Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Rakeback Fulltilt me bonus

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ριξε και μια ματια στα www.rakebrain.com , www.raketherake.com . Το καθε site εχει διαφορετικα promotions ανα καιρο, γι'αυτο καλο ειναι να κανεις ενα μικρο research σε ολα τα μεγαλα rakeback sites και να αποφασισεις πιο ειναι το καλυτερο για σενα.

Δημοσίευση

liondani έγραψε:

www.pokerstrategy.com

27% rakeback

Φοβερά άρθρα και επιπλέον γύρω στα $50 δολλάρια bonus

Ειχα γραφτει εκει, τα αρθρα ειναι οντως πολυ καλα, ομως κατι δεν παει καλα με το rakeback. Εμενα μου ειχαν κρατησει καποιο μεγαλο ποσοστο, αρκετες φορες. Δεν αναφερομαι στην κατακρατηση του rakeback που σου κανουν ωσ που να ξεκλειδωσεις ολοκληρο το bonus. Ειχα προσπαθησει να βγαλω ακρη μεσω email μαζι τους οι οποιοι μου παρισταναν οτι το rakeback ειναι ακριβως οσο θα επρεπε να ειναι, ενω δεν ηταν, παραπεμποντας με στην Fulltilt, ή οποια με την σειρα της με ξανα-παρεπεμψε στην affiliate και παει λεγοντας.

Απο περιεργεια, liondani εσυ εχεις καποιο προβλημα με το λογαριασμο σου?

Δημοσίευση

Οχι αυτο ειναι το θεμα. Ξερω ακριβως τι ισχυει, μου ειχαν στειλει και την εξισωση με την οποια υπολογιζεται το rakeback που θα παρεις. Αφαιρειται ενα ποσοστο απο τα ftp που χρησιμοποιεις, αν μπεις σε τουρνουα με gtd επαθλο που δεν συμπληρωθει το gtd απο τα entrants, παλι σου αφαιρουν ενα μικρο ποσοστο (!) και κατι αλλα. Απο περιεργεια εκατσα και τα υπολογισα, και εβγαινε το rakeback μου μειωμενο κατα 30%.

Δεν θελω να πω οτι το κανουν παντα, μπορει να ετυχε σε εμενα, απλα το αναφερω να εχουν το νου τους οσοι γραφτουν εκει και να checkaroun καθε βδομαδα αν ειναι οκ αυτα που παιρνουν πισω.

Δημοσίευση

Πάντως αν δεις και στο φορουμ του ποκερστρατετζι έχουν υπάρξει κατα καιρούς κάποια πόστς που λένε οτι δεν πήρανε ολόκληρο το ρεικμπακ...

Πάντως εμένα πάντα σωστά μου ερχότανε όσο έπαιζα στην FT

Δημοσίευση

Againstodds έγραψε:

liondani έγραψε:
www.pokerstrategy.com

27% rakeback

Φοβερά άρθρα και επιπλέον γύρω στα $50 δολλάρια bonus

Ειχα γραφτει εκει, τα αρθρα ειναι οντως πολυ καλα, ομως κατι δεν παει καλα με το rakeback. Εμενα μου ειχαν κρατησει καποιο μεγαλο ποσοστο, αρκετες φορες. Δεν αναφερομαι στην κατακρατηση του rakeback που σου κανουν ωσ που να ξεκλειδωσεις ολοκληρο το bonus. Ειχα προσπαθησει να βγαλω ακρη μεσω email μαζι τους οι οποιοι μου παρισταναν οτι το rakeback ειναι ακριβως οσο θα επρεπε να ειναι, ενω δεν ηταν, παραπεμποντας με στην Fulltilt, ή οποια με την σειρα της με ξανα-παρεπεμψε στην affiliate και παει λεγοντας.

Απο περιεργεια, liondani εσυ εχεις καποιο προβλημα με το λογαριασμο σου?[/quote:3vytqkub]

Κάποια στιγμή είχα την εντύπωση ότι μου βάλανε λιγότερα από το αναμενόμενο αλλά δεν το έψαξα παραπάνω γιατί δεν είμαι regular player εκεί... Η αλήθεια είναι ότι σου δίνουν ένα rakeback χωρίς παραιτέρω αναλύσεις το οποίο δεν μου αρέσει, οπότε κάλλιστα μπορούν να κρατούν άνετα ένα μικρό ποσοστό χωρίς να το πάρεις καν είδηση. Όποτε θα σου πρώτινα κάποιον affiliate που κάνει και tracking... νομίζω το raketherake.com κανει, δες το.