praktikos Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΑΜ........Ο ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/205104 Παράθεση
supermario Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Μεγαλη πα(ν)τουρρρρα! Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 pwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax omg!!! Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Από κάτι τέτοιες κωλοφαρδίες την έχει ψωνίσει ο durrrr.. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Τρελό hand.. Μου θυμισε εκεινο στο WSOP που ο ενας ειχε καρε του ασσου και ο αλλος royal flush.. Παιχτουρα ο durrrr αλλα αν σε θελει ετσι γινομαι και εγω high stakes pro.. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 έτσι πρέπει να παίζω για να γίνω επαγγελματίας??OMG Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αν ήταν set over set σε ένα turn και τελικά έκανε καρέ αυτός που ήταν πίσω, θα έκανε τόση εντύπωση; Κι όμως, είναι η ίδια πιθανότητα και εάν έχετε παίξει αρκετά χέρια, σίγουρα θα το έχετε δει. Άλλωστε είναι 4%, δεν είναι λιγότερο από 1% όπως συμβαίνει (σπάνια βέβαια) στα στοιχήματα (ιπποδρομίες, 1.000 απόδοση). Βέβαια δε λέω, είχε καρέ οπότε το κάνει πιο εντυπωσιακό σε σχέση με το set over set ή αν είχε trips αντί για καρέ. Παράθεση
crash206 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥ...ΙΑ ΤΥΧΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Durrr is such a looser!!!! Den mporw na katalavw to allin tou sto turn afou me to check call tou o antipalos fanerwnei terastia dinami me ena pithano full house! Durrr is just the luckiest High Stakes Fish on Planet! Respect!!!!!! Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 gumbler888 έγραψε:Den mporw na katalavw to allin tou sto turn afou me to check call tou o antipalos fanerwnei terastia dinami me ena pithano full house!Διαφωνώ... Δεν ξέρω τί παίκτης είναι ο άλλος αλλά δε νομίζω να έκανε 3-bet preflop με Τ7 ή Τ5 οπότε είναι απίθανο να έχει χτυπήσει full στο turn και το ξέρει ο durrr. Μάλλον τον βάζει σε trips και τζογάρει για να του τα πάρει με πιθανή κέντα ή χρώμα στο river. Δεν είναι και τόσο τραγικό μετά το turn το allin του durrr. Απλά τζόγαρε ως συνήθως και ο πάτος του διέλυσε το καρέ του αντιπάλου του! Παράθεση
supermario Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 gambler81 έγραψε:gumbler888 έγραψε:Den mporw na katalavw to allin tou sto turn afou me to check call tou o antipalos fanerwnei terastia dinami me ena pithano full house!Διαφωνώ... Δεν ξέρω τί παίκτης είναι ο άλλος αλλά δε νομίζω να έκανε 3-bet preflop με Τ7 ή Τ5 οπότε είναι απίθανο να έχει χτυπήσει full στο turn και το ξέρει ο durrr. Μάλλον τον βάζει σε trips και τζογάρει για να του τα πάρει με πιθανή κέντα ή χρώμα στο river. Δεν είναι και τόσο τραγικό μετά το turn το allin του durrr. Απλά τζόγαρε ως συνήθως και ο πάτος του διέλυσε το καρέ του αντιπάλου του![/quote:3rox7min]Αυτο δεν ειναι πατος. Πηγαδι απατο ειναι! Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Ε ντάξει πάτος...Δείτε κ τα βίντεο από το million dollar cash game π ανέβηκε τώρα στο cardplayertube π είναι άτυχος ο durrr και θα δείτε ότι δν είναι πάντα πάτος... Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Βασικά λέω πάτος στη συγκεκριμένη παρτίδα γιατί για αυτήν γίνεται η κουβέντα. Σίγουρα υπάρχουν και πάσες που είναι άτυχος ο durrr και θα έχει φάει και αυτός bad beats όπως όλοι οι παίκτες του πόκερ. Απλά κάποιοι παίκτες είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους... Δες εμένα ας πούμε τί φύλλο πιάνω στο avatar!!! :laugh: :laugh: Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 gambler81 έγραψε:Βασικά λέω πάτος στη συγκεκριμένη παρτίδα γιατί για αυτήν γίνεται η κουβέντα. Σίγουρα υπάρχουν και πάσες που είναι άτυχος ο durrr και θα έχει φάει και αυτός bad beats όπως όλοι οι παίκτες του πόκερ. Απλά κάποιοι παίκτες είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους... Δες εμένα ας πούμε τί φύλλο πιάνω στο avatar!!! :laugh: :laugh:Καλά μην το λες.Κι εγώ που έχω τα nuts στα περισσότερα flips παίρνω τ'άλλα nuts. Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 panosxvii έγραψε:gambler81 έγραψε:Βασικά λέω πάτος στη συγκεκριμένη παρτίδα γιατί για αυτήν γίνεται η κουβέντα. Σίγουρα υπάρχουν και πάσες που είναι άτυχος ο durrr και θα έχει φάει και αυτός bad beats όπως όλοι οι παίκτες του πόκερ. Απλά κάποιοι παίκτες είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους... Δες εμένα ας πούμε τί φύλλο πιάνω στο avatar!!! :laugh: :laugh:Καλά μην το λες.Κι εγώ που έχω τα nuts στα περισσότερα flips παίρνω τ'άλλα nuts. [/quote:2bs644s2] :laugh: :laugh: :woohoo: :silly: Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Η εννοια "με θελει,σε θελει" κλπ ειναι τελειως λανθασμενη και χαζη για ενα regular παιχτη ποκερ.Οταν καποιος οπως ο durrrr,o nanonoko,η το foustouki ειναι regular στο αντιστοιχο stake που παιζει o καθενας αυτο το "αν σε θελει" δεν εχει νοημα.Μετα απο χχχχχχχ χερια που ολοι αυτοι εχουν παιξει το ποσοστο της τυχης ειναι ελαχιστο.Εχει νοημα μονο αν καποιος κανει ενα shot σε καποιο stake και εκει οντως φανει τυχερος.Τεσπα ελπιζω να εγινε κατανοητο το τι εννοω.Καληνυχτα. Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 File gambler eipes mia poli simantiki le3i prin: ''tzogarei''.Afti pistevw einai i vasiki arxi tou Durrr, tzogarei vasismenos ston fovo twn antipalwn tou.Telos, einai o pio TYXEROS paiktis pou exw dei pote stin zwi m... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 φοβο?Εννοεις τον φοβο του Ivey η του Αntonious?Και ποσα χερια εχει δει απο τα χ millions hands του durrrr ? Παράθεση
MannerBoy Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 To na paizeis micro/small/mid stakes kai na prospatheis na analyseis xeria apo nosebleed stakes einai arketa asteio...To na asxolise me to poker kai na les pws o durrrr einai tyxeros einai sigoura asteio... Παράθεση
Guest Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 MannerBoy έγραψε:To na paizeis micro/small/mid stakes kai na prospatheis na analyseis xeria apo nosebleed stakes einai arketa asteio...To na asxolise me to poker kai na les pws o durrrr einai tyxeros einai sigoura asteio...συμφωνώ αλλά το να πεις ότι ο durr στο συγκεκριμένο χέρι ήταν τυχερός δεν ξέρω αν είναι αστείο αλλά αλήθεια είναι σίγουρα .Επαναλαμβάνω στο συγκεκριμένο χέρι ο durr ήταν τυχερός και όχι ο durr είναι τυχερός γενικά. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 MannerBoy έγραψε:To na paizeis micro/small/mid stakes kai na prospatheis na analyseis xeria apo nosebleed stakes einai arketa asteio...To na asxolise me to poker kai na les pws o durrrr einai tyxeros einai sigoura asteio...+1 Γιωργο. Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Ναι είναι τυχερός σε αυτή την παρτίδα. Αλλά απλά είναι εντυπωσιακό λόγω του καρέ. Άμα ήταν AA VS KK με μικρά cards στο board και έμπαιναν all in στο turn και χτύπαγε τον Κ sto river θα γινόταν τόση κουβέντα; Όχι! Απλά εντυπωσιακό λόγω καρέ vs straight flush και durrr. Έχω χάσει και με >99% όταν μπήκαν τα λεφτά οπότε σαν bad beat δεν μου λέει κάτι από άποψη αριθμών.Καλά για όσους σχολιάζουν ότι έκανε fish move o durrr ας μείνει ασχολίαστο. Δεν χρειάζεται να μπούμε καν στην κουβέντα αν είναι +ev ή όχι γιατί νομίζω είναι προφανές.Και τέλος αν είναι μεγάλος παίκτης ή όχι ο durrr ασχολίαστο επίσης. Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Havalencia έγραψε: Έχω χάσει και με >99% όταν μπήκαν τα λεφτά οπότε σαν bad beat δεν μου λέει κάτι από άποψη αριθμών.Εχμ, πώς γίνεται να είσαι μπροστά 99%+ στο πόκερ και να δέχεσαι bad beat; Ακόμα και μια κάρτα να του ταιριάξει από το turn στο river είναι 98-2% περίπου. Παράθεση
gumbler888 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 foustouki έγραψε:φοβο?Εννοεις τον φοβο του Ivey η του Αntonious?Και ποσα χερια εχει δει απο τα χ millions hands του durrrr ?Xaraktiristiko hand file einai afto apo to high stakes poker opou me pair of 10s ekane ton Barry na kanei paso tous AAs tou kai ton Eastgate set apo 3aria!!!!! Exw dei xiliades hands tou Dwan kai tis perissoteres fores otan kanei ena call sto flop, to turn i to river einai panta magiko gia afton! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αν λοιπον το hand αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι το παλικαρακι απλα ειναι σε αλλο επιπεδο το ποιο ειναι?Ηξερε ακριβως τι εχουν οι αντιπαλοι και τους μπλοφαρε.Τεσπα ιεροδυλια να μιλαμε για την τυχη του durrrr και οτι απλα πονταρει πολλα λεφτα και ειναι τυχερος και οτι αυτοι ειναι οι λογοι που κερδιζει.Καλημερες. Παράθεση
Recommended Posts