panosxvii Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Καλημέρα.Σκέφτομαι να βιντεοσκοπώ τα sessions μου, με σκοπό να τα βλέπω όποτε θέλω και να παρατηρώ καλύτερα τις παρτίδες μου.Επίσης θα είμαι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι κατά την διάρκεια του.Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο free software ώστε να το δοκιμάσω?Ευχαριστώ. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Καλημέρα... καταρχάς αν δεν έχεις πρόβλημα δίσκου τότε το καλυτερο πρόγραμμα που μπορείς να βρεις είναι το camtasia που το χρησιμοποιούν και τα μεγαλύτερα training sites. Για κάποιο free πρόγραμμα νομίζω ότι δεν είναι κάτι τόσο αξιόπιστο... μετά από κάποιο session το camtasia εχει τη δυνατοτητα να μετατρεψει το βιντεο σε όποια μορφή αρχειου θες για να πιάνει λιγότερο χώρο... καλή δύναμη. Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 camtasia αν θες ποιοτητα και μπορεις να το βρεις crackedcamstudio αν εισαι νομοταγης Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Δες αυτό:http://camstudio.org/EDIT: Με πρόλαβε ο προηγούμενος για 1 λεπτό! Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 To cam studio το βρήκα χθες που κοίταγα στο google αλλά δεν μπορεί στο βίντεο να βάλει και τον ήχο επομένως τα έχει χωριστά.Δεν το ψαχούλεψα και πολύ όμως Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Δοκιμασε και το Debut Video Capture Software απο NHC (www.download.com) , δωρεαν και απλο Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2010 nai saki nai!vinteografise me. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2010 lol mathew.congats και για το 4ψήφιο cashout. Παράθεση
Recommended Posts