Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν θελω να πω ασχημα λογια για καμια πλατφορμα. Παιζω ποκερ 3 χρονια και σε on-line και σε ring games.

Εχω διαβασει αρκετα βιβλια και αρκετα αρθρα.

Ομως αυτα που εχω δει και εχω παθει και εγω και καποια παιδια που παιζουμε μαζι στο Poker.gr δεν εχουν γινει πουθενα. Τα κουφα και παραλογα του ποκερ τα εχω δει εκει.

Και ναι θα διαφωνισω με τον φιλο απο το poker.gr

Εχει και παραεχει συμφερων να δινει φιλα εκει που θελει.

Και ο λογοσ? Γιατι ετσι προσκολαει περισσοτερο ο παιχτης και θελει να βαζει συνεχεια χρηματα και να παιζει μηπος και ρεφαρει. Ενξα παραπανω που εχει και πολλους Ελληνες εκει.

Στην αρχη σε γλυκενει και μετα σε αφηνει με την γλυκα.

Εχω βγει και 1 και 2 και 2 φορες 5ος. Εχω παρει φραγκα αλλα δεν ειναι αξιοπιστο για μενα.

Εδω και 6 μηνες παιζω αποκληστικα και μονο στο STARS και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

Μπενω στα χρηματα αρκετα συχνα. Οπωτε γιατι να μην δω και εγω το συμφερον μου.

Δινω τα ωραια μου λεφτακια εκει που μου τα επιστρεφουν.

Οχι παντα βεβαια αλλα σε πιο συχνη συχνοτητα.

Αυτα.

Θελω να ευχαριστισω το Poker land για το υπεροχο σιτε που δημιουργισανε μιας και ειναι το πρωτο μου post που στελνω και ΜΠΡΑΒΟ για τηνκαλη δουλεια.

Παιδια συεχιστε ετσι!

Δημοσίευση

Γεια χαρά και απο εμένα...Παρακολουθώ καθημερινα το site εδω και αρκετό καιρο...Ακούγονται πολλά γυρο απο το συγεκριμένο θέμα, οχι συγκεκριμένα για κάποια εταιρεία αλλα γενικά, και ήθελα και εγώ να εκθέσω τη γνώμη μου. Γενικά είμαι και εγώ καχύποπτος κάποιες φορές σε ότι έχει να κάνει με το internet και τον online τζογο. Παίζω συχνά και live με φίλους μικρο-τουρνουά σε σπίτια (7-8 ατομα)...Αυτό που βλέπω είναι οτι δεν υπάρχει διαφορά είτε τα φύλλα μοιράζονται απο μηχανές είτε απο ανθρώπους. Το που ο καθένας θα επιλέξει να βάλει τα λεφτά του είναι δικό του θέμα. Μην προσπαθείτε να μπείτε στο μυαλό του. (Μπορεί και να μην έχει :) )

Πήρα αφορμή να postάρω φέρνοντας στο μυαλό μου την τελευταία παρτίδα για μένα χθές.

Έχω μείνει με 2,8Κ και είμαι στο BU. Κάνω raise (blinds 100-200) στα 800 και έχω 2 callers. (stacks 13K και 16K). Flop 6c 3c Th. Check check οι άλλοι δύο και all-in εγώ (τα 2,5Κ του pot ήταν μια χαρά). Άμεσο call απο τον πρώτο και fold ο άλλος.Μου δείχνει Ah Jh. Turn Qh ... River???? Kh. Nice hand. Άνθρωπος το μοίρασε μην ψάχνετε φαντάσματα.

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα.

Δημοσίευση

parakoloutho to thema apo tin arxi tou k os pektis tis poker.gr tha ithela na sxoliaso polla apo afta p diavasa k eida.katarxas tha ithela na diefkriniso oti eime se apolito vathmo efxaristimenos apo tin poker.gr.to perivalon eine akros filiko to support apsogo kai to logismiko poli kalo eidika stin evresi ton tournoua,.file bad tha ithela na apantiso s afto p egrapses.-Εχει και παραεχει συμφερων να δινει φιλα εκει που θελει.

Και ο λογοσ? Γιατι ετσι προσκολαει περισσοτερο ο παιχτης και θελει να βαζει συνεχεια χρηματα και να παιζει μηπος και ρεφαρει. Ενξα παραπανω που εχει και πολλους Ελληνες εκει.

Στην αρχη σε γλυκενει και μετα σε αφηνει με την γλυκα.

Εχω βγει και 1 και 2 και 2 φορες 5ος. Εχω παρει φραγκα αλλα δεν ειναι αξιοπιστο για μενα.-skeftikes pote na exis ena stathero bankroll?i theoris pos to online poker eine zaria>?kai ti enoo exo 10 eyro kai thelo na tzogaro.ti tha kano?tha valo mia paysafe ton 10.tha kerdiso-xaso 10 eyro k ftou k ap tin arxi>?oxi kati tetoio den isxiei.i kratas stathero bankroll i tha vazis k tha ksanavazis k meta th s fteii i ongame.den eine etsi distixos g esena eftixos g pollous allous.k tha ithela s afto to simio tin apopsi tou crf88,..crf sto european to rebuy i ongame se glikane>>??k st ft opou oi assoi sou pesane se aq k spasane otan to aq ekane xroma i ongame epelexe na dosi ta lefta allou???ma fisika kati tetoio den isxiei.o crf88 stathike atixos..oute i ongame t eftexe oute kanis...eixe exi kai tha exi epitixi apotelesmata stin ongame gti poli apla that s the game k o anthropos aftos t katexi afto to game!

Δημοσίευση

Den ginete kathe dio mines na 3ananoigei auto to thread me tis idies istories bad beat= me klevoun. An kapote upar3oun alithina dedomena gia tin a3iopistia kapiou site tha ta koita3oume. Alla twra ola ta idia leme apo arxi. Kapios mod pls na klisei to thread kai kante ena bad beat section na grafounte ekei. Kanei kako stous kainourious pextes pou twra mbenoun sto poker na diavazoun tetoia posts kai na ta pernoun sovara..

Δημοσίευση

Μην υποτιμας κανεναν.

Στο STARS ειμαι συνεχεια στα λευτα στα τουρνουα και ειναι και με 4000 ή 5000 ατομα. Οχι 500 και 600!

Απ την αλλοι ολοι παικτες ειμαστε και λεμε ΚΑΘΑΡΑ την γνωμη μας.

Εσυ τι συμφερον εχεις και εναντιωνεσε σε μενα?

Με ποιο σκεπτικο λες αυτα που λες?

Καμενος ημουν στην αρχη οπως ολοι μας, ουδενος εξερουμενου.

Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα και αποτι με βλεπω και βαση των αρχιων μου εχω ρεφαρει ολα τα λευτα που εχω χασει στα 3 χρονια και ειμαι και στο κερδος. Για την ωρα. (φτου σκορδα)

Εσυ εισαι στο κερδος?

Στα μερη μου οι αντιληψεις μου ειναι σεβαστε απο ολα τα παιδια που παιζουμε και δεν την εχω δει.

Τα γεγονοτα μιλανε!

Δημοσίευση

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει

Rigged Software: είναι σαφές ότι δεν στρέφονται τα διάφορα software συγκεκριμένα εναντίον ή υπέρ κάποιου παίκτη, εκτός και αν πρόκειται για βαλτό λογαριασμό με σκοπό να αυξήσει τα κέρδη της εταιρίας, που είμαι πεπεισμένος ότι συμβαίνει απλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό που να μας επηρεάζει το καθένα μας ξεχωριστά αρκετά, στο τεράστιο αριθμό όμως παιχνιδιών που παίζονται στα site αυτά να τους αποφέρει σημαντική αύξηση κερδών.

Και δεν αποτελεί θεωρία συνωμοσίας μια τέτοια πεποίθηση, του εναντίων η πεποίθηση ότι είναι έντιμοι γιατί δεν χρειάζεται κλέψουν αφού βγάζουν ήδη αρκετά είναι το λιγότερο ρομαντική και ιδιαιτέρως αφελής, αν μπορούν να κλέψουν με ασφάλεια φυσικά και θα το κάνουν.

Pseudo Randomizer: Εδώ είναι που μπερδεύονται ακόμα περισσότερο τα πράγματα, οι υπολογιστές από τη φύση τους είναι παντελώς ανίκανοι να διαλέξουν κάτι στην τύχη, δεν έχουν κατασκευαστεί με αυτή τη δυνατότητα, για το λόγο αυτό όλα τα προγράμματα διαλογής τυχαίων αποτελεσμάτων δουλεύουν μέσω της λεγόμενης ψευδό-τυχαίας ακολουθίας.

Τέλος πάντων αυτό είναι τόσο μεγάλο θέμα που είναι πρακτικά αδύνατον να το προσεγγίσουμε καν εδώ, απλά να πούμε ότι με τα σημερινά δεδομένα μέσω αυτής της ψευδό-τυχαία ακολουθία, τα χέρια που μπορεί να παίξει κάποιος όλη του τη ζωή είναι τόσο αμελητέα μικρό δείγμα που πράγματι, για όλους τους πρακτικούς λόγους μπορεί να θεωρηθεί αληθινά τυχαία.

Μπορεί κάποιος να γνωρίζει ακριβώς ποιο θα είναι το τυχαίο φύλλο που θα ακολουθήσει; πόσο εύκολο είναι; όσο του να γνωρίζει το seed που θα χρησιμοποιηθεί, και φυσικά η μαμά εταιρία μπορεί όχι μόνο να το γνωρίζει αλλά επίσης να το ορίζει, ναι τα bot ή επιλεγμένα accounts της μαμάς εταιρίας μπορούν να ξέρουν ακριβώς όλα τα φύλλα που θα πέσουν στο τραπέζι, παρόλο που η διαλογή τους γίνεται μέσω τυχαίου αλγόριθμου.

Τώρα το ζήτημα είναι σε "βάθος χρόνου" μια έννοια που τόσο λατρεύουν οι τζογαδόροι πόσο μας επηρεάζει αυτή η αδικία; εξαρτάται από τα site και πόσο άπληστοι είναι ή μπορεί να γίνουν αυτοί πάντως που θα επιβιώσουν σε βάθος χρόνου θα είναι μόνο αυτοί που θα φροντίσουν να μην το παρακάνουν.

Πάντως σε κάθε περίπτωση οι εμπειρίες μιας ζωής από ένα μόνο άνθρωπο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιδανικό δείγμα για να βγει συμπέρασμα, πόσο μάλλον άμα μιλάμε για μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες χέρια.

Δημοσίευση

σορυ που θα το πω αλλα τα περισσοτερα που εχουν γραφτει σε αυτο το thread ειναι απαραδεκτα για μενα.

παιζω 4 χρονια στην ongame(bwin κυριως cash) και αυτο που εχω να πω ειναι οτι το προβλημα(η αληθεια δλδ) ειναι σε αυτο που ειπε ο fridis δλδ οτι η ongame ειναι κατ εξοχην πλατφορμα στοιχηματικων site το οποιο συνεπαγεται αυτο που ειπε o crf88 δλδ οτι το επιπεδο των παιχτων ειναι τρομερα χαμηλο το οποιο για μενα συνεπαγεται αυτο που ειπε ο Πανος της poker.gr οτι δλδ κανονικα θα πρεπε να θελουμε να παιξουμε στην ongame αφου ισχυουν τα παραπανω...

αλλωστε τα ιδια κατα καιρους ακουγονται για την pokerstars,full tilt και ουτω καθεξης...οποτε ακρη δε βρισκεις...

Δημοσίευση

john4kos8 έγραψε:

.k tha ithela s afto to simio tin apopsi tou crf88,..crf sto european to rebuy i ongame se glikane>>??k st ft opou oi assoi sou pesane se aq k spasane otan to aq ekane xroma i ongame epelexe na dosi ta lefta allou???ma fisika kati tetoio den isxiei.o crf88 stathike atixos..oute i ongame t eftexe oute kanis...eixe exi kai tha exi epitixi apotelesmata stin ongame gti poli apla that s the game k o anthropos aftos t katexi afto to game!

de ksero apo pote evlepes to tournoua alla einai ena poli kalo paradeigma gia to pos prepei na skeftete enas kalos paiktis..an kapoios eide to ft tha eide oti exasa ena flip kai to aa apo aq kai apo protos stous 7 exasa evdomos...omos..as paroume to paikti pou mou erikse to bad beat.eixe 200 k otan egine to hand kai ego eixa 230k.me auton ton paikti epaiza apo ta 50 atoma.ekana malista dio aprosexta kai axreiasta plays enantion tou (ena 3 bet me total air pou de stirizotan kapou leo ongame einai tha foldarei to donk.... kai kapoia raise sto bb tou otan eixe to katallilo resteal stack 15-20 eno edeixna trelo image sto table) stin ousia ego tou edosa to dikaioma na einai sto ft kai na exei 200 k.esti otan skeftomai to sikgekrimeno mtt sto telos tou session paroli ti pikra apo to aa aq anagnorizo oti epeksa arketa lathos overall kai imoun tixeros pou vriskomoun ekei kai ta eprepe na exo apokleistei prin to ft

overall den exei tosi simasia i tixi kai i atixia.panta se kathe tours tha exoume kapoia lathi eite mikra eite poli simatnika gia tin ekseliksi tou tour.gia poli kairo "klaigomoun" oti de me paei katholou to diktio tis ongame alla pleon exo katalavei ta lathi mou...to xeirotero einai oti epireazete o kathenas apo to pos nomizei oti runnarei sti kathe etairia me apotelesma na paizei poli xeirotera apo oti tha eprepe...

Δημοσίευση

θελω να πω 2 πραγματα.

Πρωτον. Τιποτα δεν ειναι αθωο και "Αγιο" στον κοσμο που ζουμε αρα γιατι να ειναι αυτο??

Δευτερον. Παραγοντας τυχη παιζει ρολο παντου. Σιγουρα στο ποκερ ειναι απαραιτητη γνωση , εμπειρια και τεχνικη ΑΛΛΑ και παλι παιζει ρολο η τυχη η οποια οταν ειναι με το μερος του αντιπαλου την λεμε BAD BEAT.

Τριτον. "και τελευταιο" Κανεις ανθρωπος στον κοσμο δεν λεει οχι εαν μπορει να κερδισει παραπανω χρηματα απο οτι κερδιζει απο οπου και αν προερχονται αυτα. Ειδατε κανεναν απο τους πλουσιους ολου του κοσμου να σταματαει να δουλευει για να βγαλει και αλλα χρηματα? ΟΧΙ. Γιατι και αυτες οι εταιριες αν μπορουν να μην το κανουν?

ΑΥΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

dimitriszam έγραψε:

θελω να πω 2 πραγματα.

Πρωτον. Τιποτα δεν ειναι αθωο και "Αγιο" στον κοσμο που ζουμε αρα γιατι να ειναι αυτο??

Δευτερον. Παραγοντας τυχη παιζει ρολο παντου. Σιγουρα στο ποκερ ειναι απαραιτητη γνωση , εμπειρια και τεχνικη ΑΛΛΑ και παλι παιζει ρολο η τυχη η οποια οταν ειναι με το μερος του αντιπαλου την λεμε BAD BEAT.

Τριτον. "και τελευταιο" Κανεις ανθρωπος στον κοσμο δεν λεει οχι εαν μπορει να κερδισει παραπανω χρηματα απο οτι κερδιζει απο οπου και αν προερχονται αυτα. Ειδατε κανεναν απο τους πλουσιους ολου του κοσμου να σταματαει να δουλευει για να βγαλει και αλλα χρηματα? ΟΧΙ. Γιατι και αυτες οι εταιριες αν μπορουν να μην το κανουν?

ΑΥΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ειναι ενα θεμα που εχει απασχολησει σχεδον ολους καποια στιγμη.το να γνωριζει καποιος την απολυτη αληθεια ειναι παρα πολυ δυσκολο.συμμεριζομαι και συμφωνω με ολους οσους μιλανε για τελειως αμεροληπτες διαδικασιες σε οτι εχει να κανει σχεση με το online poker.με την πρωτη ματια αυτο λεει η λογικη,οι εταιριες δεν εχουν κανενα συμφερον να στηνουν τα παιχνιδια.ομως τα πραγματα θα μπορουσαν να μην ειναι τοσο αθωα και επειδη ασχολουμαστε ολοι με τις πιθανοτητες εδω μεσα θα ελεγα πως δεν μπορουμε να ειμαστε παντα τοσο απολυτοι για την ακεραιοτητα μιας τετοιας βιομηχανιας κερδους.προφανως τα επιχειρηματα ειναι απειρα για να θεωρησουμε τις οποιες αμφιβολιες αβασιμες και λανθασμενες.πραγματι υπαρχουν πολλοι μονιμοι κερδισμενοι παιχτες,ολοι εχουν ριξει και εχουν φαει bad beats κτλ...!ομως σκεφτειτε λιγο πως ολα αυτα τα επιχειρηματα θα μπορουσαν να αποτελουν ενα ισχυρο αλλοθι αν υπηρχε κατι βρωμικο πισω απο αυτη την ιστορια!ολες αυτες οι εννοιες οπως το variance θα μπορουσαν να αποτελουν αλλοθι!οι εταιριες τρεφονται με το rake,για να γινεται rake πρεπει να παιζουν οι παιχτες!για να παιζουν οι παιχτες πρεπει να εχουν λεφτα!αν υποθεσουμε πως σε μια εταιρια παιζουν 100 παιχτες,50 κακοι και 50 καλοι!σε βαθος χρονου ειναι δεδομενο πως οι 50 κακοι θα χασουν και θα φυγουν.η εταιρια λοιπον χανει τους μισους πελατες ετσι δεν ειναι?μπορει να ακουγεται αρκετα απλοικο αλλα ειναι μια καχυποπτη σκεψη και νομιζω πως εχει βαση.το τελευταιο αυτο το ανεφερα οχι για να βαλω καποιον προβληματισμο για τη αξιοπιστια αλλα επειδη κατα την αποψη μου δεν μπορει καποιος να ειναι απολυτος για κατι τετοιο.επιχειρηματα θα υπαρχουν παντα και για τις 2 πλευρες. οποτε δεν βρισκω τον λογο καποιος να γκρινιαζει για μια ατυχη στιγμη και καποιος αλλος να του απανταει πως δεν επαιξε σωστα και αν κρατησει αρχειο σε μακροπροθεσμη βαση θα καταλαβει πως η τυχη ειναι η ιδια για ολους.σιγουρα παντως αν συνεβαινε κατι βρωμικο κατα την αποψη μου θα ηταν προς την κατευθυνση να διατηρουνται καπως οι ισορροπιες!προσωπικα ομως το βρισκω λιγο δυσκολο αφου ο κοσμος που παιζει ειναι πολυς και ισως το variance να μην ειναι αλλοθι αλλα απλα και μονο ενας φυσικος και υπερπολυτιμος χρηματοδοτης για τις εταιριες.προφανως αν συνεβαινε κατι ασχημο δεν θα αφορουσε μονο το pokergr.λετε αν συνεβαινε κατι τετοιο οι υπολοιπες εταιριες να καθονταν ετσι?

Δημοσίευση

Eγω παντως δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι μια online εταιρεια θα ρισκαρει το κυρος της για να επιβραβευσει δόλια καποιον παικτη σε βάρος άλλου ή εστω να δωσει τις μαρκες σε δικα της bots. Αργα ή γρηγορα αυτο θα αποκαλυφθει και εκτός απο το θάνατο της εταιρειας ειναι σαφες οτι θα υπαρξουν και σοβαρες ποινικες συνεπειες.

Ειναι προφανες επισης οτι δεν υπαρχουν 50 καλοί - 50 κακοί παικτες στους 100. Τα πραγματα δεν ειναι κβαντικά, αλλα υπαρχει μια ομαλη διαβαθμιση ικανοτητων και ροή χρηματων προς τους ικανοτερους.

Μια μεγαλη αληθεια ειναι oτι τα bad beat συμβαινουν και στα live τουρνουα. Απλως τα live ειναι πολύ λιγότερα απο τα online σε ποσοτητα για καθε παικτη, οπότε το αναθεμα πεφτει στην απομακρη εταιρεια. Εξ αλλου ειναι δυσκολο να κατηγορησει καποιος στα σοβαρα τον dealer, οταν συμβει suckout.

Ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι, μπορουμε να επιλεγουμε ό,τι γουσταρουμε, αλλα δεν ειναι ορθό να συμπεριφερομαστε σαν καποιους που παιζουν στοιχημα και όταν χανουν λενε οτι ολα ειναι στημενα και μετα συνεχιζουν να παιζουν. Ας προσπαθησουμε να αυτοβελτιωνομαστε και αν υπαρξουν ισχυρες ενδειξεις για κατι βρωμικο, το ξανακοιταμε με αλλο ματι.

Δημοσίευση

Επειδη η τελικη επιλογη του αν παιξει η οχι καποιος σε οποιοδηποτε online poker room ειναι εντελως δικη του τοτε ΜΟΝΟ αυτο πρεπει να απασχολησει τον καθενα.

Πιστευεις οτι ειναι στημενο ολο αυτο και καποια μερα θα αποδειχτει και θα "αποκεφαλιστουν" οι αρμοδιοι ?

Η απαντηση απλη: ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ.

Πιστευεις οτι δεν ειναι στημενο?

Η απαντηση απλη : ΠΑΙΞΕ!

Δε θα κρυφτω και θα πω οτι και εμενα με απασχολουσε παααρα πολυ καιρο αυτο το ερωτημα.

Απλα μια μερα ειπα, οκ οτι και να ισχυει εγω θα παιζω online και οτι γινει εγινε.

Ετσι απλα χαλαρα και ομορφα.

End of story !

Δημοσίευση

D.uK.e έγραψε:

Επειδη η τελικη επιλογη του αν παιξει η οχι καποιος σε οποιοδηποτε online poker room ειναι εντελως δικη του τοτε ΜΟΝΟ αυτο πρεπει να απασχολησει τον καθενα.

Πιστευεις οτι ειναι στημενο ολο αυτο και καποια μερα θα αποδειχτει και θα "αποκεφαλιστουν" οι αρμοδιοι ?

Δε θα κρυφτω και θα πω οτι και εμενα με απασχολουσε παααρα πολυ καιρο αυτο το ερωτημα.

Απλα μια μερα ειπα, οκ οτι και να ισχυει εγω θα παιζω online και οτι γινει εγινε.

End of story !

den ksero sta MEGALA stakes ti ginete. pantos sta mikra einai apla ta pragmata.

Stimeno isos den ksero, pantos paizw mikra stakes kai exo to kefali mou isixo.Den perimeno na ginw Ekkatomiriouxos se 6 mines sto onliner poker

Δημοσίευση

D.uK.e έγραψε:

End of story !

Συμφωνω απολυτα.Αυτη ειναι η λογικη. Οτι και να γινεται εμενα μου αρεσει το παιχνιδι. ΤΕΛΟΣ