Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 players -

The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $9.95

SB: $36.35

BB: $37.35

Hero (UTG): $26.75

CO: $25.20

Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with Aspade.gif 5club.gif

Hero raises to $0.75, CO calls $0.75, BTN calls $0.75, 2 folds

Flop: ($2.60) 5spade.gif 6diamond.gif 2heart.gif(3 players)

Hero bets $1.25, CO raises to $2.50, BTN folds, Hero calls $1.25

Turn: ($7.60) Kspade.gif(2 players)

Hero checks, CO bets $3.25, Hero calls $3.25

River: ($14.10) 6heart.gif(2 players)

Hero checks, CO bets $5.75, Hero ??

Εκανα open γιατι το CO ειναι 44/8 το BT 33/3 και τα blind nits εντελως.. Θεωρησα οτι δυσκολα το board βοηθησε πολυ καποιον απο τους 2 και εκανα ενα cbet και δεχθηκα raise απο το CO οταν εκανα το call(λαθος προφανως αλλα ειχα στο μυαλο μου απο πριν το float και ισως και shove, ειδα πρωτα οτι εχει 3bet 14% και παιζει 44% των φυλλων του και κατεληξα σε αυτο το plan για την συνεχεια. Επισης στο προηγουμενο hand εκανε το ιδιο και δεχθηκε μεγαλο c/r και φολνταρε.

Στο τραπεζι παιζω 34/25 περιπου οποτε εχω αρκετα lag image. Αυτο σε συνδιασμο με τα stats του με εκανε να πιστευω οτι δεν μπορει να εχει κατι πολυ μεγαλο και σιγουρα οχι Κ οταν πονταρε στο turn για αυτο εκανα instacall, το 6 στο τελος μου αρεσει ιδιαιτερα αλλα πονταρει 5.75$ και περιπλεκει τα πραγματα μιας και εχει σχετικα χαμηλο river cbet και WTSD..

Το επαιξα ολο το hand λαθος? :unsure: Τι θα κανατε εσεις? (Μη μου πειτε δε θα ανοιγα καν με Α5 η θα φολνταρα στο flop, :P ειχα reads που με εκαναν να συνεχισω..)

Δημοσίευση

preflop: An einai toso loose to CO aki to button tote prepei na paizeis pio tight UTG kai oxi loose. De thes na mplekersai ektos theshs me marginal hands post flop kai mhdamino foldeong equity preflop. A5o = junk

flop:

Θεωρησα οτι δυσκολα το board βοηθησε πολυ καποιον απο τους 2 και εκανα

Lathos, ayto einai kalo flop gi'autous para gia sena

Turn: ligo ypopto pou kanei bet to K sto turn dhl kanei pio polarised to range tou alla tha ekana fold me A5

River: Edw pou eftases kane call logw odds alla opws exw pei polles fores to kako paixnidi se prohgoumena streets se anagkazei na bretheis s'ena spot pou einai adynato h telos pantwn eksairetika dyskolo na pareis thn kalyterh dynath apofash

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

preflop: An einai toso loose to CO aki to button tote prepei na paizeis pio tight UTG kai oxi loose. De thes na mplekersai ektos theshs me marginal hands post flop kai mhdamino foldeong equity preflop. A5o = junk

flop:

Θεωρησα οτι δυσκολα το board βοηθησε πολυ καποιον απο τους 2 και εκανα

Lathos, ayto einai kalo flop gi'autous para gia sena

Turn: ligo ypopto pou kanei bet to K sto turn dhl kanei pio polarised to range tou alla tha ekana fold me A5

River: Edw pou eftases kane call logw odds alla opws exw pei polles fores to kako paixnidi se prohgoumena streets se anagkazei na bretheis s'ena spot pou einai adynato h telos pantwn eksairetika dyskolo na pareis thn kalyterh dynath apofash[/quote:1xpbrvep]

Ναι εχεις δικιο απλα παιζει loose preflop και κανει πολυ fold σε float και σε raises, αυτο το ειχα στο μυαλο μου αν με βοηθησει εστω και λιγο το flop. Το flop λεω δεν τους βοηθαει γιατι ας πουμε αν εχει Α6 TPTP νομιζω θα μπορουσα να του το παρω αργοτερα αν ερχοταν 2 μεγαλυτερα. Set λιγο δυσκολο δε θα μου εκανε re-raise, τα sets τετοιοι παιχτες τα κανουν slowplay μεχρι τελους.

Ηθελα να απομονωσω το CO και να του το κλεψω στο turn/river μολις κανει check. Συμφωνω με ολα παντως βλακεια μου που μπλεχτηκα στο pot με αυτους τους 2 με Α5. Εκεινη τη στιγμη απλα δεν μπορουσα να τον βαλω σε ενα hand πιστευα οτι ειμαι μπροστα και εκανα call μεχρι το τελος, θα εκανα και με Α high βασικα και ας μην ειχα το 5, κατι στα πονταρισματα και και σε σχεση με προηγουμενα hands δε μου καθοταν καλα. :unsure:

Το επαιξα πολυ λαθος αλλα ειχα ενα plan στο μυαλο μου που δεν εκατσε.. :unsure:

Δημοσίευση

safesteps έγραψε:

Εφόσον θέλεις να κάνεις αυτού του είδους το lag παιχνίδι γιατί δεν κάνεις reraise στο flop; Και εκεί θα τελειώσουν όλα: ή θα πασάρει ή θα τελειώσει το hand για σένα.

Το σκεφτηκα απλα μου ειχε κανει ηδη re-raise και φοβηθηκα οτι θα δω 4bet shove αν ειχε ενα A6 ενα 77 η ενα open ended draw η ακομα και με air μιας και δε μου δινει και πολυ credit στο τραπεζι και αναγκαστικα θα επρεπε να κανω fold. Περιμενα απλα ενα scary card για να πονταρω.

Επισης σκεφτηκα να κανω πρωτος bet στο turn αλλα πιστεψα οτι αφου εκανα call στο reraise του στο flop ειναι αρκετα πιθανο να υποψιαστει οτι μπορει να εχω κατι μεγαλο και να κανω slowplay οποτε να κανει check και αυτος και να μου δωσει freecard. Αν το river ηταν 4 η 7 η Α μαλλον δεν θα εκανα call αλλα το 6 ηταν πολυ καλο για εμενα. Ειναι μικροτερη η πιθανοτητα να εχει συνδιασμο με 6 ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν ειχε Κ δε θα το επαιζε ετσι, flush δεν γινεται straight αν δεν ειχε απο το flop(που δεν νομιζω γιατι δε θα εκανε re-raise) δεν εγινε ετσι σκεφτηκα οποτε εκανα call τελικα.

Ειχε 78s αλλα δεν εχει σημασια.. :P

Δημοσίευση
safesteps έγραψε:

γιατί δεν κάνεις reraise στο flop; Και εκεί θα τελειώσουν όλα: ή θα πασάρει ή θα τελειώσει το hand για σένα.

+1
Το σκεφτηκα απλα μου ειχε κανει ηδη re-raise και φοβηθηκα οτι θα δω 4bet shove αν ειχε ενα A6 ενα 77 η ενα open ended draw η ακομα και με air μιας και δε μου δινει και πολυ credit στο τραπεζι και αναγκαστικα θα επρεπε να κανω fold.

e kai? den peirazei :)

Δημοσίευση

Johnny22 έγραψε:

Το σκεφτηκα απλα μου ειχε κανει ηδη re-raise και φοβηθηκα οτι θα δω 4bet shove αν ειχε ενα A6 ενα 77 η ενα open ended draw η ακομα και με air μιας και δε μου δινει και πολυ credit στο τραπεζι και αναγκαστικα θα επρεπε να κανω fold.

e kai? den peirazei :)

Σιγουρα απλα ηξερα οτι εχω equity απεναντι στο range του στο flop, δεν ηθελα να το χαραμισω κανοντας ευκολο fold σε shove, ηθελα να το κλεψω αργοτερα αν εχω ευκαιρια η στη χειροτερη να παω οσο πιο φτηνα γινεται σε showdown.

Εκανα λιγο pokerstove μετα, εκανα το range του λιγο πιο σφιχτο μιας και εγω κανω raise στην αρχη και με βαση το image μου θα κανει call υποθετικα με το 35% των φυλλων του(παιζει 44% οποτε ειναι ενα καλο estimation νομιζω αν και δεν αλλαζει και πολλα..) και παλι εχω 66.8% equity για να με αναγκασει να το πεταξω ετσι απλα.

Δημοσίευση

Με αντιπαλο fish εντελως, δε θυμαμαι τα stats του καπου 35/10 ηταν με river agg pct 38% και won wsf 60% περιπου. Ειχε κανει και μια πολυ χαζη μπλοφα πριν σε πολυ wet board.

Hero (SB): $25.00

BB: $34.25

UTG: $25.30

CO: $13.70

BTN: $25.15

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with Aclub.gif Kspade.gif

1 fold, CO raises to $1, 1 fold, Hero raises to $3, 1 fold, CO calls $2

Flop: ($6.25) 5club.gif 5heart.gif Jspade.gif(2 players)

Hero bets $2.50, CO calls $2.50

Turn: ($11.25) Qclub.gif(2 players)

Hero checks, CO checks

River: ($11.25) 8heart.gif(2 players)

Hero checks, CO bets $3.50, Hero???

Πονταρω λιγο στο flop γιατι πιστευω οτι αν δεν εχει J η 5 η καποιο PP θα πασαρει ευκολα. ΟΚ κανει call η πρωτη μου σκεψη ειναι οκ τελειωσα με το hand αν δεν πετυχω Α η Κ στο turn και πονταρει, τελικα ειναι Q και κανουμε και οι 2 check το river ειναι ενα αδιαφορο 8 και κανει ενα value bet. Εγω ακομα πιστευω οτι εχω το καλυτερο hand χωρις να αποκλειω καποιο AQ που εγινε slow play, δεν πιστευω οτι εχει J δεν πιστευω οτι εχει 5 η PP αλλα εχει μικρο stack το οποιο δεν ειδα καλα :unsure: ηθελα να κανω shove αλλα με τοσο μικρο stack δεν το σκεφτομαι καν. Τι πιστευετε εσεις? επαιξα το hand λαθος? Σε τι hand τον βαζετε με βαση τα stats και τον τροπο που το επαιξε.? Υπαρχει πραγματικα τροπος να γλυτωσω τα 3.5$.? Ειναι easy fold? Αυτο που εκανα λαθος πιστευω ειναι το μεγεθος του 3bet επρεπε να ειναι μεγαλυτερο αφου ειμαι και OOP..

Δημοσίευση

Αφού με το check sto turn παρατάς το χέρι πιστεύω fold είναι το σωστό έτσι όπως εξελίχθηκε η παρτίδα...

Και εγώ έτσι ακριβώς θα το έπαιζα, ίσως δοκίμαζα και ένα second barrel sto turn...

Εγώ για pair στο χέρι τον έχω...

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Εκανα λιγο pokerstove μετα, εκανα το range του λιγο πιο σφιχτο μιας και εγω κανω raise στην αρχη και με βαση το image μου θα κανει call υποθετικα με το 35% των φυλλων του(παιζει 44% οποτε ειναι ενα καλο estimation νομιζω αν και δεν αλλαζει και πολλα..) και παλι εχω 66.8% equity για να με αναγκασει να το πεταξω ετσι απλα.

E to range tou antipalou to epanaprosdiorizeis meta to ekastote action. Epishs imo de xreiazetai na paixeis oop tetoies-dyskoles- partides sayta ta stakes.

Me to reraise dhlwneis ayto pou xekinhses na les apo utg, kai de xreiazetai na fovasai idiaitera oti egines outplay apo fylla pou kerdizes(h telospadwn eixes kana kalo equity) se periptwsh pou fas shove.

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Με αντιπαλο fish εντελως, δε θυμαμαι τα stats του καπου 35/10 ηταν με river agg pct 38% και won wsf 60% περιπου. Ειχε κανει και μια πολυ χαζη μπλοφα πριν σε πολυ wet board.

Hero (SB): $25.00

BB: $34.25

UTG: $25.30

CO: $13.70

BTN: $25.15

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with Aclub.gif Kspade.gif

1 fold, CO raises to $1, 1 fold, Hero raises to $3, 1 fold, CO calls $2

Flop: ($6.25) 5club.gif 5heart.gif Jspade.gif(2 players)

Hero bets $2.50, CO calls $2.50

Turn: ($11.25) Qclub.gif(2 players)

Hero checks, CO checks

River: ($11.25) 8heart.gif(2 players)

Hero checks, CO bets $3.50, Hero???

Πονταρω λιγο στο flop γιατι πιστευω οτι αν δεν εχει J η 5 η καποιο PP θα πασαρει ευκολα. ΟΚ κανει call η πρωτη μου σκεψη ειναι οκ τελειωσα με το hand αν δεν πετυχω Α η Κ στο turn και πονταρει, τελικα ειναι Q και κανουμε και οι 2 check το river ειναι ενα αδιαφορο 8 και κανει ενα value bet. Εγω ακομα πιστευω οτι εχω το καλυτερο hand χωρις να αποκλειω καποιο AQ που εγινε slow play, δεν πιστευω οτι εχει J δεν πιστευω οτι εχει 5 η PP αλλα εχει μικρο stack το οποιο δεν ειδα καλα :unsure: ηθελα να κανω shove αλλα με τοσο μικρο stack δεν το σκεφτομαι καν. Τι πιστευετε εσεις? επαιξα το hand λαθος? Σε τι hand τον βαζετε με βαση τα stats και τον τροπο που το επαιξε.? Υπαρχει πραγματικα τροπος να γλυτωσω τα 3.5$.? Ειναι easy fold? Αυτο που εκανα λαθος πιστευω ειναι το μεγεθος του 3bet επρεπε να ειναι μεγαλυτερο αφου ειμαι και OOP..

Ta fish latreyoun na vazoun to 3bettor se AK kai to betsizing sou sto flop tou dinei kathe dikaiwma na thelei na synexisei thn partida me ola ta pp tou..

Δημοσίευση

Johnny22 έγραψε:

holdemgr έγραψε:
Mia xara einai to bet sizing sto flop. Me thn proypothesh oti tha kaneis allin sto sygkekrimeno turn.

kathws exei 8.20 se 11.25 pot.

p.s. to sygekrimeno turn spanizei :laugh: :laugh:[/quote:v4rrlq38]

Ohhh! Swsta

Eeeughhh!!

Giati xanoume to xrono mas me short stackers :S

3bet pot me AK me 50 BB blah blah

Δημοσίευση

Ειμουν απροσεχτος και δεν ειδα το stack του. :unsure: Για αυτο και "φρεναρα" στο turn λεω εκανα βλακεια θα ειναι committed στο επομενο πονταρισμα και δεν θελω να παιξω τοσο μεγαλο pot με Α high.. Περιμενα allin να κανει στο river η check. Τα stats του(ειχα 600 hands περιπου) μου λενε οτι ειναι αρκετα dishonest στο river για αυτο εκανα call παροτι με μπερδεψε το bet size του, ειχε ΑΤ τελικα..

Νομιζω οτι αρχιζω να γινομαι calling station... :P

Δημοσίευση

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players -

UTG: $27.20

Hero (MP): $36.25

CO: $31.00

BTN: $27.10

SB: $27.05

BB: $22.70

Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with Kheart.gif Qheart.gif

1 fold, Hero raises to $0.75, CO calls $0.75, 3 folds

Flop: ($1.85) 6diamond.gif 8diamond.gif Kspade.gif(2 players)

Hero bets $1.25, CO raises to $4, Hero calls $2.75

Turn: ($9.85) 7club.gif(2 players)

Hero checks, CO bets $7, Hero calls $7

River: ($23.85) Tclub.gif(2 players)

Hero checks, CO bets $19.25 all in, Hero folds

Ο αντιπαλος 29/9 calling station και mega fish, Νομιζα οτι εχει flush draw και κανει re-raise και αν δεν ερθει και κανει check θα το παρω εκει. Μεγα λαθος που εκανα call στο turn πραγματικα μονο τη μπλοφα κερδιζα :P απλα δεν ειμαι σιγουρος για το flop θα επρεπε να κανω 4bet? fold? Εχει κανεις καποια αλλη γνωμη γιατι πραγματικα εκει δεν ξερω.. :unsure: Νομιζω ειναι σωστο call στο flop και fold στο turn αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη..