Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

KAI EGO EFXARISTIMENOS EIME APO TO SUPPORT KAI TIS ANALIPSIS APLA AFTO P ME PROVLIMATIZEI EINE LIGO I AXIOPISTIA APO TO POKER ....EXO AKOUSI POLLA PARAPONA KAI PARATIRO KAI EGO DIAFORA....DEN ANAFEROME MONO GIA BAD BEAT....EPIDI SKEFTOME NA ALLAKSO ETERIA...GNORIZI KAPOIOS AN I POKERSTARS GIA TIN PROTI ANALIPSI THELI NA TIS APOSTILIS KAPOIO EGGRAFO?(PX TAFTOTITA?)____SORRY GIA TA GREEKLISH___

Δημοσίευση

Η Bwin δεν μου αρεσει καθολου.Αν θες στοιχημα υπαρχουν αλλες εταιρειες με καλυτερες αποδοσεις αναλογα το σποτ που προτιμας,ψαξτο.Αν θες ποκερ σε Ongame(Που σαν δικτυο ειναι ψαραγορα και εχει και ΜΤΤ με μικρα fields να μην ξημεροβραδιαζεσαι) επελεξε κατι αλλο σιγουρα,υπαρχουν ποσα site της ongame με καλυτερο support,valueback,bonus κτλ.Θα σου προτεινα poker.gr για ποκερ και betfair/pinnacle για στοιχηματακια.

(Για αξιποπιστια και συναλλαγες καλη η Bwin,αλλα Pokerstars πχ που η αναληψη με Moneybookers γινεται σε δευτερολεπτα δεν την φτανει καμια.Αλλα δεν αξιζει αν παιζεις πχ 6-7 ωρες/βδομαδα,καλυτερα Ongame ή fulltilt με rakeback)

Δημοσίευση

Εγω επαιζα καιρο POKER.GR Ειναι αρκετα καλο και πολυ καλο και αμμεσο support. Ενα μειονεκτημα εχει οτι αποσυνδεεται πολυ συχνα. Τελευται παιζω POKERSTARS. Μου αρεσει πολυ και πιστευω οτι γινεται διαφορετικο παιχνιδι. Αλλοι παιχτες , διαφορετικο στυλ , δεν ξερω πως να το πω. Απο αποψης support και εδω υπαρχει αμμεση ανταποκριση. Εγω παιζω με visa και ολα καλα. Τωρα εκανα την πρωτη μου αναληψη και περιμενω να δω.