zmpeckham22 Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα hand για να μου πειτε την αποψη σας και αν μπηκα σωστα στην παρτιδα ή οχι, οπως εσεις κρινετε.. ειμαστε στα πρωτα hands του τουρνουα με blinds 20/40 και το stack μου γυρω στις 2900 μαρκες.Εχω ΚΚ στο χερι. Μιλαω 1ος μετα το bb και λεω να κανω ενα μικρο raise 3 φορες το bb. Ο αμεσος επομενος απαντα με reraise στις 520 μαρκες και ο διπλανος του all-in. Oι υπολοιποι πανε πασο. Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου? call ή fold? σκεφτηκα να foldαρω αλλα λεω με τπτ..Εντελει, και οι 2 ειχαν ΑΑ στο χερι με το board να μην αλλαζει τα πραγματα.. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 1. Live or online?2.Buy in?3. Stack twn antipalwn.4. Eisai Call. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 mathew πριν λιγο καιρο ειχες ανοιξει ενα thread με 10 σελιδες απαντησεις που ειχες διαφορετικη αποψη για ΚΚ pre.. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 blinds 20/40, stack 3k. Sto diko mou thread, blinds 25/50, stack 15k...yparxei mia diafora stavro.allo 300BBs kai allo 75BBs. Kai apoti katalava to hand tou filou mallon live einai. Opote den to sizitw.Kai teloss, den eixa diaforetiki apopsi. Anarwtiomoun mipws YPARXEI dinatotita diaforetikis apopsis. Kai afto exei diafora. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 zmbeckam esy den isoun pou pirame to side event?eisai call sto hand file,AA?..its ok..cooler.. Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 blinds 20/40 live....nopeand dont fold KK pre just flat and revaluate an exoume pano apo 100bbs Παράθεση
zmpeckham22 Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Ναι matthew μαζι ειμασταν στο side event.. το hand ηταν απο online, το buy-in μικρο αλλα ηταν ο προκριματικος της PartyPoker για το GSOP. Απλα το ποσταρα γιατι με εκανε παρα πολυ μεγαλη εντυπωση τα φυλλα των αντιπαλων μου. ΑΔΙΚΙΑΑΑ χαχαχαχαχα.. Παράθεση
Recommended Posts