Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Παρασκευή βράδυ εχω πιει τα ποτάκια μου παει 3 και το ματι δε πεφτει για κανενα λογο..Παω στο περιπτερο κατω απ'το σπιτι μου, κλειστο...Παααα :ohmy: ρε γαμωτο αντε βρες περιπτερο μεστα κρυα καβαλα στο παπάκι.Ανεβαινω ανηφορες περναω κοκκινα πορτοκαλι και ξαφνου ενα φως!Να τονα λεω φυγαμε! Οαση! Ζαλουρα! :woohoo: Μια paysafe μαστορα και ενα μαλμπορο λαιτσ μαλακο! Με κοιταει μου χαμογελαει. Χαρουμενος εγω του αφηνω και 80 σεντσ απτα τσιγαρα. Τρεχω να φορτοσω σε υστερια!Cashier σε δολλαρια να φαινοντε και παραπανω απτην 25ευρη και μουρλα!!Μη σας τα πολυλογω kyrioi τι bankroll τι 3bb την ωρα εxω διαλυσει το 50ΝL. Ειμαι στα 500$ ασταματητος να ριχνω καρε κεντες χρωματα και ξανακαρε και ξανα top two και να με ταιζουν ασταματητα οι aggroμαιμουδες με τα play τους τα button τους τα check call bet check reraise τους αλλα εγω κυριος ,χερια βραχους κοντρα σε dead godshots στο turn.Και ερωτωμαι εγω τωρα....Γουρλης περιπτερας ή παιχταρας? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Υπαρχει και μια 3η περιπτωση.Να ησουν εσυ ο τυχερος.just run good.Ελπιζω τουλαχιστον να σταματησες και να μην τα εχασες. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 foustouki έγραψε:Υπαρχει και μια 3η περιπτωση.Να ησουν εσυ ο τυχερος.just run good.Ελπιζω τουλαχιστον να σταματησες και να μην τα εχασες.Ti les twra to paidi de stamathse se kokkino 3 h wra to prwi odhgwntas "ypo thn ephreia" ena ... papi.Tha stamathsei to NL 50 ??wp Ntinos! Παράθεση
Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Nαι το σταματησα το 50ΝL τωρα τρεχουμε και γουσταρουμε στο 100ΝΛ Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2010 Ντίνος Μαυρομμάτης έγραψε:Nαι το σταματησα το 50ΝL τωρα τρεχουμε και γουσταρουμε στο 100ΝΛ keep walking.Αν συνεχισεις με τον ιδιο ρυθμο σε 5 μερες θα εισαι NL600 μπορει και NL1000 αν δεν τηρησεις σωστο Bankroll management.Εκει ομως θα στα φαει ο nanonoko.λολ. Παράθεση
Recommended Posts