peris31 Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 καλησπερα,γνωριζoντας οτι στην ποκερσταρς δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη μπορει μηπωσ καποιος να μου πει πιο το νοημα να παιζουμε cash h' 1 table sng στο συγκεκριμενο σαιτ?πρωσωπικα παιζω sng hu κ διαπιστωσα οτι στα χαμηλα stakes που παιζω τουλαχιστον 11.5 το rake ειναι ιδιο με της full tilt στα tournoua 2 ατομων.συνηθως παιζω 4 ατομων που εχει μια διαφορα 0.25 επομενως δν μου πολυχρειαζεται η φουλτιλτ αλλα για καποιους που παιζουν μεγαλυτερα stakes, φανταζομαι παιζουν μονο 2 ατομων επομενως πιο το οφελος της ποκερσταρς εκει? Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Παιζοντας high stakes(η τεραστιο volume low stake) μπορείς να φθασεις στο επιπεδο SuperNova/SuperNova Elite και τότε μπορεις να παρεις rakeback υπό μορφή rewards. Δεν ειμαι σιγουρος σε τι % αναλογεί, μπορεις να το ψαξεις στην σελιδα τους για πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, αλλα νομίζω είναι αρκετά ψηλό γύρω στο 40%. Αν δεν μπορείς να φθάσεις στο συγκεκριμένο επίπεδο(με low stakes πρακτικα αδυνατο εκτος αν κανεις φοβερο multitabling+πολλες ωρες/μερα) , το μόνο που κερδίζεις είναι τους ποντους οι οποιοι μπορούν να μεταφραστουν σε μπονους η tournament tickets. Γενικά ομως για low stakes θα σε συμβουλευα να παιζεις στην full tilt που έχει rakeback αν σκοπος σου είναι να αυξήσεις το bankroll σου. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 ImbecIle έγραψε:Παιζοντας high stakes(η τεραστιο volume low stake) μπορείς να φθασεις στο επιπεδο SuperNova/SuperNova Elite και τότε μπορεις να παρεις rakeback υπό μορφή rewards. Δεν ειμαι σιγουρος σε τι % αναλογεί, μπορεις να το ψαξεις στην σελιδα τους για πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, αλλα νομίζω είναι αρκετά ψηλό γύρω στο 40%. Αν δεν μπορείς να φθάσεις στο συγκεκριμένο επίπεδο(με low stakes πρακτικα αδυνατο εκτος αν κανεις φοβερο multitabling+πολλες ωρες/μερα) , το μόνο που κερδίζεις είναι τους ποντους οι οποιοι μπορούν να μεταφραστουν σε μπονους η tournament tickets. Γενικά ομως για low stakes θα σε συμβουλευα να παιζεις στην full tilt που έχει rakeback αν σκοπος σου είναι να αυξήσεις το bankroll σου.Εχεις εν μέρη δίκιο. Στο platinum εχει περίπου ενα 27%-30% κ.ο.κ.Υπάρχει παίκτης που κατάφερε παίζοντας 1/2 να πάρει το supervova elite μέσα σε 5,5 μήνες κ κέρδισε πέρα απο τα side bet για το κατορθωμα του κ το rakeback + bonus κ.λ.π. μιλάμε για τρελά λεφτά ενω απο το παιχνίδι ήταν οριακά χαμένος. :woohoo:http://forumserver.twoplustwo.com/54/po ... hs-538812/http://www.pokertableratings.com/blog/2 ... -prop-bet/ Παράθεση
Guest Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Κάντε τους υπολογισμούς ο άνθρωπος πρέπει να κάηκε !!http://www.pokerstars.com/vip/calculator/ Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 για 2 ατομων ειναι πιο συμφερον οντως στα ορια που παιζω.απλως το +0.25 που εχει διαφορα η φουλ τιλτ στα 4 ατομα που ειναι το κυριο παιχνιδι μου ισοσταθμιζεται με το rakeback που δινει.οποτε πιστευω οτι η φουλ τιλτ αξιζει μονο αν παιζω 2 ατομων που το rake παραμενει ιδιο 0.5 κ στα δυο σαιτ.απο αποψη επιπεδου παιχτων?επισης ειχα ανοιξει πιο παλια λογαριασμο κ νομιζω οχι απο καποιο affiliate.εχω ελπιδες για rakeback? Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Χωρις καποιο affiliate αρκετα καλες, απλως πρεπει να περιμενεις ενα χρονικο διαστημα περιπου (μεσος ορος) 2 μηνων. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρεις, αλλα εχεις καλες πιθανοτητες. Στειλε email στο support. Αν ηταν με affiliate τοτε δυστυχως δεν εχεις καμμια πιθανοτητα.Οσο για τα 4man, θα σε συμβουλευα να τα αποφευγεις γιατι ειναι τεραστιο το variance. Αν αντεχεις τεραστια downswings, τοτε καλως. Ετοιμαστυ ομως για τουλαχιστον 15+ buy in downswings(αυτο φυσικα εξαρταται απο το win rate σου, αλλα οσο ψηλο και να ειναι δεν θα το αποφυγεις στην τελικη) . Απο αποψη παικτων δεν ξερω τι γινεται στα low stakes, αλλα θα υπεθετα πως ειναι το ιδιο.. Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2010 χαχαχα..εχεις ενα δικιο σχετικα με το variance.εχω χασει μεχρι κ 11 σερι.κοντα επεσες.αλλα το ροι μου ειναι πιστευω καλο.σε τουρμπο που παιζω τον τελευταιο καιρο κ σε stakes 6-11$ το roi=37% σε ενα συνολο 584 παιχνιδια.δε ξερω αν ειναι πολλα η' λιγα αλλα αυτο το δειγμα εχω προς το παρον...lol..ενα καλο δειγμα ποσα περιπου θα ηταν? Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 ROI 37% ?!? Αυτό είναι εξωπραγματικό Δεν εχω δει ROI ποτέ πανω απο 20% μεσα απο ενα μεγάλο sample (για HUSNG μιλάω πάντα) .. (ουτε καν σε regular speed, μονο στα No blind increase! Στα low stakes ($5-$15) ο πιο κερδοφορος παικτης για το 2009 έπαιζε αποκλειστικά NoBlindIncrease και ειχε 28%) Δεν θελω να σε απαγοητεύσω , αλλα είναι πρακτικά αδυνατο να διατηρήσεις ετσι ROI Ενα αντιπροσωπευτικό δείγμα θα ελεγα οτι ειναι τα 2k τουλαχιστον..! Κατι άλλο που πρεπει να εχεις υποψιν σου , είναι ότι το turbo structure στην FTP είναι πιο γρήγορο απο οτι στην PS. Αυτό σημαίνει ότι εκτος απο πιθανον καποιες προσαρμογές που πρέπει να κανεις στο παιχνίδι σου, θα έχεις χαμηλότερο win rate (αλλα φυσικά θα παίζεις πιο πολλα παιχνιδια ανα ωρα, αρα στην τελική οσο αφορά τα $/hour, μπορει να ειναι και καλυτερο. Αυτο θα το κρίνεις εσύ!)Καλη τύχη! Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 το ροι ειναι απο 4αρων ατομων αποκλειστικα μεταξυ 6-11$ στην σταρς.λογω του οτι παιζω 1 τραπεζι τη φορα πιστευω θα μου παρει αρκετο διστημα για τα 2κ.παντως αν γινει καποτε αυτο θα το ποσταρω ετσι πληροφοριακα οτι ροι και να χω..ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως. Παράθεση
Recommended Posts