Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η παρτίδα είναι ενός φίλου όπου ξεκίνησε να παίζει πρόσφατα πόκερ και είναι με εικονικά χρήματα.Το board είναι πολύ scary και θα ήθελα κάποιες γνώμες απο σας.Αν ήταν real money????

PokerStars Game #38552740963: Tournament #234898533, 300+20 Hold'em No Limit - Level II (15/30) - 2010/01/22 19:09:43 EET [2010/01/22 12:09:43 ET]

Table '234898533 3' 9-max Seat #1 is the button

Seat 1: Piccolo2604 (2740 in chips)

Seat 3: JeanCB (1160 in chips)

Seat 4: chukylbdt14 (1425 in chips)

Seat 6: sumlikembig (6600 in chips)

Seat 8: grannie1 (1400 in chips)

Seat 9: Ψb(2925 in chips)

JeanCB: posts small blind 15

chukylbdt14: posts big blind 30

*** HOLE CARDS ***

Dealt to Ψ [Kd Ks]

sumlikembig: calls 30

grannie1: folds

Ψ: raises 90 to 120

Piccolo2604: calls 120

JeanCB: calls 105

chukylbdt14: folds

sumlikembig: calls 90

*** FLOP *** [Qs Kc Qh]

JeanCB: checks

sumlikembig: checks

Ψ: checks

Piccolo2604: checks

*** TURN *** [Qs Kc Qh]

[As]

JeanCB: bets 120

sumlikembig: folds

Ψ: raises 240 to 360

Piccolo2604: folds

JeanCB: calls 240

*** RIVER *** [Qs Kc Qh As] [Ac]

JeanCB: bets 680 and is all-in

Ψ:????

Παρακαλώ πολύ μην δω σχόλια τύπου call είναι play money.Έστω οτι είναι Sunday million.Με το line που ακολούθησε ο αντίπαλος τι κάνουμε?

Δημοσίευση

Εγω θα εκανα ενα normal raise απο το flop γιατι ηταν ηδη Full και στο turn All-in. Πιστευω οτι θα ξεκαθαριζε τουλαχιστον η κατασταση απο εκει και αφου o Ψ μιλουσε προτελευταιος επρεπε να ειχε κανει αυτος το raise. Σιγουρα ετσι θα εβγαζε πιο πολλα συμπερασματα. Μην αμφιβαλετε οτι ο αντιπαλος εχει απλα μια Q.!

Δημοσίευση

Eιναι fold αυτο..? :woohoo: Δεν ξερω παιδια κατι κανω λαθος ισως αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να παω πασο K full με τιποτα.. Δεν ξερω αν ειμαι donk αλλα νομιζω καλυτερα να χασεις ενα buy-in παρα να δωσεις τοοοοοσο πολυ credit στον αντιπαλο και να το καψεις.. Πιστευω στην καλυτερη Q ειχε..

Και μην ξεχνας επισης:

The aejones theorem: No one ever has anything.

;);)

Δημοσίευση

Πολύ κακό play που δεν υπήρχε bet στο flop..

Είναι call για μένα. Επειδή είναι play money παίζει και να είμαστε μπροστά αλλά αν είμασταν σε real money (είτε cash game είτε tour) πρέπει να είμαστε πίσω. Όπως και να έχει έχουμε πολύ καλό showdown value. Κάνουμε call, γράφουμε τη σημείωση μας και συνεχίζουμε..

Επαναλαμβάνω, απλά απαράδεκτο που δεν ρίχνουμε c-bet σε τέτοιο flop. Το pot είναι 4way και είναι ήδη πολύ καλό για διεκδίκηση..

Δημοσίευση

ρε παιδια εγω ειμαι ο Ψ :laugh: στα live δεν ειμαι τοσο πρωταρης και online 8α ανοιξω συντομα λογαριασμο και προπονουμαι στο να παιζω πολλα τραπεζια... Γιαυτο δεν παιζω loose παρολο π ειναι playmoney!

Για το c bet στο flop που λετε οτι επρεπε να κανω... εχω nuts χανω μονο απο QQ για ποιο λογο να τ πονταρω??? εχω κανει κ raise 4 bb preflop για να διωξω κατι donkeys που στα playmoney κανουν call και με 32οff οποτε το pot ειναι ηδη φουσκομενο με 3 call! Δηλαδη αμα δεν κανω εδς slowplay σε τι παρτιδα 8α το κανω?

Δημοσίευση

Δε θα κανεις slowplay αν δεν εχεις nuts, και ακομα και τοτε κανεις value bet εχεις 3 callers οπως λες πονταρε μισο pot τουλαχιστον στο flop/turn και αν σου κανουν re-raise τοτε κανεις all-in αν πανε πασο και δεν τους βοηθησε ουτε ο Α τοτε μαλλον δε θα επαιρνες τιποτα ετσι και αλλιως.

Ετσι οπως το επιαξες μαλλον εχασες απο Α για να το ποσταρεις κιολας αλλα ειναι λαθος σου που δεν πονταρες στο turn η στο flop.