Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Loipon pedia, i alitheia matthewace einai oti exoun dikaio ta paidia pou lene oti to hand pextike mia xara meta to flop. Einai ena standard line auto olo me KK sto bb kai ine genika arketa profitable.

However na pw ston aek gia na 3erei oti auto einai pio profitable play na to kanoume meta apo late position raise (hijack kai meta). Apo early position raiser mallon tha exei pio polla kala hands kai einai kalitero to shove preflop, opotan se auto to hand tha pigena all in pre. Tha mas kanei call to AK, TT+, kai isws akomi kai AQ kai 99.

Δημοσίευση

re mathew sou eipa na MHN EISAI APOLYTOS eidika otan exeis la8os!

o crf88 kai sicksick einai pio empeiroi kai kalyteroi (way ahead) paiktes apo sena, na akous thn gnwmh tous an 8eleis na pas mprosta.(to 3erw oti twra den mporeis na to antileif8eis auto to play, oute kan mporei na to exeis balei akoma sto paixnidi sou, apla skepsou ti prospa8oun na sou poun)

exeis dikaio, panta einai risky otan prospa8eis na pagidepseis me skopo na apospaseis to maximum value apo ena antipalo. eidika sto poker pou spania 8a eisai to apolyto favori.

poly kalo pai3imo aek, apla fanikes atyxos pou checkare to flop.

apla an ekanes bet 1os sto flop 8a ediwxnes to weaker hand trying to steal the pot.

p.s etsi ma8ainoume poker, mesw twn forums , einai para poly voh8htika.

Δημοσίευση

O DASKALOS έγραψε:

re mathew sou eipa na MHN EISAI APOLYTOS eidika otan exeis la8os!

o crf88 kai sicksick einai pio empeiroi kai kalyteroi (way ahead) paiktes apo sena, na akous thn gnwmh tous an 8eleis na pas mprosta.(to 3erw oti twra den mporeis na to antileif8eis auto to play, oute kan mporei na to exeis balei akoma sto paixnidi sou, apla skepsou ti prospa8oun na sou poun)

exeis dikaio, panta einai risky otan prospa8eis na pagidepseis me skopo na apospaseis to maximum value apo ena antipalo. eidika sto poker pou spania 8a eisai to apolyto favori.

poly kalo pai3imo aek, apla fanikes atyxos pou checkare to flop.

apla an ekanes bet 1os sto flop 8a ediwxnes to weaker hand trying to steal the pot.

p.s etsi ma8ainoume poker, mesw twn forums , einai para poly voh8htika.

pio embeiroi safws..........kai sevomai kai ektimw olws tis gnwmes...thelw na efxaristisw ola ta paidia pou me diapaidagwgoun.

melancoly, se 6 mines pou tha veltiwthw san pektis kai afto to move epeidi pote den to kanw,(einai arketa ipsilou epipedou, poly pio psila apo ekei pou eimai egw) tha anairesw ola mou ta reply,.

Katalavainw apoluta ti lene oi filoi.Kai gw to EKANA .Meta apo polla suckouts omws pleon den to kanw.Mipws ekeinoi i 6 mines exoun perasei file melancoly, kai prepei na anathewrisoume apo poia meria tha prepei na perasoun?..GL se olous..Kai otan vrethoume sto idio table..Please check the flop..gimme a free card..u gonna get max value, trust me.