panosxvii Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Σε μια συζήτηση μ'ένα φίλο σχετικά με το πόκερ μου είπε οτι ήθελε να ξεκινήσει να παίζει Online αλλά επειδή είναι άσχετος κι οτι ξέρει είναι απο ΤV με ρώτησε τι βιβλιά να διαβάσει και γενικά τι να κάνει πριν.Μέσα στα γενικά tips και βιβλιά που του είπα,Σκέφτηκα να του στείλω κάποια charts σχετικά με τ'άρχικα χέρια και κάποια links για να διαβάσει κάποια άρθα σχετικά με το πόκερ για να αποκτήσει κάποιες γενικές γνώσεις κτλπ.Ψάχνω στο internet κάποιο starting hand chart και βρίσκω αυτό.Το κοιτάω και βλέπω τα φύλλα που παίζεις απο any position....Αμα ήθελα να τον στείλω σαν πρόβατο στην σφαγή δεν θα του έλεγα και θα τον άφηνα να φάει το κεφάλι του μόνος του.Δεν παραείναι lose για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει να παίζει να κάνει raise απο any pos με range 77+,ATs+,KTs+,QTs+,J9s+,T9s????? Παράθεση
mammon Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Θα προτεινα πρωτα να παιξει λιγο καιρο με play money και μετα να διαβασει κανενα βιβλιο. Αφου εξοικιωθει με τις εννοιες και κατανοησει το παιχνιδι να αρχισει σιγα σιγα real moneyΤο chart οπως το βλεπω νομιζω αναφερεται σε 6-max cash games και λογικα deep stacks, για σχετικα solid game παντα. Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 too loose but im a nit Αν θέλεις να τον βοηθήσεις κάνε ένα πίνακα στο excel για το τι χέρι να παίζει σε κάθε θέση σε 2 περιπτώσεις. Unopened και facing action. Αν υπάρχουν limpers θεώρησε το Unopened Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2010 Για εμενα δεν υπαρχουν starting hands, πχ αν ειμαι στο button και εχω 2 nits αριστερα μου με 100% FTS θα κανω raise και το 72ο 100% των περιπτωσεων. Παράθεση
Recommended Posts