john4kos8 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2010 THA ITHELA NA AKOUSO APOPSEIS APO PEKTES STIN BWIN ...PEZO PERIPOU ENA XRONO STO SIGKEKRIMENO SITE KAI THA ITHELA NA AKOUSO SXOLIA G TIN AXIOPISTIA TOU SIGKEKRIMENOU SITE! Παράθεση
dimitriszam Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2010 Φιλε μου ειναι της ONGAME. Ειναι ακριβως το ιδιο με το POKER.GR Παράθεση
subgr Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2010 ..κι εγώ ευχαριστημένος είμαι εδώ και 2 χρόνια...Αρκετά καλό support και οι αναλήψεις κάνουν 3-5 εργάσιμες.. Παράθεση
john4kos8 Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαρτίου, 2010 KAI EGO EFXARISTIMENOS EIME APO TO SUPPORT KAI TIS ANALIPSIS APLA AFTO P ME PROVLIMATIZEI EINE LIGO I AXIOPISTIA APO TO POKER ....EXO AKOUSI POLLA PARAPONA KAI PARATIRO KAI EGO DIAFORA....DEN ANAFEROME MONO GIA BAD BEAT....EPIDI SKEFTOME NA ALLAKSO ETERIA...GNORIZI KAPOIOS AN I POKERSTARS GIA TIN PROTI ANALIPSI THELI NA TIS APOSTILIS KAPOIO EGGRAFO?(PX TAFTOTITA?)____SORRY GIA TA GREEKLISH___ Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Η Bwin δεν μου αρεσει καθολου.Αν θες στοιχημα υπαρχουν αλλες εταιρειες με καλυτερες αποδοσεις αναλογα το σποτ που προτιμας,ψαξτο.Αν θες ποκερ σε Ongame(Που σαν δικτυο ειναι ψαραγορα και εχει και ΜΤΤ με μικρα fields να μην ξημεροβραδιαζεσαι) επελεξε κατι αλλο σιγουρα,υπαρχουν ποσα site της ongame με καλυτερο support,valueback,bonus κτλ.Θα σου προτεινα poker.gr για ποκερ και betfair/pinnacle για στοιχηματακια.(Για αξιποπιστια και συναλλαγες καλη η Bwin,αλλα Pokerstars πχ που η αναληψη με Moneybookers γινεται σε δευτερολεπτα δεν την φτανει καμια.Αλλα δεν αξιζει αν παιζεις πχ 6-7 ωρες/βδομαδα,καλυτερα Ongame ή fulltilt με rakeback) Παράθεση
Xristos1 Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Τα μονα που αξιζει να παιζεις ειναι pokerstars και full tilt.Kαι απο αποψη γραφικων αλλα και απο ποικιλια.Οτι αλλο site εχω δικιμασει απο περιεργεια βγηκε μουφα. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2010 Και εγώ ψηφίζω PokerStars FullTilt (με Rakeback 27%) και πολύ καλή επιλογή για μικρότερα fields PartyPoker (αν εφαρμοστεί και ο UIGEA τον Ιούνιο στο Αμερικα...) Παράθεση
dimitriszam Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Εγω επαιζα καιρο POKER.GR Ειναι αρκετα καλο και πολυ καλο και αμμεσο support. Ενα μειονεκτημα εχει οτι αποσυνδεεται πολυ συχνα. Τελευται παιζω POKERSTARS. Μου αρεσει πολυ και πιστευω οτι γινεται διαφορετικο παιχνιδι. Αλλοι παιχτες , διαφορετικο στυλ , δεν ξερω πως να το πω. Απο αποψης support και εδω υπαρχει αμμεση ανταποκριση. Εγω παιζω με visa και ολα καλα. Τωρα εκανα την πρωτη μου αναληψη και περιμενω να δω. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 pio einai kalitero?full tilt me rake back or pokerstart me FPP? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:pio einai kalitero?full tilt me rake back or pokerstart me FPP?full tilt+rakeback > pokerstars εκτος αν φτασεις στο επιπεδο supernova που τοτε pokerstars supernova>full tilt Παράθεση
Recommended Posts