kasspav Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Εχω την ιδιαιτερη ευχαριστιση να ανακοινωσω ότι μετά από 9 ωρες παιχνιδιου εκανα το μεγαλύτερο cashout που εχω κάνει...1450$Από την στιγμή που μείναμε καμια 50αρια ατομα, αρκετά μέλη του POKERVT που ανήκω και γω, με συνόδεψαν μέχρι το τέλος δινοντας μου κουράγιο (railed me) και οφείλω να τους ευχαριστίσω....εσυ Μιχαλάκη με εγγραψες!!!Το θεωρώ πραγματικό αθλο σε 4700 συμμετοχες και 6max να το σηκώσω....(Αντε να γραφτει κανα αρθρο για μένα!!)χαχαχαχα Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 congrats φιλε για την επιτυχια! Τι εγινε ρε παιδια ? Πηραμε οι ελληνες μονοπωλιο τα micro mtts ? Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Ωραιος ρε φιλε μπραβο! Επαιζα κ γω στο τουρ αυτο αλλα αποκλειστικα λιγο μετα τα χρηματα. Συγχαρητηρια και ακομα μεγαλυτερες επιτυχιες στο μελλον! Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου, 2010 Και γώ μια απ'τα ίδια.Αποκλείστηκα στο bubble congrats..Και ήθελα να σε ρωτήσω αν το Pokervt αξίζει αλλά τα αποτελέσματα μιλάνε απο μόνα τους υποθέτω.gg Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά...και στα δικά σας, εσένα Αγγελε συνέχισε έτσι...αντε να δω πότε θα ειδωθούμε!Οσον αφορα το PokerVT, το έχω ξαναπεί...είμαι μέλος από 7/1, αν ψάξεις τα σχετικά ποστ θα το δεις....από τότε μέχρι σήμερα, 2 μεγάλα cashout, 570, 1450, κανα δύο μικρά, 270, 120 με itm 18%, και κέρδη στα cash game NL25 περίπου 2,5ββ/100 (δεν τα κατείχα καθόλου τα cash game)...τα συμπεράσματα δικά σου, εγώ δεν νομίζω τπτ να ειναι τυχαίο!Βεβαια όπως κάθε εργαλείο, έτσι και αυτό για να έχει αποτελέσματα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις σωστα... Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Συγχαρητήρια Παυλάρα! Και εις ανώτερα!Χαρά στο κουράγιο σου να παλέψεις 9 ώρες για την πολυπόθητη πρωτιά!Αλήθεια πώς ήξεραν τα άλλα μέλη του POKERVT ότι είσαι κι εσύ μέλος και σου έκαναν rail? Όταν ξεκίνησες το τουρνουά έπαιζες κι άλλα τραπέζια ταυτόχρονα; Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 n1 kasspav !το καλυτερο rail ειναι των χρηστων απο το chip me up.οταν παιζει ο rkruok , ο οποιος δινει συνηθως 30% ± , γινεται χαμος απο τους μετοχους. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Αυτό με το rail ούτε εγώ το πιασα. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Φεβρουαρίου, 2010 Υπάρχει section στο φορουμ που λέγεται "Rail me" και όποιοι εχουν μπει deep σε τουρνουα μπορούν να ζητησουν ψυχολογικό support, και ξεκινάνε σιγα σιγα και σε βρισκουν στην πλατφόρμα, θεωρήστε το σαν εξέδρα στα ζωντανά τουρνουα...από εκεί και πέρα καταλαβαινετε τι γινεται στο chat box...θεωρω ότι βγάζουν τους αντιπάλους off balance με όλα αυτα που γράφονται!!! Ειχε φοβερή πλάκα, και χωρίς υπερβολές με βοηθησε να παιξω πολυ καλύτερο ποκερ...Θα ήταν καλή ιδέα να το εισάγουμε και εδώ, βέβαια όμως θα πρεπει να γραφουμε αγγλικά στο chat box της εκάστοτε πλατφόρμας και ετσι να βοηθάμε τον καθένα από εμας να σκώνει εν τέλη τουρνουα...ακους Μιχάλη???Γιώργο, σοβαρά δίνει ο άλλος ποσοστά? Λογικά θα πρέπει να έχει αρκετά κερδη για να το κάνει κατι τέτοιο... Παράθεση
Recommended Posts