birbilisgr Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 home game 6handed 0.25/0.25Επασοπασοlimp το co(35Ε)εγω απο button με 22 ακολουθω(75Ε)call το sb(20E)check το bb(48E)ποτ 1Εflop A23 rainbowsb checkbb πονταρει 1Εco πονταρει 4Εκανω call τα 4Εsb foldtο bb ανεβαζει στα 12Εco all in!!!τι κανω??? δεν τους ξερω ιδιαιτερα τους αντιπαλους και ειναι απο τα λιγα χερια που δεν εγινε preflop raise.στο προηγουμενο χερι το co εχασε την καβα του απο μενα με περιπετειωδη τροπο και ισως εχει τιλταρει Παράθεση
Guest Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 call φυσικά δεν πετάς σετ και ας το πληρώσεις(που μάλλον το πλήρωσες για να το συζητάς). Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Εγώ θα το έκανα το call αν και πιστεύω το BB έχει τα nuts με 4-5 και ο CO έχει τον άσσο ή ακόμα και two pair..Πληρώνεις μία καλή πληροφορία για μετά.. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Ntavelis έγραψε:Εγώ θα το έκανα το call αν και πιστεύω το BB έχει τα nuts με 4-5 και ο CO έχει τον άσσο ή ακόμα και two pair..Πληρώνεις μία καλή πληροφορία για μετά.. ακριβώς Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:home game 6handed 0.25/0.25Επασοπασοlimp το co(35Ε)εγω απο button με 22 ακολουθω(75Ε)call το sb(20E)check το bb(48E)ποτ 1Εflop A23 rainbowsb checkbb πονταρει 1Εco πονταρει 4Εκανω call τα 4Εsb foldtο bb ανεβαζει στα 12Εco all in!!!τι κανω??? δεν τους ξερω ιδιαιτερα τους αντιπαλους και ειναι απο τα λιγα χερια που δεν εγινε preflop raise.στο προηγουμενο χερι το co εχασε την καβα του απο μενα με περιπετειωδη τροπο και ισως εχει τιλταρειlol. SNAP CALL!/OXI ALL IN...just call, na callarei kai o allos na pareis perissotera..exeis kali stakka, prepei na valeis 30 kati to call mborei kai pio ligo, sou menoun 45 (an xaseis ) me blinds 0.35...afton pou ekane reraise 12 ton exeis standar kai apoti katalavainw sta 30 tou allou tha ekane call, an ekanes kai sy, kai den embaines all in...ara , poly apla, an xanesi ap ton co, tha kerdiseis ton allon....efkolo Call...sta eipa apla..einai apli i apofasi sou..gg, nh..elpizw na min ekanes to egklima tou fold.. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 πριν πω τι εκανα κλπ να πω τα εξηςπιστευω οτι το co εχει Αx ισως Α4 η Α5 και δεν με πολυενδιαφερει.το bb ομως αν δεν εχει Α2 Α3,εχειειτε 45 ειτε σετ 3αρια.βλεποντας με να κανω call μετα το raise του co,ξερει οτι ειμαι αρκετα δυνατος και δεν κανει αυτο το reraise με Α2 η Α3.εν τελει πασαρα,(ισως με βοηθησαν και τα τρεμαμενα χερια του bb)και τη γλιτωσα.co A2bb 45 Παράθεση
Recommended Posts