Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν κατάλαβα καλά επειδή με μπέρδεψες και λίγο θέλεις να υπολογίζεις τις πιθανότητες σου και μετά το flop και στα διάφορα streets. Πάνω δεξιά το pokerstove έχει ένα κουτάκι που λέει board, εκεί επιλέγεις τα φύλλα που έχουν ανοίξει κάτω flop,turn και τα λοιπά...

Δημοσίευση

Όχι.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα...

AJ vs KQ = 60 - 40 μέχρι το τέλος (flop - turn - river)

Εγώ θέλω να βρίσκω τις αντίστοιχες πιθανότητες μέχρι το flop, μόνο μέχρι εκεί, δε με ενδιαφέρει το turn και το river.

Δημοσίευση

mauros έγραψε:

Όχι.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα...

AJ vs KQ = 60 - 40 μέχρι το τέλος (flop - turn - river)

Εγώ θέλω να βρίσκω τις αντίστοιχες πιθανότητες μέχρι το flop, μόνο μέχρι εκεί, δε με ενδιαφέρει το turn και το river.

den nomizo na yparxei tetoios pinakas :huh:

ayto poy zhtas esy thelei xarti stylo kai praksis

sto sigkekrimeno paradigma mexri to flop prepi na einai 74-26

Δημοσίευση

Maverickj13 έγραψε:

Einai poli eykolo. An to pokerstrove sou vgazi 60% tote sto flop einai 0.6*3/5 giati perimenis 3 fila apo ta 5.

Φίλε αυτό δε νομίζω να είναι σωστό γιατί μου βγάζει 36 ενώ έπρεπε να βγάζει μεγαλύτερο από 60.

Αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να το βρίσκω ας ποστάρει.

Έχω την πιθανότητα για flop - turn - river και θέλω με κάποια πράξη στο κομπιουτεράκι να κάνω την αντίστοιχη πιθανότητα για μέχρι το flop.

Άντε βάλτε τα μυαλά σας να δουλέψουν :)

Δημοσίευση

mauros έγραψε:

Maverickj13 έγραψε:
Einai poli eykolo. An to pokerstrove sou vgazi 60% tote sto flop einai 0.6*3/5 giati perimenis 3 fila apo ta 5.

Φίλε αυτό δε νομίζω να είναι σωστό[/quote:1ngr0f4y]δεν τίθεται καν θέμα για το αν είναι σωστό αυτό. είναι τραγικά λάθος!

μια λύση για το πρόβλημά σου είναι το poker academy που του βάζεις τα φύλλα σου και σου βγάζει τι φύλλο μπορεί να έχεις στο flop, στο turn και στο river. απέχει αρκετά από αυτό που ζητάς, αλλά μπορεί να σου κάνει.