Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

εδώ και λίγο καιρό έχω ανακαλύψει το www.chipmeup.com ένα site μέσω του οποίου αγοράζεις συμμετοχή σε τουρνουά άλλων παικτών.

ταυτόχρονα βέβαια μπορείς να βάλεις και μερίδια απο δικά σου τουρνουά πρός πώληση

είναι αρκετά ενδιαφέρον γιατί μπορείς ανάλογα με τα στατιστικά σου να "πουλάς" τις μετοχές σου μεγαλύτερη αξία απο την πραγματική την 100 τις εκατό της αξίας της και να φτάσεις μέχρι και 190 τις εκατό που έχουν κάποιοι πολύ κεδροφόροι παίχτες

μέσα σε δέκα μέρες που το έχω ανακαλύψει έχω πουλήσει 14 τουρνουά απο τα οποία έχω μπει στα λεφτά σε 4 απο αυτά και έχω δώσει χρήματα σε κάποιους που με εμπιστεύτηκαν

αλλά κυρίως έχω φτιάξει θετικό προφίλ απόδοσης για τους υποψήφιους αγοραστές και αρα κατάφερα να πουλήσω σχετικά γρήγορα στην ακριβή τιμή για μένα των 136 τις εκατό

εβγαλα δηλαδή απο ένα τουρνουά των 55 δολλαρίων 16 μετοχές των τριών δολλαρίων με μερίδιο 4 τις εκατό για την κάθε μία προς πώληση οι οποίες πουλήθηκαν και κράτησα το υπόλοιπο 36 τις εκατό για μένα

απο την πώληση των μεριδίων πήρα 16χ3 δηλαδή 48 δολλάρια

συμμετείχα στο τουρνουά με μόνο συν 7 δολλάρια

μπένοντας στα λεφτά αλλά όχι βαθιά πήρα 100 δολλάρια αμοιβή

έδωσα τα 64 στούς επενδυτές και κράτησα τα 36 για μένα

36 και 48 ήταν η συνολλική απόδοση για μένα δηλαδή 84 επενδύοντας μονο 7 δολλάρια

και των επενδυτών 4.80 για κάθε μετοχή των 3 δολλαρίων

μου φένεται αρκετά ενδιαφέρον το όλο θέμα και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας

πολύ πιθανόν κάποιοι ή και όλοι να το ξέρετε

εγώ είμαι λίγο νέος στο όλο θέμα και με ενθουσίασε η ιδέα

κάθε σχόλιο φυσικά ευπρόσδεκτο