οι δυο.Good fold pfsin αν πασαρες,Good Game(LOL) αν shovares.

Εγω προσωπικα μαλλον δεν θα πασαρα εκτος αν υπηρχε καποιο ιδιαιτερο feeling/dynamic.Αλλα γι'αυτο και δεν παω καλα στο ποκερ :)

Δημοσίευση

πολυ δυσκολο spot.

ισως ενα small 5bet , το οποιο κανει isolate το range του σε 3 hands.

δεν εχει τοσο σημασια το size , αφου ο αντιπαλος μετα εχει αποφαση για shove/fold.

οποτε αφηνεις ευκολο fold στον εαυτο σου χωρις να εισαι commited.

εχει μεγαλη σημασια αν πιστευεις οτι ο αντιπαλος ειναι ικανος να παιξει tricky.

αν οχι , τοτε ισως ειναι πιο ευκολο fold αποτι νομιζουμε.

Δημοσίευση

eisai ft se ayto to spot?

genika to 22-1-1 einai ap ta pio deep tournoua tou stars. fold and find a better spot imo i small 5 bet kai fold eidika ama pisteveis oti exeis edge sto trapezi..an duskolevesai na mazepseis postflop chips yparxei ena mikro endexomeno na mporeis na shovareis.to lew gt ki aytos mporei na kanei overepresent to fyllo tou me kati san qq,jj thelontas na paei paso i na fovisei ayo akrivws pou exeis.

safest decision to fold though,to xehnas kai synexizeis.

Δημοσίευση

Σιγά την δύσκολη απόφαση!

Έχεις ακόμα 800Κ (65ΒΒ) οπότε άνετα μπορείς να πας πάσο και να πεις κρίμα το bigslick αφού όπως λες ο αντίπαλος είναι καλός.

Απο την άλλη, αν κάνεις call/raise/allin θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ακόμα και για την χειρότερη ήττα! Εγω προσωπικά φοβάμαι το allin preflop ακόμα και με ΑΑ! Έχω πάει πάσο ΑΑ (pocket pair) σε raise που με βάζει allin οταν είμαστε πολύ κοντά στο bubble γιατί είναι κρίμα μετά απο 3-4 ώρες παιγνιδιού να χαθούν όλα για ένα ζευγάρι.

Εσύ βέβαια είσαι ITM αλλα πιστεύω θα ήθελες να διεκδικήσεις καλύτερη θέση παίζοντας πόκερ και όχι τζοκερ. :)

Δημοσίευση

subgr έγραψε:

Έχεις ακόμα 800Κ (65ΒΒ) οπότε άνετα μπορείς να πας πάσο και να πεις κρίμα το bigslick αφού όπως λες ο αντίπαλος είναι καλός.

Απο την άλλη, αν κάνεις call/raise/allin θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ακόμα και για την χειρότερη ήττα! Εγω προσωπικά φοβάμαι το allin preflop ακόμα και με ΑΑ! Έχω πάει πάσο ΑΑ (pocket pair) σε raise που με βάζει allin οταν είμαστε πολύ κοντά στο bubble γιατί είναι κρίμα μετά απο 3-4 ώρες παιγνιδιού να χαθούν όλα για ένα ζευγάρι.

Εσύ βέβαια είσαι ITM αλλα πιστεύω θα ήθελες να διεκδικήσεις καλύτερη θέση παίζοντας πόκερ και όχι τζοκερ. :)

den yparxei pouthena ayto pou les....no offence alla kopsto xarti kalytera..paso AA gia na mpeis itm..oute sto bubble tou wsop.mono an eixan mpei alloi 4-5 prin apo mena,se tet a tet pote,de tha sevomoun to eayto mou..

Δημοσίευση

subgr έγραψε:

Έχω πάει πάσο ΑΑ (pocket pair) σε raise που με βάζει allin οταν είμαστε πολύ κοντά στο bubble γιατί είναι κρίμα μετά απο 3-4 ώρες παιγνιδιού να χαθούν όλα για ένα ζευγάρι.

Εχεις κάνει φοβερό λάθος αν ήταν κανονικό τουρνουά και όχι bubble με tickets.Αν όντως ήταν κανονικό τουρνουά πρέπει να μελετήσεις τα πάντα από την αρχή.

Δημοσίευση

subgr έγραψε:

xaxa theos

prepei na allaxeis myala giati ayto to psaraki sto sharkscope otan patas to onoma sou den einai toso timitiko

fold aa re thee?

pantos einai poli eykolo paso

stin kalyteri 50-50 tha beis

Δημοσίευση

απο τη στιγμη που εχουμε position ειναι λαθος να κανουμε call?εγω προσωπικα χωρις να ειμαι σιγουρος αυτο θα εκανα.Μην αφηνετε εκτος,την πιθανοτητα να εχει ΑΚ και να προσπαθει να μας κανει να πεταξουμε καποιο ζευγαρι ΤΤ-JJ

Δημοσίευση

sir Achil έγραψε:

xaxa theos

prepei na allaxeis myala giati ayto to psaraki sto sharkscope otan patas to onoma sou den einai toso timitiko

Ουτε ειναι τιμητικο για καποιον να το ποσταρει ως ανταπαντηση.

pantos einai poli eykolo paso

stin kalyteri 50-50 tha beis.

Ευκολο πασο?Πρεπει να εχω μεινει πολυ πισω στο παιχνιδι.Στην καλυτερη 50-50 θα μπουμε?Δηλαδη 4bet ΚΑΛΟΣ παικτης κανει μονο με {QQ+,AK}?Δεν μπλοφαρει ποτε?Δεν κανει 4bet/fold ποτε?Την αποψη για πασο την σεβομαι,αλλα οχι και ΕΥΚΟΛΟ.

Δημοσίευση

An prokeite na kaneis paso tote exeis na sigrineis to value twn ekshs options:

kanw ena random 3-bet san na exw 72o (+blockers)

kanw call me position/megala stack/to 3-4 kalitero xeri tou paixnidiou.

an gia kapoio aneksigito logo to 1o einai toso kalo spot gia re-steal tote 3-bet/fold away.

o monos logos gia na kanw 3-bet einai gia akolouthisei kai 5-bet meta (kai to value of course mia pou exoume megala stack)

As played shovarw me mish kardia alla kata kanona kanw call pre.

Kai sigoura to mono pou den kanw einai na kanw 3-bet kai meta na postarw to xeri giati den eixa parei apofash apo prin gia to ti kanw an faw 4-bet ;)

cg btw.

Δημοσίευση

Einai lathos na postarete stats pekti kai na krinete..Anithiko..

Einai pragmatika diskoli apofasi.

Egw tha protimisw to line call preflop.

Sti sygkekrimeni fasi afou ekanes 3-bet , tote protimw to line 5-bet, kai efkolo fold se shove. Profanws to 5-bet mikrou megethous afou o antipalos i shove i paso tha kanei.

Kai to fold einai option, vevaia. Opws eipe o alienhack eksartatai apo to kathe pekti gia edw( nootropia, "feeling", klp klp )

Δημοσίευση

apo ti stigmi pou kaneis 3 bet pre ti perimeneis???na kanei call nai na deite flop??eleos diladi.....to xeri ipo fisiologikes sinthikes toso deep einai call pre.ipo tis dedomenes sinthikes pou ksexnas na grapseis sto post oti diladi eixes kanei 10 3-bet tous teleutaious 3 girous(eixes filla alla den exei simasia) to xeri sou einai eukolo all in...

run better gg....

Δημοσίευση

de sumfwnw me to non3bet sto hand ayto...

diladi an den kaneis kai 3bet me ak me ti tha kaneis?me aa kai kk ante kai qq?

to 3bet prepei imo na ginetai kai me air prepei na ginetai otan aisthanesai oti mporeis na pieseis ton antipalo klp klp

edw kaneis 3bet gt eisai way mprosta apo to range tou opponent..trws 4 bet...re-evaluation!den einai ntropi..allazoun ta dedomena,allazei to info pou xeis gia to xeri ws tote..alla to 3 bet gia mena einai must edw,xekatharizeis pio poly to topio kai to deep stack pou exeis se dieukolinei polu na to kaneis ayto

nomizw pio syxna tha pareis to xeri ekei para tha fas 4bet.

Δημοσίευση

Aν θεωρησουμε οτι εχουμε ενα NUT range και ενα AIR range για το 3bet μας,αν ειναι να κανουμε re-evaluate τοτε το ΑΚ ειναι παραδοξως στο air range.

Αν ειχες ταραξει κοσμο σε 3bets τοτε μπορεις να βαλεις το ΑΚ και στο NUT range του 3bet σου,ή απλα να φλατταρεις αν δεν ξερεις γιατι κανεις 3bet.

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

Aν θεωρησουμε οτι εχουμε ενα NUT range και ενα AIR range για το 3bet μας,αν ειναι να κανουμε re-evaluate τοτε το ΑΚ ειναι παραδοξως στο air range.

Αν ειχες ταραξει κοσμο σε 3bets τοτε μπορεις να βαλεις το ΑΚ και στο NUT range του 3bet σου,ή απλα να φλατταρεις αν δεν ξερεις γιατι κανεις 3bet.

epitelous kai ena kalo post........