mauros Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2010 Υπάρχει τρόπος να βρίσκω τις πιθανότητες μόνο μέχρι το flop;Δηλαδή, ακριβώς όπως κάνω στο pokerstove που βάζω τα χέρια, αλλά να μου βγάζει τις πιθανότητες μόνο μέχρι το flop κι όχι μέχρι τέλους. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου, 2010 Αν κατάλαβα καλά επειδή με μπέρδεψες και λίγο θέλεις να υπολογίζεις τις πιθανότητες σου και μετά το flop και στα διάφορα streets. Πάνω δεξιά το pokerstove έχει ένα κουτάκι που λέει board, εκεί επιλέγεις τα φύλλα που έχουν ανοίξει κάτω flop,turn και τα λοιπά... Παράθεση
mauros Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Όχι.Να σου δώσω ένα παράδειγμα...AJ vs KQ = 60 - 40 μέχρι το τέλος (flop - turn - river)Εγώ θέλω να βρίσκω τις αντίστοιχες πιθανότητες μέχρι το flop, μόνο μέχρι εκεί, δε με ενδιαφέρει το turn και το river. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 mauros έγραψε:Όχι.Να σου δώσω ένα παράδειγμα...AJ vs KQ = 60 - 40 μέχρι το τέλος (flop - turn - river)Εγώ θέλω να βρίσκω τις αντίστοιχες πιθανότητες μέχρι το flop, μόνο μέχρι εκεί, δε με ενδιαφέρει το turn και το river.den nomizo na yparxei tetoios pinakas ayto poy zhtas esy thelei xarti stylo kai praksissto sigkekrimeno paradigma mexri to flop prepi na einai 74-26 Παράθεση
dinos89 Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 tha se vohthisei se kati auto pou zhtas??? Παράθεση
Maverickj13 Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Einai poli eykolo. An to pokerstrove sou vgazi 60% tote sto flop einai 0.6*3/5 giati perimenis 3 fila apo ta 5. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 dinos89 έγραψε:tha se vohthisei se kati auto pou zhtas???Arketa Παράθεση
jeik28 Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 kalimera swsta leei to palikari den uparxei tetoio programa. mporeis na kaneis kati allo apo ta diafora video na antigrapseis ta pososta ta fulla pou se endiaferoun sto peripou pistepse me bohthaei Παράθεση
mauros Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Maverickj13 έγραψε:Einai poli eykolo. An to pokerstrove sou vgazi 60% tote sto flop einai 0.6*3/5 giati perimenis 3 fila apo ta 5.Φίλε αυτό δε νομίζω να είναι σωστό γιατί μου βγάζει 36 ενώ έπρεπε να βγάζει μεγαλύτερο από 60.Αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να το βρίσκω ας ποστάρει.Έχω την πιθανότητα για flop - turn - river και θέλω με κάποια πράξη στο κομπιουτεράκι να κάνω την αντίστοιχη πιθανότητα για μέχρι το flop.Άντε βάλτε τα μυαλά σας να δουλέψουν Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Φεβρουαρίου, 2010 mauros έγραψε:Maverickj13 έγραψε:Einai poli eykolo. An to pokerstrove sou vgazi 60% tote sto flop einai 0.6*3/5 giati perimenis 3 fila apo ta 5.Φίλε αυτό δε νομίζω να είναι σωστό[/quote:1ngr0f4y]δεν τίθεται καν θέμα για το αν είναι σωστό αυτό. είναι τραγικά λάθος!μια λύση για το πρόβλημά σου είναι το poker academy που του βάζεις τα φύλλα σου και σου βγάζει τι φύλλο μπορεί να έχεις στο flop, στο turn και στο river. απέχει αρκετά από αυτό που ζητάς, αλλά μπορεί να σου κάνει. Παράθεση
Recommended Posts