vaskos13 Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2007 kathe pote pairnoume ponto re paidia sta trapezia? Παράθεση
moderator Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2007 vasko δεν γνωρίζω ακριβώς, όμως αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να κλείσω και στη συνέχεια να ξανανοίξω το λογισμικό για να ανανεωθούν οι πόντοι στον προθάλαμο.Πάντως σε ένα μέτριο session (1-1,5 ώρα) έχω μαζέψει γύρω στους 50 πόντους...Στο τελευταίο πάντως freeroll του Hellenic ήταν μόνο 8 άτομα! Νομίζω ότι το κέρδισε ο vergitsis. Είναι μία μεγαλή ευκαιρία, αν αναλογιστούμε ότι στο αντίστοιχο 200ρι της Boss οι εγγραφές είναι 2000 άτομα!Σήμερα δεν θα μπορέσω να παίξω, αλλά αν μπορούσα δεν θα άφηνα ανεκμετάλευτη την ευκαιρία. Παράθεση
genok Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 poliscas έγραψε:vasko δεν γνωρίζω ακριβώς, όμως αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να κλείσω και στη συνέχεια να ξανανοίξω το λογισμικό για να ανανεωθούν οι πόντοι στον προθάλαμο.Πάντως σε ένα μέτριο session (1-1,5 ώρα) έχω μαζέψει γύρω στους 50 πόντους...Στο τελευταίο πάντως freeroll του Hellenic ήταν μόνο 8 άτομα! Νομίζω ότι το κέρδισε ο vergitsis. Είναι μία μεγαλή ευκαιρία, αν αναλογιστούμε ότι στο αντίστοιχο 200ρι της Boss οι εγγραφές είναι 2000 άτομα!Σήμερα δεν θα μπορέσω να παίξω, αλλά αν μπορούσα δεν θα άφηνα ανεκμετάλευτη την ευκαιρία.em emena me afisate eksw apo to hellenic.dem moy epitrepete na kanw login Παράθεση
angel73 Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Καλησπέρα,ευχομαι κάθε επιτυχία και καλά κέρδη σε όλουςΣχετικά με τα freerolls tou Hellenic:Θα ήθελα αρχικά να πω ότι το τουρνουά δεν το βλέπουμε καν μέσα στο λογισμικό.Μήπως το βλέπουν μόνο όσοι έχουν ήδη τα 16 fpp?Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, ε τότε τι να πω…το είδαμε κι αυτό Επίσης για να μην γράφονται ανακρίβειες (σε αυτό το σημείο να πω ότι δέχομαι να ανοιχτεί κι ο κωδικός μου για εξακρίβωση), είχα κάτσει σε τραπέζι 0.05-0.10 για 1.30 με 2 ώρες , όχι σε ένα αλλά σε 2 τραπέζια και συνολικά είχα μαζέψει 7 fpp όλο κι ολο. Συγνώμη αλλά σε ποια τραπέζια μαζεύονται 50 fpp μέσα σε 1- 1.30 ώρα?? Παράθεση
vaskos13 Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 gia ayto to logo rwthsa ki egw ,epaiksa xthes kai shmera (oxi polu wra ,alla arketh) kai phra mono 8 pontous,ase pou to psaxnw ki egw kai den to vrhskw pou einai? Παράθεση
pokerael Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 angel73 έγραψε:Καλησπέρα,ευχομαι κάθε επιτυχία και καλά κέρδη σε όλουςΣχετικά με τα freerolls tou Hellenic:Θα ήθελα αρχικά να πω ότι το τουρνουά δεν το βλέπουμε καν μέσα στο λογισμικό.Μήπως το βλέπουν μόνο όσοι έχουν ήδη τα 16 fpp?Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, ε τότε τι να πω…το είδαμε κι αυτό Επίσης για να μην γράφονται ανακρίβειες (σε αυτό το σημείο να πω ότι δέχομαι να ανοιχτεί κι ο κωδικός μου για εξακρίβωση), είχα κάτσει σε τραπέζι 0.05-0.10 για 1.30 με 2 ώρες , όχι σε ένα αλλά σε 2 τραπέζια και συνολικά είχα μαζέψει 7 fpp όλο κι ολο. Συγνώμη αλλά σε ποια τραπέζια μαζεύονται 50 fpp μέσα σε 1- 1.30 ώρα??Σε τραπέζια από 0.50-1 και πάνω. Παράθεση
angel73 Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Προσέξτε κάποιες αντιφάσειςΤο διαφημίζουν ως freeroll αλλά η ίδια η εταιρεία δεν το έχει στην κατηγορία Των freerolls αλλά moulti tourney, άρα λοιπόν δεν πρόκειται για freeroll.Πρόκειται για μια πολύ καλή προσφορά της εταιρείας προς τους καλούς της πελάτες.Πολύ σωστό φυσικά αλλά καμία σχέση με freeroll, γι’αυτό αναφέρθηκα σε ανακρίβειες.Είναι προφανές ότι είναι για άλλες τσέπες το τα τουρνουά Παράθεση
nanasta Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Geia sou poliscas, tinos ejypnada itan na allajei thn ora anaxorisis apo 5 se 4:30 me to leoforeio. To xerete oti exo agorasei aeroporiko eisithrio kai leei oti ftano sto aerodromio 15:30. An yparxei mia kathisterysi auti i misi ora noritera tha me kanei na xaso to poulman. Ti kano loipon tote?Aparadekto pantos allages orarion teleutaia stigmh.Erxomai apo patra kai ta xronika perithoria einai ola isa isa, den geinetai na to pate stin arxikh ora me thn opoa programatisa to taxidi mou?yparxei kapoios pou tha paei me autokinito apo thesaloniki apo tis 5 kai meta? An nai kai den exete provlima mporoume na antalaxoume tilefona kai na sas vro kapou kai na figoume mazi?euxaristoNikos T. Παράθεση
Meles Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2007 EGO THA PAO ME AYTOKINHTO. EAN THELEIS PARE THL. 6947935817 Παράθεση
Recommended Posts