Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κάταρχάς καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια γιά την υπέροχη δουλειά πού έχετε κάνει.

Είναι τό πρώτο μου post και είμαι νέος στο forum.

Παίζω poker 4 μήνες (επίγειο και on line) στήν profit club poker.

Η παρακάτω παρτίδα έγινε εχθές το βράδυ σε τραπέζι 0,15-0,30.

http://img22.imageshack.us/img22/5001/istoriko.png

Η απορία μου είναι άν έπαιξα σωστά και πώς έπρεπε τελικά να αντιδράσω,ήταν λάθος μου που έπαιξα ρέστα?

Τό user name evenos είναι δικό μου και ο αντίπαλος είναι ο luscio.

Εάν έχω κάνει κάποιο λάθος στήν δημοσίευση ή στόν τρόπο που παραθέτω τήν παρτίδα παρακαλώ νά μου το πείτε.

Δημοσίευση

Μια χαρα μου φαίνεται εμένα, απλά έτυχε να του έρθει ο Α στο turn. Πρεπεί να είναι πάρα πολύ επίκινδυνο το board για να αρχίσω να σκέφτομαι το fold με set. Απλά θα βάραγα πιο πολά στο flop ώστε αν έχει κάτι να είναι αρκετά μεγάλο το ποτ έτσι ώστε το τελευταίο μου ποντάρισμα στο river να είναι το all in μου αλλά όχι σαν overbet.

Στο φλοπ νομίζω το call στο raise του, παρόλο τόσο μικρό, είναι μια χαρά γιατί θέλουμε να κρατήσουμε τις μπλόφες του και τα αδυνάμα του φύλλα τα οποία αποφάσισε να μετατρέψει σε μπλόφα. Ένα τρίτο raise θα τα πέταγε όλα αυτά.

Το site που παίζεις δεν αποθηκέυει κάπου το hand history?Νομίζω είναι καλύτερο να το βλέπαμε απο εκεί γιατί με την εικόνα δεν φαίνονται τα stack size και το μέγεθος του pot.

Δημοσίευση

Καλωσήρθες στη παρέα μας φίλε "ebenos". Αρχικά να πουμε ότι όσοιεπιθυμουν να διαβασουν αυτό το hand οι αριθμοι που είναι δίπλα στις παρενθεσεις ειναι η σειρα του κάθε action.

Σε τέτοιες παρτίδες δεν μπορείς να σκεφτείς το fold, δεν υπάρχει ποτέ fold εδω... Απλά ειναι έτσι τα πράγματα για να μπουν όλες οι μάρκες μέσα.

Μου αρέσει το call στο flop αλλα νομιζω εκανες overbet στο turn που δεν χρειαζόταν. Θέλουμε να κανουμε ένα bet κοντά στο pot να κρατήσουμε και τον αντίπαλο μέσα. Από εκεί και πέρα η παρτίδα ήταν τέτοια ωστε κανεις να μην εχει την επιλογη του πάσου.

Γι αυτό το λόγο προτείνουμε να παιζει κανείς όσες περισσότερες παρτίδες μπορεί προκειμένου αυτά τα hands που δημιουργούν swings να εξισσοροπούνται.

Δημοσίευση

Κάτι άλλο που ήθελα νά ρωτήσω μέ αφορμή τήν συγγεκριμένη παρτίδα,έχω 1010 και ο άλλος ΑΑ τού κάνω 90 pf και απλά κάνει call,στήν περίπτωση πού μου έκανε reraise 3,50 ή 4 euro ποιά θά έπρεπε νά ήταν η αντίδρασή μού?

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι με ποιά φύλλα αξίζει να κάνεις call το reraise τού άλλου?Μόνο με monster?

Δημοσίευση

Εκεί εξαρτάται από τον αντίπαλο και από το δικό σου παιχνίδι. Μεγάλο ρόλο παίζουν και τα stacks που έχετε.

Εκεί με τα δεκάρια και με ένα stack 100 big blinds και πάνω θα έκανα call σε 3-bet του αντιπάλου μου που δεν ξεπερνούσε τα $3,50 και πιο δύσκολα τα $4 δολλάρια. Σε ένα 5max τραπέζι είναι δύσκολο το fold preflop με τα 10-10, θέλω τουλάχιστον να δω ένα flop αλλά πρέπει να ξέρω και με τι αντίπαλο έχω να κάνω.