Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βλέπω τους καλούς μας Έλληνες παίκτες που είναι κερδοφόροι, να παίζουν πάντοτε πολλά τουρνουά ταυτόχρονα.

Η ερώτηση μου: Δε γίνεται κάποιος να παίζει 1 τουρνουά κάθε φορά και να είναι κερδοφόρος;

π.χ. Μπαίνεις σε ένα (late registration), παίζεις κι αμα προχωρήσεις καλώς, διαφορετικά ανοίγεις άλλο αμα αποκλειστείς.

Μου αρέσει να έχω μόνο ένα ανοικτό ώστε να παρακολουθώ τους παίκτες και το παιχνίδι.

Όταν έχω 2-3 ανοικτά, δεν το ευχαριστιέμαι γιατί κάνω μηχανικές κινήσεις και δεν έχω καθόλου reads για τους αντιπάλους μου.

Αφήστε το άλλο που μου δίνει στο ένα τραπέζι ΑΑ και στο άλλο ΑΚ και τα χάνω. Όταν παίρνω τέτοια φύλλα θέλω χρόνο να σκέφτομαι τις κινήσεις μου γιατί παίζονται διαφορετικά ανάλογα με την περίσταση.

Δημοσίευση

Το σημαντικοτερο πλεονεκτημα το online poker ειναι οτι μπορεις να παιζεις πολλα τραπεζια ταυτοχρονα.

Με τον τροπο αυτο αν εισαι καλος παιχτης αυξανεις το κερδος σου.

Αυτο που λες για τα reads πρεπει να το ψαξεις λιγο γιατι ακομα και με 5-6 τραπεζια ανοιχτα δεν ειναι δυσκολο να εχεις reads.

Αν τα χανεις με 2-3 ανοιχτα τοτε υπαρχει καποιο προβλημα η απλα δεν κανεις για online poker.

Το να παιζεις μονο 1 τουρνουα ειναι χασιμο χρονου.

Δημοσίευση

Άσε τον φουστούκι να λέει(χωρίς παρεξήγηση φίλε)

Παίξε όσα τραπέζια μπορείς και νιώθεις ότι παίζεις καλά

με τον καιρό και αν το ψάχνεις θα αυξηθεί και το βάθος αλλά και η ταχύτητα σκέψης σου και θα τα αυξήσεις .

Δεν είναι ανάγκη να πιεστείς για να κάνεις κάτι που δεν μπορείς επειδή το κάνουν άλλοι .

Υπομονή θα έρθει μόνο του όταν πρέπει.

Δημοσίευση

Δεν του ειπα κατι διαφορετικο..

Απλα πρεπει να προσπαθησει να αυξησει τα τραπεζια σιγα σιγα.

Για να κερδισει χρονο και χρημα.

Οκ looser θα παιζω μονο ενα mtt 5$buy in στην ποκερσταρς με 6000entrances για να βγω 100ος μετα απο 6ωρες και να παρω 25$.. :) :)

Ειδικα στα mtt θελει σιγουρα περισσοτερα απο ενα τραπεζια ωστε να γινει deep run σε καποιο και μετα να επικεντρωθεις σε αυτο.

Δημοσίευση

kalos = kerdoforos profanws...

An to vlepeis kathara gia thn diaskedash sou sunexise na paizeis ena trapezi kai mhn se apasxolei idiaitera...

Enas pou exei omws ws phgh eisodhmatos to tournament poker thelei na meiwnei thn terastia diakumansh pou exoun ayta kai na petyxainei oso to dynato kalitero winrate,pragma pou ginetai mono me multitabling...

Δημοσίευση

επειδή έχω προσπαθήσει να κάνω multitabling σε sng, άμα τύχει να φτάνω στους τελευταίους 2-3 ταυτόχρονα, εκεί το παιχνίδι γίνεται πολύ γρήγορο και τα χάνω κι εγώ λίγο. θα'πρεπε να τα καταφέρνω και σε τέτοιες περιστάσεις;

Δημοσίευση

ΣΕΜΦΕ έγραψε:

Παράθεση
επειδή έχω προσπαθήσει να κάνω multitabling σε sng, άμα τύχει να φτάνω στους τελευταίους 2-3 ταυτόχρονα, εκεί το παιχνίδι γίνεται πολύ γρήγορο και τα χάνω κι εγώ λίγο. θα'πρεπε να τα καταφέρνω και σε τέτοιες περιστάσεις;

Για να συνηθισεις μπορεις να παιξεις μαζι 2-3 heads up sitngo η και 4max τραπεζια.

Δημοσίευση

mauros έγραψε:

Παράθεση
Βλέπω τους καλούς μας Έλληνες παίκτες που είναι κερδοφόροι, να παίζουν πάντοτε πολλά τουρνουά ταυτόχρονα.

Η ερώτηση μου: Δε γίνεται κάποιος να παίζει 1 τουρνουά κάθε φορά και να είναι κερδοφόρος;

π.χ. Μπαίνεις σε ένα (late registration), παίζεις κι αμα προχωρήσεις καλώς, διαφορετικά ανοίγεις άλλο αμα αποκλειστείς.

Μου αρέσει να έχω μόνο ένα ανοικτό ώστε να παρακολουθώ τους παίκτες και το παιχνίδι.

Όταν έχω 2-3 ανοικτά, δεν το ευχαριστιέμαι γιατί κάνω μηχανικές κινήσεις και δεν έχω καθόλου reads για τους αντιπάλους μου.

Αφήστε το άλλο που μου δίνει στο ένα τραπέζι ΑΑ και στο άλλο ΑΚ και τα χάνω. Όταν παίρνω τέτοια φύλλα θέλω χρόνο να σκέφτομαι τις κινήσεις μου γιατί παίζονται διαφορετικά ανάλογα με την περίσταση.

Κοιτα ολοι οι κερδοφοροι παιχτες tour,cash,sng παιζουν πολλα τραπεζια ταυτοχρονα με σκοπο να μειωσουν το βαριενς και να μεγιστοποιησουν τα κερδη τους. Αυτο ειναι βασικα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του online ποκερ. Αν παιζεις ποκερ καθαρα και μονο για διασκεδαση τοτε συνεχισε να παιζεις ετσι. Αν ομως θες να το δεις ποιο σοβαρα δεν γινεται να μην κανεις multitabling ειδικα οταν μιλαμε για τουρ και sng γιατι ενταξει στο cash με 4-6 τραπεζια κατι γινεται.

Αν θες τη γνωμη μου κατσε και μελετησε οσο μπορεις το παιχνιδι και για μια εβδομαδα παιξε σε 2 τραπεζια οσα περισσοτερα τουρ γινεται με σκοπο να αναλυεις τις καταστασεις και να παιρνεις της αποφασεις σου γρηγοροτερα γιατι με την εξασκηση αυτο θα πετυχεις, το 90% τον καταστασεων δεν χρειαζονται και πολυ σκεψη... Τωρα την επομενη εβδομαδα ανοιξε 4 τραπεζια αν παιζεις το Α game σου χωρις προβληματα τοτε συνεχισε με τον ιδια ρυθμο και αυξανε τα τραπεζια σταδιακα, σε περιπτωση που "χανεσα" στα 4 τραπεζια επεστρεψε στα 2, δεν ειναι αναγκη να βιαστεις, ξανα δοκιμαζεις την επομενη εβδομαδα!

Δημοσίευση

J0hnny_Dr@m@ έγραψε:

Παράθεση
einai ola thema sinithias/proponisis prin ena xrono tetoia epoxi diskoleuomoun sta 3 trapezia twra diskoleuomai sta 6 epeidi exw laptop kai dn xwrane

Πάρε κι εσύ ένα fullHD laptop να βρεις την υγειά σου. Τόσα λεφτά βγάζεις μη σε πιάνουν οι τσιγκουνιές.

Δημοσίευση

Εγώ πάλι εχω καταλήξει στο ένα τραπέζι και έχω μια χαρά αποτελέσματα.Με περισσότερα μπερδεύομαι ισως να φταίει και η ηλικία (48),έτσι όμως το ευχαριστιέμαι περισσότερο παίρνω τις πληροφορίες μου για τους συμπαίκτες και παρακολουθώ άνετα τις κινήσεις τους.Θεωρώ πως το σχετικό πλεονέκτημα που έχω από την αποκλειστική παρακολούθηση των συμπαικτων στα κρίσιμα σημεία όπως και το οχι τυποποιημένο παιχνίδi- που αναγκάζεται κανείς να εφαρμόσει στο multitabling , μου έχει δώσει και τα κέρδη που έχω.