asteri65 Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Η ι δανικη στιγμη για να παιξετε all in.. Ειστε σε τελευταια θεση και εχει δηλωσει all in o utg. Call απο αλλους 3.. Aν εχετε ΑΑ, ΚΚ.. κλπ, πεταξτε τα, δεν κερδιζουν, τα εχουν και οι αλλοι..Εχετε 7 3.. 2 6.. 4 8??? EΠΙΘΕΣΗ!!! Με μαθηματικους υπολογισμους μου, (τιποτε στην τυχη),εχετε 83,27% να παρετε την παρτιδα. Το ειπα προσφατα το "κολπο" σε φιλους, το δοκιμασανε, και... μονο που δε με δειρανε. -γιατι δε μας το ΄λεγες τοσο καιρο? Απλα τωρα ηρθε η ωρα.. δοκιμαστε το και σας εχω συντομα και αλλες εκπληξεις, μονο για Ελληνες παικτες.. φιλικα, TEAM PRO OF WORLD asteri65. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Το ειπα προσφατα το "κολπο" σε φιλους, το δοκιμασανε, και... μονο που δε με δειρανε. -γιατι δε μας το ΄λεγες τοσο καιρο? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
agelis Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 φιλε σε ευχαριστουμε!!!!περιμενουμε με αγωνια και τις υπολοιπες στρατηγικες σου.Ελπιζουμε να μη μας ξεχασεις... Παράθεση
dinos89 Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 malista...an upotheseis oti autos p phge allin exei AA k oi callers exoun AA KK KK antistoixa tote me ena fullo px 67 koupes exeis arketes pithanothtes...29% peripou...enw autoi me ts rhgades katw apo 0,5%... Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 asteri65 έγραψε:Η ι δανικη στιγμη για να παιξετε all in.. Ειστε σε τελευταια θεση και εχει δηλωσει all in o utg. Call απο αλλους 3.. Aν εχετε ΑΑ, ΚΚ.. κλπ, πεταξτε τα, δεν κερδιζουν, τα εχουν και οι αλλοι..Εχετε 7 3.. 2 6.. 4 8??? EΠΙΘΕΣΗ!!! Με μαθηματικους υπολογισμους μου, (τιποτε στην τυχη),εχετε 83,27% να παρετε την παρτιδα. Το ειπα προσφατα το "κολπο" σε φιλους, το δοκιμασανε, και... μονο που δε με δειρανε. -γιατι δε μας το ΄λεγες τοσο καιρο? Απλα τωρα ηρθε η ωρα.. δοκιμαστε το και σας εχω συντομα και αλλες εκπληξεις, μονο για Ελληνες παικτες.. φιλικα, TEAM PRO OF WORLD asteri65.Ευχαριστουμε φιλε που μας λες τα κολπα σου. Περιμενουμε κ αλλα!!!Εχω ομως μια απορια, αν δεν εχει δηλωσει all in o utg πιανει το κολπο? γιατι δεν ξερω σε πια εταιρια παιζει αυτος ο παιχτης! Παράθεση
clickys Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 file se euxaristo para ma para poli exi kairo na rikso etsi gelio na se kala .. perimenoume kai gia ta alla "KOLPA" Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 λοιπον η θεωρια σου ειναι σωστη, ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ θα ελεγα...ΟΜΩΣ υπαρχει ενα πολυ σοβαρο leak theory και εξηγουμαι>>ενταξει ο utg εχει α,α οποτε ειναι drawing dead πριν καν δει φλοπ(αλλωστε το αποδεικνυουν και τα μισα posts τουτουνου αυτου του forum ) τι γινεται ομως αν οι υπολοιποι 3 callers ειναι Ελληνεσ?????ηδη το trick το ξερουν ολοι οι φιλοι σου και συντομα ολη η Ελλαδα μεσω του net.ετσι κινδυνευουμε να κανουμε το easy call ομολογουμενως με 7,3 αλλα να ειμαστε dominated πεφτωντας σε καποιο monster τυπου 8,3 ή ακομα χειροτερα 9,3 offsuit!!νομιζω οτι θα ηταν αδικο για σενα να πεταχτει στον καλαθο τον αχρηστων μια μελετη ετων για την οποια εχεις βαλει ολο το μερακι σου λογω καποιων παραλειψεων οπως αυτη.εγω θα περιμενω εναγωνιως την ολοκληρωση του project σου ειμαι σιγουρος οτι εχεις ακομα πολλα να δωσεις στην ελληνικη ποκερικη κοινοτητα.με respect.. Παράθεση
agelis Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 pokerovios έγραψε:ετσι κινδυνευουμε να κανουμε το easy call ομολογουμενως με 7,3 αλλα να ειμαστε dominated πεφτωντας σε καποιο monster τυπου 8,3 ή ακομα χειροτερα 9,3 offsuit!!εχω λιωσει :laugh: Παράθεση
batman Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 εισαι δικος μας ανθρωπος εσυΜια ερωτηση: Αν εχω φαει μακαρονια με κυμα πριν πιανει το κολπο? Παράθεση
batman Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2010 αλλη μια ερωτηση δασκαλε..επειδη κατι με προβληματισε...λες οτι ειναι μονο για Ελληνες παικτες?αν ειναι Σουηδος ή Αμερικανος δεν πιανει?γιατι δεν επιασε εδω? εχεις καποια εξηγηση?http://www.youtube.com/watch?v=_GA7bM-e_Jk&feature=related Παράθεση
Recommended Posts