gumbler888 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Good day to you Sir!!! Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Jimmakos έγραψε:Havalencia έγραψε: Έχω χάσει και με >99% όταν μπήκαν τα λεφτά οπότε σαν bad beat δεν μου λέει κάτι από άποψη αριθμών.Εχμ, πώς γίνεται να είσαι μπροστά 99%+ στο πόκερ και να δέχεσαι bad beat; Ακόμα και μια κάρτα να του ταιριάξει από το turn στο river είναι 98-2% περίπου.[/quote:1mb1siy3]Γίνεται να είσαι μπροστά 99%+ στο πόκερ αλλά στο flop όταν ο αντίπαλος θέλει δύο συγκεκριμένα φύλλα να του κάτσουν σε turn και river. Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 gambler81 έγραψε:Γίνεται να είσαι μπροστά 99%+ στο πόκερ αλλά στο flop όταν ο αντίπαλος θέλει δύο συγκεκριμένα φύλλα να του κάτσουν σε turn και river.Oops, u r right! My bad! :blush: Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 2+ χρονια τωρα σ αυτο το φορουμ εχω διαβασει τα απιστευτα απο φανης δε τζινιους μεχρι δεν ξερω γω τι!File gambler eipes mia poli simantiki le3i prin: ''tzogarei''.Afti pistevw einai i vasiki arxi tou Durrr, tzogarei vasismenos ston fovo twn antipalwn tou.Telos, einai o pio TYXEROS paiktis pou exw dei pote stin zwi m...Ποιο φοβο ρε φιλε, με πενταχρονα παιζει... η μηπως εχει ενα πιστολι διπλα απο τις μαρκες τους και λεει " αμα κανετε κολ στα ολ ιν μου σας τη μπουμπουνισα!" Οι αντιπαλοι του κυριως ειναι πετυχημενοι επαγγελματιες!Το τυπος παιδια ειναι απλα παιχταρας ξεκινησε απο το μηδεν και εχει φτασει να θεωρητε ενας απο τους καλυτερους παικτες παγκοσμιος.Οταν εχεις παιξει τις απειρες παρτιδες που εχει παιξει ο ντουαν η τυχη δεν παιζει κανενα ρολο στο παιχνιδι σου! Το να λεμε οτι ο ντουαν ειναι απλα τυχερος δεν ειναι μονο αστειο αλλα και ηλιθιο, σαν να λεμε δηλαδη οτι ο μαραντονα σκοραρε απο τυχη! Παράθεση
praktikos Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΧΕΣΗ, ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΚΕΡ!!!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ. ΑΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΥΧΕΡΟΣ...... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 2 OUTS ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΔΑ Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Jimmakos έγραψε:Havalencia έγραψε: Έχω χάσει και με >99% όταν μπήκαν τα λεφτά οπότε σαν bad beat δεν μου λέει κάτι από άποψη αριθμών.Εχμ, πώς γίνεται να είσαι μπροστά 99%+ στο πόκερ και να δέχεσαι bad beat; Ακόμα και μια κάρτα να του ταιριάξει από το turn στο river είναι 98-2% περίπου.[/quote:360ijgkw]Λέω όταν μπήκαν τα λεφτά. Είχαν μπει στο φλοπ είχα top 2 pair και ο άλλος top pair με πιο χαμηλό φύλλο από το δεύτερο δικό μου (JT VS J5 νομίζω) και βγήκε runner - runner η δεύτερη κάρτα του.edit: Ξαναλέω υπάρχουν βάσει πιθανοτήτων ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ BAD BEAT (2 outer, 1 outer, runner-runner κ.λ.π.). Και συμβαίνουν καθημερινά μπορεί και πολλές φορές. Έλεος με την παραμύθα για τον dwan. Θα το παίζατε διαφορετικά το χέρι δηλαδή; Πιστεύεται ότι είναι λάθος η κίνηση;Και τέλος αν είχε κάτσει το χρώμα ένα φύλλο πιο πριν και ο άλλος καρέδιαζε στο river (βάσει αριθμών θα έχει τύχει ΣΙΓΟΥΡΑ στον durrr με τα εκατομμύρια παρτίδες) θα ήταν ο μεγαλύτερος γκαντέμης του σύμπαντος; Ας δούμε λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα. Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Gamer0044 έγραψε:2+ χρονια τωρα σ αυτο το φορουμ εχω διαβασει τα απιστευτα απο φανης δε τζινιους μεχρι δεν ξερω γω τι!File gambler eipes mia poli simantiki le3i prin: ''tzogarei''.Afti pistevw einai i vasiki arxi tou Durrr, tzogarei vasismenos ston fovo twn antipalwn tou.Telos, einai o pio TYXEROS paiktis pou exw dei pote stin zwi m...Ποιο φοβο ρε φιλε, με πενταχρονα παιζει... η μηπως εχει ενα πιστολι διπλα απο τις μαρκες τους και λεει " αμα κανετε κολ στα ολ ιν μου σας τη μπουμπουνισα!" Οι αντιπαλοι του κυριως ειναι πετυχημενοι επαγγελματιες!Το τυπος παιδια ειναι απλα παιχταρας ξεκινησε απο το μηδεν και εχει φτασει να θεωρητε ενας απο τους καλυτερους παικτες παγκοσμιος.Οταν εχεις παιξει τις απειρες παρτιδες που εχει παιξει ο ντουαν η τυχη δεν παιζει κανενα ρολο στο παιχνιδι σου! Το να λεμε οτι ο ντουαν ειναι απλα τυχερος δεν ειναι μονο αστειο αλλα και ηλιθιο, σαν να λεμε δηλαδη οτι ο μαραντονα σκοραρε απο τυχη![/quote:x0yb1363]File gamer, vriskomaste aisios sto 2010 kai o arithmos twn paiktwn poker ana ton kosmo metra polla ekatomiria....Winning players iparxoun polloi, opws kai kataksiwmenoi epaggelmaties alla kai young guns apo tin online skini...Afto pou thelw na pw san proswpiki apopsi einai oti i thea tixi vrisketai sxedon panta me to meros tou Dwan otan aftos vrisketai pisw se ena hand...! Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Στείλτου να σου στείλει κανα εκατομμύριο χέρια και ξαναπες το! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Παράθεση
Recommended Posts