Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Micro stakes ...rake ftp vs stars

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα

παιζω εδω και αρκετο καιρο στο Stars micro stakes και τωρα που τελειωνει το bonus της καταθεσης μου σκεφτομουν να παω στο full tilt για το 27% rakeback αλλα και το bonus νεας καταθεσης εκει.

Ομως συνειδητοποιω οτι στα stakes (0.02/0.05 6handed) που παιζω υπαρχει διαφορα rake

το Stars παιρνει 0.05 /1$ pot ενω το ftp 0.01/0.15$ pot αλλα το stars παιρνει rake μονο μετα που υπαρχει 1$ pot

Επειδη δεν εχω την πολυτελεια να εχω account στην καθε εταιρεια, και φανταζομαι επειδη πολλοι εχουν εδω θα θελα να μου πειτε τελικα ακομα και με το rakeback της ftp μηπως στο Stars πληρωνεις μικροτερο rake?

(Εκανα edit τα νουμερα μιας και αρχικα ειχα λαθος εντυπωση για το ftp rake)

Παραθετω και ενα λινκ απο μια συγκριση που βρηκα σε φορουμ rakeback.com.

http://www.rakeback.com/poker-forum/cas ... oker-8118/

Δημοσίευση

Με τίποτα...

Όπως μπορείς να δεις και μόνος σου κάνοντας απλά τις πράξεις η διαφορά στο rake μεταξύ των δύο δεν είναι τόση ώστε με το 27% να είσαι χαμένος.

Πράγματι η tilt κρατάει περισσότερο από τη stars άλλα αν θυμάμαι καλά μετά το NL25 έρχονται στα ίσα, άρα ισχύει μόνο για το 0.05/0.10.

Δημοσίευση

μια μεγαλη διαφορα ειναι ο τροπος με τον οποιο το rake παιρνεται και που ειναι πολυ πιο φθηνος στο Stars.

ολα τα pot <1$ ειναι χωρις rake.

Οσο για αυτο που λες οντως αν αφαιρεσουμε 27% το ftp βγαινει πιο φθηνο αλλα με τα <1$ pot τα milestones 750fpp --- 10$ κλπ αλλα και τη μεγαλυτερη αξια των fpp εναντι των ftp points τα πραγματα ισως αλλαζουν.

Αν παμε σε 0.1/0.25 και πανω μαλλον ftp ειναι πολυ πιο συμφερουσα εταιρεια αλλα πιο κατω αρχιζω να πιστευω οτι το Stars ειναι πιο φθηνο.